IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Megéri. Mivel nem fizettem érte külön egy petákot se. Tényleg 3D a kabin, és földközelben az épületek, stb. Viszont nem nagyon tud rá figyelni az ember éles helyzetben.

De az is igaz, hogy nagyon kitapasztalni, finomhangolni nem volt időm. A képernyőt is a gyári beállításokon használom, nem is nyúltam hozzá. Szerintem akkor éri meg, ha egyébként is cserélnél mondjuk monitort.

És - ahogy az egyik fejlesztői interjúban volt - a BoS eleve úgy jön ki, hogy passzív 3D lehetőség lesz magában a játékban. Itt a CloD-nál csak a monitoron kapcsolgatom a 2D 3D konverziót.

Mondjuk vannak mindenféle progik, amelyek segítenek ebben (tridef pl.) de azokat még nem próbáltam. Sőt állítólag vannak olyanok is, akik direkt passzív 3D-re moddolnak játékokat, csak az meg nem tudom mennyire állná ki a CloD védelmét...

A steamen erre keressek rá, hogy CloD hungary?