IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ja ja:) Mondok én hülyeséget?:)Tegnap felidegeltem 2 krapekot evvel, az egyik magasabban volt kb 4 K-n én 3 an jött rám és okos volt mert visszaemelt ,na onnan lenyomtam ő jött derekasan én meg már zuhantamban elkezdtem az olló manővereket,emberem az próbálta követni (egy ATAG os srác volt) így szépen be is lassult ,aztán nullán még két ilyen flikk flakk oszt előttem is volt ,kínjában ugye elkezdte jobbra húzni én meg szétlőttem. Ki is lépett.
A másik az érdekesebb volt ott ketten voltak,éppen baxtattam egy hurkányt erre az egyik meglepett veresre lőtt,leborítok jönnek utánam s ezgetek s-ezgetek ,hopp elém esik az egyik ,kapáslövés látom csattan rajta,de már jön a másik ,tovább az S (szerencsémre a meglőtt lelépett) na ez is elém csúszott ,szézkaptam ,az is kilépett,aznap asszem őt vagy 5 ödszőrre lőttem le. Mondjuk mondta hogy salute!!!!! asszem ennyi felkiáltó jelet rakott:)