IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom hogy volt-e már:

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

LeonSilver
A lovam vakuljon meg ha nem igaz Laca! 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Bízom benne, hogy majd külsõ fejlesztõk csinálnak gépeket hozzá.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Nem mondod?😊)) Akkor jó.Most nézegetem a fórumjukat de egy qrva szó annyi nem esik errõl. Komolytalan egy banda.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

PhantomAss
már csak egy jó dm kell bele azt jobb mint a cod

GOOBY, pls

V43 1105
<#eljen>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

LeonSilver
Már csak két hét Laca 😉

Her Laca
Na ma nem tudtunk melózni,hazajöttem. Pöcs hol van? Szerda van vagy mi.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver

PhantomAss
jaja, és még õk sírnak 😄

GOOBY, pls

Szép és szívszorító, de nem igaz. (A Puma fórumon kitárgyaltuk pár éve)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Srácok. Elõször is ide írom, hátha valakit érdekel. Jövõ héten meghozzák DC II es 680 at,így az 580 DC II es eladóvá válik. Van még rá 2 év gari. Alapon használtam, soha baj nem volt vele.Ha valakit érdekel szóljon. 79 ezresért adom.

LeonSilver
Ebben a kis szösszenetben a ---> HA <--- szó a lényeg faterkám 😉

semmi, újraindítás után jó lett

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

CloD-hoz leszedtem az 1.06 beta patch-et, és azóta nem tudok repülni, azaz küldetésnél ha rányomok a fly-ra kivág a desktopra de hallom a repülõ hangját. Illetve a térkép helyén, meg options-be a pilotnál csak fekete kijelzõ van. Erre tud valaki megoldást?

Ezt próbáltam de nem mûködött:

"Elõször a regeditbe kell turkálni kicsit: Start menübõl elindítod a futtatás parancsot, oda beírod, hogy regedit, majd a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\GraphicsDrivers mappát kiválasztva a jobb ablakban jobb klikk, majd "Új duplaszó (32 bites) (angol win-nel DWord). Ennek a neve legyen TdrDelay az értéke pedig 12

Második lépés - ha ezt még eddig nem tetted volna meg - a SteamApps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\GUI mappában átnevezed bármire (vagy kitörlöd) a Logo.wmv file-t."

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Her Laca
Zuhany közben jutott eszembe.
Ha helyre kalapálják végre a játékot és a régi Il2 es századok aktivizálják majd magukat és a nagy nevek visszatérnek,akkor azért megszünik majd a jó világ. Lesz még nekünk szorulás ebben biztos vagyok.

Her Laca
A necces az,hogy nem a technikával van a baj az angolszászoknál. A spitII a van ugyanolyan jó gép mint az emil.
Persze bobozni tudnak vele, húzzák körbe karikába, de a légiharc szerény véleményem szerint nem ebbõl áll.
Eleve meglátják az enemit oszt egyenesen neki. Semmi gondolkodás,felmérni a helyzetet,helyezkedni esetleg stb. Ha össze kerülnek egy olyannal aki gondolkodik is, máris bajba vannak.Pedig jól kezelik a vasat,de csal ennyi. Mindenáron lelövést akarnak produlálni de azonnal,a türelem nem erõsségük.
Ez a tapasztalatom a nagy átlaggal,de ez igaz a kék oldalra is csak ott valamivel több az okos pilóta. Eleve nem értem,hogy 5 ezren alig látok spitet. Miért idegenkednek ettõl,hiszen avval is lehet gyors rácsapásokat csinálni,jelzem van aki a vereseknél is így repül. Apropó. Mr X eltünt. Csak nem kiderült valami?

Nem emlékszel? "Shitfire for girls and gays"

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

LeonSilver
Tiszta sor, engem nem is szokott érdekelni. Sohasem azzal a géppel, karakterrel vagy mittudom én mivel vagyok, ami éppen az ûberfaszamegabrutálgyilkológép az adott gémben. Én mindig azzal játszok, amivel élvezem a játékot. Ha ez adott esetben a gyengébb, hát nem érdekel. Én csak utálom azokat a kis köcsög fosbojlereket, akik rinyálnak minden szar miatt.

Zpogi
GRAT!

Azon a szerón nem kis teljesítmény!

😊

Zmok: THX

Pogi, Laca!
Szétfeszít a büszkeség, gratulálok Nektek! <#worship>

Külön büszke vagyok arra, hogy a harc hevében nem vész el a lovagiasság!<#eljen>

D9

Her Laca
Mondjuk az a 20 km/H nem kevés fõleg 3 percig. Na mind 1 majd megyek 7 ezerre.

Her Laca

Her Laca
Gratt😊))
És ehhez mit szólsz? Jött még a végén hozzá 2 sicc😊

Zpogi
😊

VO101Tom
Ezt csak azért mondtam, hogy idegesítsd kicsit a hülyegyereket. Valószínú azonban, hogy a 12 lbs a IIa nál sincs lemodellezve (csak a 100 oktános, +9 lbs végsebességek). Ha ezt rendesen megcsinálják, akkor valszeg ahhoz is hozzányúlnak, de a hírben ez nincs benne ugye 😊 (és a +9-hez a +12 az max olyan 20 km/h-t adhat kb. +0,2 ata).

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ha csak a hurkány és a spit I kapja akkor nincs baj. Max rövid ideig a spit II vel lesszenek egyenrangúak az meg nem gáz. Ha meg 1000 el magasabban vagyok és vigyázok ,így is úgy is baxhatják.

VO101Tom
Itt írják a IIa teljesítménykorlátozásait:
(ja, 3 percig használhatták, nem félig, de lényeg, hogy keveset)

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Persze ,hogy azzal😊 Mi mással ?:XD Egy a lényeg. Megdeglettek. Én nem vitázom ezekkel ,aki jó az hurkánnyal is jó aki meg nem annak adhatsz akármit. Külön bosszantotta õket,hogy E1 el voltam,de istenuccse jobban komálom mint a 4 et. Valahogy manuálisan jobban tudom kipréselni belõle a maximumot ,bár az E4 et is lehet manuál pp vel ,de a sok kiskala az jóóóóóóóóóó😊

VO101Tom
A csodabenzin alpból semmit nem jelent ugye, ahhoz kellett a 100 oktános benya, hogy be tudják kapcsolni a +9, +12 lbs boostot (addig +6 lbs volt nekik). Ezt csak egy percig használhatták, és csak 1000 m alatt (gyakorlatilag a felszálláshoz). Konkrét lóerõt nem tudodk, de már kérdezgettem. Viszont a német notleistunghoz képest tényleg brutális, a 12 lbs boost az olyan +0.8 ata-nak felel meg.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Azt tudni,hogy ez a csodabenzin mennyivel tolta meg a teljesítményüket?
És pl mennyire qrta szét a mocit teljes terhelésnél.Vagy ennek semmi köze a motor élettartamához?

VO101Tom
Laca. IIa-val voltak? Mert esetleg felhívhatod rá a becses figyelmüket, hogy BlackSix csak a Spit I és Hurri I-esrõl beszélt a 100 oktános kapcsán (a IIa alapból azzal repült, így Lutheirék annak a grafikonját –akár tudtukon kívül is– 100 oktánosra kalapálták még anno). Szal lehet, hogy lesz nekik akkora pofáraesés, mint amikor a Hurri feltámadását várták a peccstõl... csak egyik gyökér sem számolt utána, hogy a nagyon elrontott FM-ben pont a Hurri volt az, ami a IIa mellett elõnyt kapott a többihez képest, annál csak szarabb lehet - és lett is. <#alien>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nem teszi. 1C-t olvasgasd szerintem, ne csak az sg-t. Rinyálás mindenért megy, de amit az angolok most kapnak, az teljesen jogos, valós, létezõ dolog volt. Hogy milyen lesz a megvalósítás, és hogy a németek kapnak-e hasonlót (azért valljuk be, a németeknek csak mutatóban volt 100 oktános benya), az teljesen más kérdés, de ELÕRE ezen rugózni fölösleges. Az FM finomítások meg mindkét oldalt érintik, ott sincs gond szerintem (és mindkét oldalt repülési tesztek, gépkönyvek alapján csinálják... még mindig...)

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Her Laca
Na leiskoláztam ezeket az AN es kölyköket.. Ketten voltak én E1 el. Jó hogy annak idején a ricsiben betegre gyakoroltuk magunkat a 2-5 ellen. Tipikus energia harc😊 Mindleestek.

PhantomAss
mondjuk én alapból nem értem a sírást, és nem is voltam "sírós" fajta
mindeig találtam olyan gépet az il2-ben amivel szerettem repülni, bármelyik évjáratban, bármelyik oldalon
sõt, én kifejezetten rühelltem a könnyen repülhetõ gépeket (pl g2, spit, la5), mert az nem kihívás, csak húzni kell a botot
repülj egy fókával vagy pónival..ha ezekkel is tudsz akkor már valszeg jobb pilóta vagy
és milyen jó amikor már van annyi rutinod hogy gyõzöl is
szóval nem értem miért sírnak a veresek...ezek csajok

GOOBY, pls

Hát ezt a hiperszuper vadiúj Il2öt teszi tönkre a veres pilóták sírása ! :/ (gondolok itt az angol és a jenki kölökre ! )

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

VO101Tom
Ki tesz tönkre mit?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Nagy nagy véráldozattal,asszem.

Azért mert a sok majom kisgyereknek a "realisztikus" addig király, amíg rá nem jön, hogy az öregapja mekkora szarban volt a fronton 65-70 éve.
És hát akkor , hogyan gyõztek Papáék?????<#mf1>

na most már annyit mondtad ez az E1-et hogy kénytelen vagyok kipróbálni 😊

Sziasztok 😊
Ohh hát szomorúan olvasom hogy ez a játékot is így tönkre teszik , a repülni nem tudó gyerekek ! :/ Nem tudom hogy közületek ismeri-e valaki a Company of Heroest ?! Nagyon szerettem , csak hát ott olyan szinten ment a sírás az amerikai és angol oldalról , hogy most így néz ki a játék : Tigrist kb két lõvésbõl kiszedi a Sherman (M4A2 --> Tomikukta xD) viszont a Tigrisnek meg pumpálnia kell a Shermanba a lõszert :/ ,vagy a Pz4es már gyalogosok ellen sem ér semmit (tankok ellen kiváltképpen nem lehet használni !) , mert annyira lebutitották ! 😞 Holott ezek a harckocsik azért szét tudtak vágni rendesen a Brittek és a Jenkik között 😄
Csak nem értem a fejlesztõket miért adnak a másik fél szavára ha azt mondták hogy realisztikus lesz!Hisze köztudott a Spitnek is megvan a gyengéje , erõssége úgyanúgy mint a Messzernek , és a harckocsiknál is úgyanez van ! Csak hát egy angol vagy amerikai kölök agyában az van hogy a németek szarokat csináltak az õvüké meg legyõzhetetlen ! :/

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
Sokkal nem lehet,max annyit fog tudni mint az Emil. Akkor meg leszarom.
Ha jól idõzítve lépek le akkor sem fog utolérni ha belegebed.Lefele azért a spit nem egy bajnok😊 Én 800 al tudok lemenni és 700 on tudom tartani a speedet jó darabig. E1 el. Épp most lõttem le 4 bombert ,aztán hátra nézek és 3 spit van a seggemben. Dobtam azonnal egy hátast oszt suhi😊
Ezek meg csak lestek mint a moziban.

le kell szarni. de ha tényleg sokkal gyorsabb lesz a spit, akkor meg mehetünk mi is rinyálni 😊)

Her Laca
Én jókat vigyorgok 😊 Elképzelem,hogy habzik a szája ,és dühében veri a joyt az asztalhoz.És szid engem mint a bokrot. Persze esténként imádkozik,hogy majd tényleg sokkal jobb legyen az a Spit és majd jól megmutassa. XD
Éppen most lõttem szarrá egy hurkányt már füstölt orrán száján,mondtam a srácnak ,menjen haza vagy ugorjon. Megköszönte. Na ez a normális aszondom.

LeonSilver
Ez mindig, minden játéknál így van és én kibaszottul utálom..

de, ez dátum 😉 csak még a szokásosnál is kevésbé van kõbe vésve

PhantomAss
apa kezdõdik...
ugyanaz mint az il2-nél volt...

GOOBY, pls

VO101Tom
Ez nem dátum, azt mondta Blacksix, hogy szerdánál elõbb akkor sem lesz patch, ha minden tökéletesen megy...

www.pumaszallas.hu