IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #62253 Tegnap visszaraktam mindent maxra, és bekapcsoltam a 3D-t. Ott is maxra tettem mindent, például a mélységet. Gyönyörű lett! A levelek zizegtek a fákon, a fűszálak hajladoztak, és +7000 méterről is látszott, hogy a felhők magasan vannak, tehát nem a talaj, vagy a tenger síkjában. És a "téglalap" is eltűnt, ami a részletesen kirajzolt tárgyak határvonala. Nyoma sem maradt.
De az ikonos szerverre belépve világosan látszott, hogy olyan másfél kilométer távolságban eltűnnek a kontaktok, és nem is rajzolódnak ki rendesen néhány 100 méterig. Belemosódtak a háttérbe.
Viszont nagyon nincs kedvem lebutítani újra a grafikát. Tehát megpróbálom valahogy finomhangolni a dolgot, szerintem nem is a Catalyst Center a lényeg, hanem a képernyő saját beállításai. De ha van valakinek tippje, hogy mit érdemes buherálni, az ne fogja vissza magát.