IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Tudod mit gondolok én erről. Lószart nem ér a történelmi hitelesség a háborúk tekintetében.
    Meghalt több millió ember ,több millióan szenvedtek a nagy büdös semmiért (mind a két nagy háborúban),mert néhány ember mert nagyot álmodni.
    Aztán lehet itt ideologizálni jobbról ,balról de én erre csak legyintek.
    Például én sem vagyok oda az oroszokért de a tény tény ,nem hívtak annó minket oda , bölcs vezetésünk úgy gondolta,hogy jó buli lesz oszt most meg sírunk ,rívunk ,hogy a seggünket elverték. Meg ,hogy Budapest ostrománál mi volt. Ez a Számvéber ahogy irkál , a hajam égnek áll tőle. Vörös hordák meg ilyesmik. Mintha az a szerencsétlen orosz ide akart volna jönni. Ja ,hogy nem néztek se istent se embert? Melyik háborúban néztek? Vagy melyik fél?
    Csak a szenvedés marad mindenkinek a végén ,a fájdalom. Még az Oroszoknak is!
    Öreg frontot megjárt embereket kell meghallgatni ,már amelyik hajlandó is beszélni róla (nem jellemző) ,mind tudja már,hogy értelmetlen volt az egész. Csak senki nem hallgatja meg őket!