IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A háború az emberiség ősi foglalatossága mióta lekászálódtunk a fáról, és amíg a fajunk létezni fog addig ez marad is így. Ez nem kérdés számomra. Igen érdekek vannak ,de ezt érvényesítve mindig lesz egy korosztály aki megfizet azért a jólétért.
Leegyszerűsítem . Az erősebb kutya baxik ugye.
Na most a magyar hadseregről. Értem én,hogy nem oda készültek,de csak kikötöttek a Donnál. Eltévedtek? Én a katonai,és politikai vezetést tartom felelősnek jelezném.
A végigdúlás. Mondj olyan háborút ahol a civilek nem csesztek rá?
Nagyon régen ki is irtottak komplett városokat. Gyerekestől,asszonyostól,kutyástól,macskástól. Ez még kulturáltabb volt ,hogy úgy fogalmazzak. És Drezda?
Nem védem őket ,de mit vársz egy olyan embertől akinek minden perc ajándék,mert nem tudja,hogy holnap felkel e? Vagy az ellenség ,vagy a komiszár lövi le. Szerinted moralizál? Nincs választása,no meg nem egy műveltebb társaság volt. De nézd csak meg a másik oldal mit művelt az ő városaikkal. Sztálingrád? Leningrád? Soroljam? Ne keress igazságot mert nincs.