IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fecska
bocsi nem ide...

fecska

Köszi szépen, ez volt a probléma, most már ok😊
Nálam is jelentkezett ez a hiba az x52-õnél. Néhányszor lekaptam a gázt, majd újra ráadtam és egyszer csak mûködött megint. Más játéknál még nem fordult elõ ilyen.
LeonSilver
Nekem ugyan x52pro van, de semmi hiba.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Ha offline játszol, akkor nézd meg, hogy a nehézségi beállításoknál az antropomorph control be van-e kapcsolva. Ez azt szimulálja, hogy -mivel a pilótának két keze van- egyszerre csak két dolgot enged használni. Az ötlet jó, de a gyakorlatilag a kontrollerek rengeteg fals jelet adnak, pl rezeg 98-99% között, akkor ezzel már "lefoglalja" azt a tengelyt, és nem is enged használni mást.

Ez okoz kb olyan jelenséget, mint amit írsz (online az összes szerveren ki van kapcsolva ez a fícsör 😊.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ok, feldobom az alapot TS-re 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nem, nem voltak, csak a kiképzésre kapott E-3-asaink voltak. Én annak az F meszának a fényképét használtam a szinekhez, és amit Mijki is linkelt, E-3-ról készült oldalrajzot meg a mintához. Az egyéb jelzések meg a sajátjaim, az én clodos skineim néznek így ki. Pumafej, 6-os az orron (ami egyébként Tobak Tibor G-6-osán volt így), V3<+>06 lajstrom és a trikolor (Az F meszán a lajstromjel festve sincs).

www.pumaszallas.hu

Szeretném megkérdezni akinek x52-je van, mi a tapasztalata a patch-el kapcsolatban? Mert nekem a gázkar egyszer csak nem mûködik, mondhatnánk, hogy a joy a szar,de... ilyenkor nem reagál sem a billentyûzet, sem az egér, pl futómû kiengedése, kabin tetõ ledobás semmi. A magassági és csûrõ továbbra is jó, és a gázkarra tett egyéb funkciók: flaps, magassági trimm, kerék fék is mûködik. Megpróbáltam több módon is megoldani a problémát, elsõnek kihúztam a momo kormányt, a fékre és gázra konfiguráltam az oldal kormányt (késõbb ha lesz rá keret lesz normális pedálom) hátha ez kavar be, de nem, újra raktam a játékot, újra raktam a saitek drivert, leszedtem a saitek drivert de egyik sem hozott megoldást. A játék controls beállításoknál naphosszat játszhatok a gázkarral érzékeli jól, és a ROF-ban is jól mûködik, ezért kizárnám hogy a joystick a rossz. Esetleg az oprendszert újra tehettem, bár kétlem,hogy ez a probléma. Valakinek esetleg még valami tippje, hogy mi lehet a probléma forrása? Az a baj, hogy errõl riportot sem tudok küldeni, mert nem fagy a játék.
Nekünk volt 1943-ban a keleti fronton E-3-as Messerünk amire így fel is kerültek a magyar felségjelek és a Puma fej? Én csak F-4 és F-4B ill.G-2 Messerekrõl tudok.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Zpogi
Te Tom ez nagyon állat lett...kérhetnék belõle 😊

Her Laca
Menni fog az a spit 600 at is ,kétségeim sincsenek efelõl😊
Ezek inkább sírnak mintsem megtanulnák használni az adott technikát.
De felõlem mindegy is ,jól mondtad,amíg ezek 3 ezer felé nem nagyon mennek (és senki sem tudja mi az okuk erre) addig béke van és bódottág.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Én a cfs2-ben csináltam E-3 asra skint.Painttel alakítgattam át már meglévõ skinekbõl,ezek történelmi 1940-es festések,igaz Luftwaffe színek.(Horst Perez gépét csináltam meg-a cilinder jeles gép volt az alapja)

VO101Tom
Világosak a szinek nagyon, és a rajzolat nem timmel a forrással. És az ilyen skineket ne gyári felságjellel teszteld, az nagyon sokat kitakar. Az illesztést jobban össze kell hozni, van az a layer a PS-ben, hogy panel finder, abban van egy sok sok számot tartalmazó layer. Azt mentsd el a skinnek, tedd rá a gépre, és látod, hogy melyik rajzolat hol találkozik. Pl így csinálom én is: panelfinder skin

Egyébként ma kezdtem neki, hogy normális segédvonalakat eszkábáljak össze a csûrõ és orrsegédszárnyhoz, mondjuk ezzel a számozott sklinnel nem nehéz. Csinálsz rengeteg screenshotot játékon belül (tudod tologatni a kamerát a gép körül, van rá külön gomb), és akkor nem kell futnia a clodnak, amíg PS-ben dolgozol.

Egyébként a skin tetszik nekem is. Én ezek a fotók alapján kezdtem neki, a gagyin látszik a szárny festése is.

Saját jelzéseket meg lajstromjelet rátéve nekem így néz ki (az orrkúp azóta már fekete, szeritem a felsõ képen jobban néz ki):

www.pumaszallas.hu

V43 1105
A motorfedél oldalán, és tetején valahogy nincs összhangban az átment.. :-))

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

mijki
A homogén színeken próbáltam javítani, ezt csak linkben:
Kép1
Kép 2

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Az alapért köszönet Tom-nak és ihletet pedig ez a festés adta:

És ilyen lett:

Kritikákat várok.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Már megy a hiszti, hogy a Spit 100 oktánnal miért nem megy 520-at tengerszinten, és mi az, hogy szét lehet hajtani a boost-al magasan...?

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Én meg nem értem nálam mi történt,mert tegnap elõtt felraktam a patch-et,elindítottam,mûködött. Tegnap hazajöttem a melóból indítanám és semmi,újra telepítettem és így sem indul,egyszerûen nem tudom mi a fax történhetett ami miatt nem mûködik ez a fos.

VO101Tom
Nekem itt szerepel:

IP=20001
UseStartLog=1
WRAP=1
PAUSE=1
HISTORY=1024
HISTORYCMD=1024
PAGE=20
LOG=1
LOGTIME=0
LOAD=console.cmd
SAVE=console.cmd
LOGFILE=log.txt
LOGKEEP=0

www.pumaszallas.hu

LeonSilver
Ez a log=1 mindegy, hogy a conf.ini-ben hol szerepel? Mert nekem cseszik mûködni.
Megint összeborult a CloD és ez csinálja a feszkót: Hiba – modul neve: MSVCR100.dll

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

engem lelõtt egy spit! siklópályán, fékszárny futó kint ...

LeonSilver
😊

LeonSilver
Kössz Tom, lejött!

irigyellek benneteket. Ha tényleg lesz az év végén világvée én sohase fogok tudni repülni ezzel a fossal. Kifagy az a rhadt szerver 100 % elõtt egy kicsivel állandóan. Hülye voltam hogy megvettem

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

acidrain

Szárnyvég ellõve, csûrõ vezérlése ellõve. A Mesza vígan repked.
Ez így hiteles?

"Én csak vezetem, hogy mitõl megy nem tudom." (Csodabogár)

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

mijki
Köszönöm mindenkinek aki ott volt az esti repülést. Nagyon élveztem. Szervezhetnénk valami SG-s összehangolt repülést és amirõl Nohab és Laca mesélt, egy SG-s szabályrendszert(?), nekem tetszett az ötlet.

Her Laca
Bocs Nohab volt😊 nem leon😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Bekukkantottam Atagra. Tom ,Miki ,Leon,Nate már vitézkedett nem kevés eredménnyel.
Szánalmasak a spit pilcsik komolyan. Tom jól mondja. Ezzel az erõvel akár ai-kat is lövöldözhet az ember ,odamegyünk 5K-n és nem az a kérdés,hogy hazajössz e ,hanem ,hogy ki mennyit lõtt. Megint leesett egy raklap spit.
100 oktán ide vagy oda.

Nohab
Ugyan ezek a tapasztalatok.

Egy fantom célt láttam, illetve a sérült gépem leszállása is meghiúsult a kifagyás miatt. A baloldali vaskereszt már nem volt látható, de még vezethetõ volt az Emil.
VO101Tom
Feltettem TS-re.

A VO101 szobán jobb klikk, majd a file transfert kiválasztva van ott egy olyan mappa, hogy "Skin". Azt szedd le, benne van a sablon meg pár kiegészítõ cucc is (lajstromjel betûtípus, PS ecset, felségjel sablonok).

www.pumaszallas.hu

V Domino
Elsõ tapasztalatok az új peccsel online:

-track-et akartam csinálni,ESC-Start Recording után totál kifagyott,ezt kétszer egymásután
-ATAG-on fantom célok:3X repültem ilyenre.Elég zavaró,hogy az ember a felépített pozícióját erre dobja el.Ez lehet nem a játék hibája,hanem a szerveré,de akkor is kezdhetnének már ezzel valamit.

viszont:nem volt kifagyás játék közben,ez nekem a legnagyobb pozitívum

R.I.P. White Europe

V43 1105
Na most elindult <#vigyor>

Viszont RC2,RC3 link sehol sincs.. vicc..!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Újratelepíteni elölrõl és a szûz játékból egy mentést másolni egybõl.
most meg nem enged be az atag 😞
akkor majd legközelebb

V43 1105
Hélahó!

Haver föltette UC3-at 4.10.1m-es IL-2 1946-ra... módot indítaná 5%-nál kidobja, megoldások ? 😞

LeonSilver
Zenebutik-zenehíd
(qrvajó zene és röpcsik!)

és akkor át is írtam 1-re és úgy is van 😞
szóval nem oldja meg

ja igen köszi ezt már mondtad egyszer 😊
de akkor is rohadjanak meg 😛

VO101Tom
Ez a szürke négyzeteket néha berakja egy-egy embernek, Alt-al ráklikkelsz, majd jobb klikk, és close info window. Ha többet tesz egymásra, akkor annyiszor csinálod ezt, amíg nem tûnik egy mindegyik. Ha a játékból kilépsz és visszalépsz, akkor el is menti, többet nem jön elõ. Ha lefagy, akkor vissza fogja rakni a fagyás elõtti állapotot.

Az eltûnõ contactot megoldja az, ha a conf.iniben a MeshShowLod= értéket 1-re írod át.

20 perc és megyek reppenni én is 😊

www.pumaszallas.hu

na ez mondjuk érdekes volt, cirkálok 5500-on dover felett, jön egy spit 6000en. látom ám fordul mögém, de hopp, eltûnt, fantomizálódott. megyek le 700-al, aztán 2000en jönnek a nyomjelzõk, magasságit ellõtte, aztán mindent 😞
bugos szar

na sikerült térkép bekapcsolással és nagy klikkelgetéssel becsukni mindent
de hát mégis
ezt a szart!!! 😞

wtf 😞 és újraindítás után is ott marad

VO101Tom
Este egy nagy össznépi reppenés? Kb 8-tól?

www.pumaszallas.hu

szerintem igen 😊

Nohab
Solt, Repvez:

Felhõk nélkül próbáltátok? Nekem felhõvel rosszabbul fut ez a javítás, mint az elõzõ. Viszont felhõk nélkül nincs microlag.
V Domino
Thx

A fákat én is észrevettem,de annyira nem zavar.Viszont a felpattanó lövedékek fícsör nagyon bejövõs.Földön-vízen,mindenütt.

R.I.P. White Europe

mijki
Te voltál az akit egyszerre lõtt mind a három lövész, miközben én jobb oldalt kicsit feljebb elsuhantam melletted miközben a kötelék egyik gépét lõttem?

VO101Tom
Küldj barát felkérést. Addig nem tudlak.

Edit: küldtem én, azt fogadd el.

www.pumaszallas.hu

engem csak a faroklövész kostolgatott szerencsére