IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ti mindig abban gondolkodtok,hogy minek kedvezőbb az árazása.
    Kelet európa az nem szempont ám ezen gyártóknak ,a világ más részein meg sokan pont lexarják,mennyi az annyi. Ne feledd,hogy az NV még mindig ismert és elismert név a VGA piacon és sokan (tudom ez nem tetszik de ez van) csak ezen gyártó termékeit veszik. Pl én is:) Felőlem az AMD csinálhat akármit nekem akkor sem lesz még egyszer olyan VGA a gépemben ,mert nem szeressem,nyűgös ,problémás stb számomra . Ha megnézed az SG-n a topikokat ,akkor a radeon topik nagyon is él ,sokan feltesznek kérdéseket a problémájuk orvoslására , az NV ben meg fél évente van egy hír. Pedig ne hidd,hogy több a radeon tulaj.Két cég két eltérő üzlet politika . A VGA piac szűkül az egyik így a másik amúgy kezeli,úgy ,hogy neki jó legyen. A radeon is drága volt addig amíg meg nem jelent a 680 as. Ők így reagáltak rá,csökkentették az áraikat,míg az NV magasan tartja. Mint mondottam tehetik mert megveszik.

Amúgy kezdődhet a FLAME!!!!:)))