IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Hát tanulj tőle:)
    Én nem éreztem semmi különlegeset ,pláne tanulni valót tőle. Jól repül és kész. Ha akarod felveszek egy komplett küldit ,de lévén én egyedül repkedek,és nagyon kevés az az alkalom amikor összeverődünk ,így nehéz a csapatmunkát összehozni pláne filmen. Ha megnézed (és nem a magam fényezése miatt írom) én sokkal hatékonyabb vagyok. Ha felszállok nagyon sokszor 5-6-7 spitet ,hurrit lelövök,és nem molyolok velük ennyit. Ezek elbíbelődtek az egyik messzerrel nem is keveset,ha arra jártam volna éppen akkor ezek nem mennek haza,lévén alacsonyan a francia partok felett szöszmötöltek. Ez isten kísértés nem tanulni való:)Lőni sem tudtak valami acélosan.
    Tudod kitől lehet tanulni? Valectől pl,vagy Robo -tól.
    Na azok ellen már fel kell kötni a gatyát ,mert nem szopnak be mindent ,de van rajtuk kívül is azért jó néhány jó pilóta vörös oldalon is.
    De ha neked tetszik amit csinálnak akkor én annak csak örülök:)