IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Ezt próbáltam de nem mûködött:
"Elõször a regeditbe kell turkálni kicsit: Start menübõl elindítod a futtatás parancsot, oda beírod, hogy regedit, majd a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\GraphicsDrivers mappát kiválasztva a jobb ablakban jobb klikk, majd "Új duplaszó (32 bites) (angol win-nel DWord). Ennek a neve legyen TdrDelay az értéke pedig 12
Második lépés - ha ezt még eddig nem tetted volna meg - a SteamApps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\GUI mappában átnevezed bármire (vagy kitörlöd) a Logo.wmv file-t."
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Ha helyre kalapálják végre a játékot és a régi Il2 es századok aktivizálják majd magukat és a nagy nevek visszatérnek,akkor azért megszünik majd a jó világ. Lesz még nekünk szorulás ebben biztos vagyok.
Persze bobozni tudnak vele, húzzák körbe karikába, de a légiharc szerény véleményem szerint nem ebbõl áll.
Eleve meglátják az enemit oszt egyenesen neki. Semmi gondolkodás,felmérni a helyzetet,helyezkedni esetleg stb. Ha össze kerülnek egy olyannal aki gondolkodik is, máris bajba vannak.Pedig jól kezelik a vasat,de csal ennyi. Mindenáron lelövést akarnak produlálni de azonnal,a türelem nem erõsségük.
Ez a tapasztalatom a nagy átlaggal,de ez igaz a kék oldalra is csak ott valamivel több az okos pilóta. Eleve nem értem,hogy 5 ezren alig látok spitet. Miért idegenkednek ettõl,hiszen avval is lehet gyors rácsapásokat csinálni,jelzem van aki a vereseknél is így repül. Apropó. Mr X eltünt. Csak nem kiderült valami?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Szétfeszít a büszkeség, gratulálok Nektek! <#worship>#worship>
Külön büszke vagyok arra, hogy a harc hevében nem vész el a lovagiasság!<#eljen>#eljen>
D9
És ehhez mit szólsz? Jött még a végén hozzá 2 sicc😊
www.pumaszallas.hu
(ja, 3 percig használhatták, nem félig, de lényeg, hogy keveset)
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
És pl mennyire qrta szét a mocit teljes terhelésnél.Vagy ennek semmi köze a motor élettartamához?
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
mindeig találtam olyan gépet az il2-ben amivel szerettem repülni, bármelyik évjáratban, bármelyik oldalon
sõt, én kifejezetten rühelltem a könnyen repülhetõ gépeket (pl g2, spit, la5), mert az nem kihívás, csak húzni kell a botot
repülj egy fókával vagy pónival..ha ezekkel is tudsz akkor már valszeg jobb pilóta vagy
és milyen jó amikor már van annyi rutinod hogy gyõzöl is
szóval nem értem miért sírnak a veresek...ezek csajok
GOOBY, pls
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
És hát akkor , hogyan gyõztek Papáék?????<#mf1>#mf1>
Ohh hát szomorúan olvasom hogy ez a játékot is így tönkre teszik , a repülni nem tudó gyerekek ! :/ Nem tudom hogy közületek ismeri-e valaki a Company of Heroest ?! Nagyon szerettem , csak hát ott olyan szinten ment a sírás az amerikai és angol oldalról , hogy most így néz ki a játék : Tigrist kb két lõvésbõl kiszedi a Sherman (M4A2 --> Tomikukta xD) viszont a Tigrisnek meg pumpálnia kell a Shermanba a lõszert :/ ,vagy a Pz4es már gyalogosok ellen sem ér semmit (tankok ellen kiváltképpen nem lehet használni !) , mert annyira lebutitották ! 😞 Holott ezek a harckocsik azért szét tudtak vágni rendesen a Brittek és a Jenkik között 😄
Csak nem értem a fejlesztõket miért adnak a másik fél szavára ha azt mondták hogy realisztikus lesz!Hisze köztudott a Spitnek is megvan a gyengéje , erõssége úgyanúgy mint a Messzernek , és a harckocsiknál is úgyanez van ! Csak hát egy angol vagy amerikai kölök agyában az van hogy a németek szarokat csináltak az õvüké meg legyõzhetetlen ! :/
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Ha jól idõzítve lépek le akkor sem fog utolérni ha belegebed.Lefele azért a spit nem egy bajnok😊 Én 800 al tudok lemenni és 700 on tudom tartani a speedet jó darabig. E1 el. Épp most lõttem le 4 bombert ,aztán hátra nézek és 3 spit van a seggemben. Dobtam azonnal egy hátast oszt suhi😊
Ezek meg csak lestek mint a moziban.
Éppen most lõttem szarrá egy hurkányt már füstölt orrán száján,mondtam a srácnak ,menjen haza vagy ugorjon. Megköszönte. Na ez a normális aszondom.