IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ez okoz kb olyan jelenséget, mint amit írsz (online az összes szerveren ki van kapcsolva ez a fícsör 😊.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Ezek inkább sírnak mintsem megtanulnák használni az adott technikát.
De felõlem mindegy is ,jól mondtad,amíg ezek 3 ezer felé nem nagyon mennek (és senki sem tudja mi az okuk erre) addig béke van és bódottág.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Egyébként ma kezdtem neki, hogy normális segédvonalakat eszkábáljak össze a csûrõ és orrsegédszárnyhoz, mondjuk ezzel a számozott sklinnel nem nehéz. Csinálsz rengeteg screenshotot játékon belül (tudod tologatni a kamerát a gép körül, van rá külön gomb), és akkor nem kell futnia a clodnak, amíg PS-ben dolgozol.
Egyébként a skin tetszik nekem is. Én ezek a fotók alapján kezdtem neki, a gagyin látszik a szárny festése is.
Saját jelzéseket meg lajstromjelet rátéve nekem így néz ki (az orrkúp azóta már fekete, szeritem a felsõ képen jobban néz ki):

www.pumaszallas.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
És ilyen lett:
Kritikákat várok.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pumaszallas.hu
IP=20001
UseStartLog=1
WRAP=1
PAUSE=1
HISTORY=1024
HISTORYCMD=1024
PAGE=20
LOG=1
LOGTIME=0
LOAD=console.cmd
SAVE=console.cmd
LOGFILE=log.txt
LOGKEEP=0
www.pumaszallas.hu
Megint összeborult a CloD és ez csinálja a feszkót: Hiba – modul neve: MSVCR100.dll
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Szárnyvég ellõve, csûrõ vezérlése ellõve. A Mesza vígan repked.
Ez így hiteles?
"Én csak vezetem, hogy mitõl megy nem tudom." (Csodabogár)
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szánalmasak a spit pilcsik komolyan. Tom jól mondja. Ezzel az erõvel akár ai-kat is lövöldözhet az ember ,odamegyünk 5K-n és nem az a kérdés,hogy hazajössz e ,hanem ,hogy ki mennyit lõtt. Megint leesett egy raklap spit.
100 oktán ide vagy oda.
Egy fantom célt láttam, illetve a sérült gépem leszállása is meghiúsult a kifagyás miatt. A baloldali vaskereszt már nem volt látható, de még vezethetõ volt az Emil.
A VO101 szobán jobb klikk, majd a file transfert kiválasztva van ott egy olyan mappa, hogy "Skin". Azt szedd le, benne van a sablon meg pár kiegészítõ cucc is (lajstromjel betûtípus, PS ecset, felségjel sablonok).
www.pumaszallas.hu
-track-et akartam csinálni,ESC-Start Recording után totál kifagyott,ezt kétszer egymásután
-ATAG-on fantom célok:3X repültem ilyenre.Elég zavaró,hogy az ember a felépített pozícióját erre dobja el.Ez lehet nem a játék hibája,hanem a szerveré,de akkor is kezdhetnének már ezzel valamit.
viszont:nem volt kifagyás játék közben,ez nekem a legnagyobb pozitívum
R.I.P. White Europe
Viszont RC2,RC3 link sehol sincs.. vicc..!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
akkor majd legközelebb
Haver föltette UC3-at 4.10.1m-es IL-2 1946-ra... módot indítaná 5%-nál kidobja, megoldások ? 😞
(qrvajó zene és röpcsik!)
szóval nem oldja meg
de akkor is rohadjanak meg 😛
Az eltûnõ contactot megoldja az, ha a conf.iniben a MeshShowLod= értéket 1-re írod át.
20 perc és megyek reppenni én is 😊
www.pumaszallas.hu
bugos szar
de hát mégis
ezt a szart!!! 😞

Felhõk nélkül próbáltátok? Nekem felhõvel rosszabbul fut ez a javítás, mint az elõzõ. Viszont felhõk nélkül nincs microlag.
A fákat én is észrevettem,de annyira nem zavar.Viszont a felpattanó lövedékek fícsör nagyon bejövõs.Földön-vízen,mindenütt.
R.I.P. White Europe