IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #62803 Őőő... nem, én látom jól! :D
"Mindenkit meglepve az NVIDIA úgy döntött, hogy GeForce-ot is készít a GK110-es lapkából. Utóbbi chipet a vállalat kifejezetten a HPC-piacra szánta, így a tudását is ehhez mérten igazították"
A Titan ebből a szegmensből származó "gyártási selejt"! :) Azok a chip-k jönnek át a júzer világba, amelyeken nem aktív az összes SMX. Magyarul azok, amelyek nem sikerültek 100%-ra... a szuperszámítógépekbe már nem jó, de játékos piacra 1 MSX tiltással még pont jó! :)
ITT a teljes cikk.
Az ára meg azért fog feleződni, mert ez a luxus kategória. A HD6990 ára is így zuhant be fél év alatt... a legdurvábban akkor esett az ára, amikor piacra került az azonos tudású 1gpu-s 7970. 220-240.-Ft volt újonnan, rá fél évre használtan vettem 125-ért, és egy év múlva eladtam 85.-ért... :) Ezen ment végig anno a GTX590 is, és így jár majd ez is...
Majd nézd meg, hogy év végén mennyi lesz egy GTX690, Titan, HD7990. Ezekhez képest a GTX680 és a HD7970 jól tartja az árát...