IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mostanában minden nap megyek 1-2 bevetést atagon, és azt kell hogy mondjam hogy ezzel az alfa béta izével egész jól el lehet már röpködni. van a mikrolag, meg minden második kötelék eltûnik ha közel mész hozzá, de egyébként egészen használható. néha. valamire 😊

A spirális (el)emelkedést mennyire lehet elnyomni a clod-ban? Csak alapszinten repültem eddig a cloddal, de érzem <#idiota> , hogy lassan itt az idõõõõõ!!!!! A régi Il jól ment,de itt nincsen sok tapasztalatom..habár egybõl megvettem, de..talán nem kell sokat magyarázni.

Her Laca
Na bakker😊 Én nem gondoltam hogy most. Nyugodtan diablózgatok,fejlesztem a kovácsom,meg a drágakõ csiszolót vagy kit erre most látom mit is akartál😊 Na majd részemrõl holnap ,ma már nem repkedem,meg pöcs sincs pedig fekete six megígérte de ez olyan mint a játékuk. Szart sem ér.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Úgy látom megvan az utolsó halott is....a remény.<#sniffles>

Zpogi
Kommen sie hirtelen! 😊

Zpogi
Fent vagyunk ts-en

V Domino
+1

R.I.P. White Europe

V43 1105
Sarokcsiszolót, flexet vennék a Monkomnak XXD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Her Laca
jó. Csináljunk.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Errõl jut eszembe,lehetne csinálni egy CoD-os házidogfightot.

Her Laca
Off.
Olvasgatom a Diabló fórumot. Na kész vagyok. Értelmes emberek pénzt ,készpénzt adnak virtuális tárgyakért. Errõl folyik a diskurzus.
Eszem megáll.

Her Laca
Nincs pöccs ,valamivel csak el kell ütni az idõt. 😊
Viccet félretéve. Bár úgy lenne Miki gyerek,hogy lekalapálsz az égrõl.
Hidd el nem sértõdnék meg,mi több jobban örülnék mint te.
De hát ahhoz kúúúúúúúúúúúúúúrva sokat köllene gyakorolnod. Na majd talán pár év múlva.

mijki
Miért?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Mijki bakker, milyen anyagot használsz???<#wow1><#csodalk><#conf>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

mijki
Ááááá, csak rossz napom volt.<#vigyor>

De hogy nehogy megutáljanak minket, és hogy ne offoljuk szét a topikot lezárom a "virtuális kardcsörgetés"-t. Te jobb pilóta vagy nálam.<#falbav><#wilting>MÉÉÉÉÉGGGG!!!<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Ne tetézd Miki fiam ,ne tetézd😊 Egyszer már rávettél ,hogy megmérettess,oszt sírás lett a vége:XD Nem szeretnélek megint pityeregni látni<#pias><#mf1>

mijki
"Csak huzigálja az oroszlán bajszát"<#taps>

Her Laca
Tudja õ jól amit tudnia kell😊 Csak huzigálja az oroszlán bajszát a kis huncut😊

B6: "It mean today or any day after."

Szerintem elég a virtuális kardcsörgetésbõl, ringbe! Vagyis csatorna fölé. 😊)

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Her Laca
A refrénre hívnám fel a becses figyelmed!😊))

Her Laca
Erre csak ennyit mondhatok😊)

mijki

Majd felemlegetem ezt a kommented, amikor a gépem fegyvereinek össztüze apró cafatokra tépi a repülõdet.<#rolleyes><#nevetes1><#crazya>

Addig majd sokat gyakorlok.<#email><#gun><#boxer><#violent>

Her Laca
Mit csinálsz???? Miki fiam ahhoz várnod kell még egy jó 20 évet, akkorra lassan aggastyán leszek és remeg majd a kezem ,meg nem fogok látni😊
Addig ez csak ábránd marad számodra 😊 És ezt komolyan mondom:XD

mijki
Az engedélyed nélkül is lelõlek.<#whatever><#nevetes1> 😊

De nem keresem meg, mert réges-régen lett belinkelve.<#nezze>

Her Laca
Te nekem ne ban-oljál ,ne ban-oljál. 😊
Mutasd meg,tessék. Ha megkeresed és itt van a fórumon (ami lehet) akkor lelõhetsz😊
Ha meg láttad ne nézd<#ejnye1>

mijki
Mind a kettõ vót már!<#banplz>

Her Laca

Her Laca

Ez jóóóóóó

Her Laca
Na ebbõl mán nem lesz semmi😊 Fülük botját nem mozdítják,pedig kérdezgetik õket a fórumukon.<#nemtudom><#falbav><#levele><#banplz><#nezze><#gunyos1>

Köszönöm szépen.
VO101Tom
Küldtem privátot.

www.pumaszallas.hu

Köszi a linket! Két és fél éve keresem ezt a könyvet, de mivel a pontos címre nem emlékeztem, nem találtam. De már meg is rendeltem! :-)
Nincsen meg Tom de jó lenne.Hol találom?

VO101Tom
A DB 601/N hajtómûves 110-esek szintben gyorsabbak lettek azzal a hajtómûvel, mint a Hurrik. Én ennyit tudok, de az /N hajtómû nagyobb feltöltõt is kapott, szal magasan is biztos jobb lett.

A játékban nincs /N hajtómû sem a 110-hez, sem a 109-hez.

www.pumaszallas.hu

mijki
Ebben a könyvben olvastam, hogy a Bf110C leemelte a Spitfire MkI-et és jobb teljesítményt nyújtott a Hurricane MkI. Ez nem tudom, igaz-e és ha igen akkor a játékban is így van-e. Magasságot stb. nem írtak.

Her Laca
Na leöltem egy raklap skeletont ,gondoltam megnézem van e patch.
Szerda lévén ugye😊 És! Nincs😊

Her Laca
Ezért szeressem😊 De én ennyit nem lövök egy gépre.
Az lenne jó,ha már végre megcsinálnák,hogyha folyik a hûtõ ,vagy az olaj akkor álljon is be az a moci izibe. Mert nem gondolnám,hogy még -10 percet a levegõben tudott lenni egy gép pláne nem teljes gázon ha ilyen sérülés érte. Igencsak hamar elfogynának a gépek a légtérbõl😊
Mindkét oldalon.

V Domino
Ja-ja,én is full sötét szobában néztem,úgy már nem rossz.😊4:50-et mutat a vekker,valószínû hajnali map lehetett.
Tényleg szépen kivégezte,szépen lehet célozni az E1-el,nem nagyon rázza a kasztnit.

R.I.P. White Europe

Her Laca
<#eljen>

Csak kissé sötét a felvétel nem?Én talán ha egyszer tudtam felrobbantani spitet,de szárnyát se soknak lõttem le. Mondjuk a kollega nem spórolt a meggymaggal, beterítette a területet derekasan😊

V Domino
Addig is lazításképpen

R.I.P. White Europe

Her Laca
Ahogy nejem szokta mondani amikor kiötöl valamit és én mondom neki ,hogy várj egy kicsit. "Mire várjak? Mindig csak várni,várni. Nem unalmas az egy kicsit?"

LeonSilver
Ettõl félek én is, hogy köhögnek.. 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Várjuk meg az estét..csak köhögnek valamit a nap végén.

VO101Tom
Neked nincs meg az a doksi gyûjtemény, amiben ezek vannak? Mesza, fóka, satöbbik?

www.pumaszallas.hu

Ha pedig már jól beállítottuk, jöhet a vadászat.😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

http://maps.nokia.com/webgl/
zoom londonra! (firenzére, new yorkra ...)