IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
I AM THE LEGEND! 
Először is Köszönöm!hogy megvédted a becsületemet,másodszor az elismerő szavakat

Így már értem,hogy a vége felé miért lőtt egy saját mesza Safira,ezek szerin azt hitték,hogy csalunk.
A harmadik videónál amit linkeltél,ott nem én lőttem meg ezt a majmot,hanem Safi
,felváltva lövöldöztük őket,egész jól összedolgoztunk,mert egyszer sem lőttek le minket(mondjuk többször szálltam hasra álló motorral és sérült pilótával.) ők(az egész 92-es sqad) meg hullottak, mint a legyek. Jól is esett,mert előtte az ATAG-on ez a század lőtte a reptéren álló és felszálló a gépeket
.
Az ollóm titka, hogy belépem a gépet a forduló váltásoknál és így sokkal gyorsabban lehet váltani őket,bár a videót elnézve elég szarul sikerült,több függőleges manővert kellett volna belevinnem közben.
Apropó ATAG,mielőtt felmentünk Safival erre a szeróra tök jó klüldit repültünk Lacával. Elég sok Spitet lelőttünk,felváltva csapkodtuk őket,jól kivitelezett csapat munka volt. Néha azt sem tudták honnan jön az áldás és hullottak is szorgalmasan,tök izgalmas volt :)
A végén épp leszálláshoz soroltunk,mikor megláttam Safi mögött a vörös lézert(nyomjelzőket),full gázt adtam és szóltam neki,hogy térjen ki,majd megtámadtam a tetűt,volt még 10-12 20-asom csövenként. Ezután hazafelé kezdett menekülni. Szép lassan utolértem, ám ekkor elkezdett forgolódni - azt meg mint láttátok én is szeretek - oszt pk-t kapott, így már nyugodtan leszállhattunk :)