IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szerintem tőlem kaptad, mint régről ismert, megbízható tag. Ahogy még páran innen. Muszáj volt, mert Sanyo nyílt TS-két üzemeltette, a honlapján is fent volt, de sem ő sem én nem voltunk fent hét közben, a sok kis gyökér paraszt, akinek jobb dolga mint ilyennel szarakodni, azok meg ellepték hát közben is. Volt olyan hétvége, hogy nap 6-8 idiótát bannoltam. Volt olyan,amelyik bejött, és elkezdett üvöltözni, hogy hogy merünk a ő TS-én lenni, azonnal takarodjunk. És még mennyi ilyen faszfej van, akibe bele sem akadtam, hihetetlen. De komolyan, annyira retard a gyerek, hogy nem látja a név mellett hogy szerver admin? Vagy hogy? Ehh. Mindegy. Jelszó már van, azt tőlünk kell kérni.