IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Viszont beugrott, hogy lehet reménykedni, mert hosszú idõ óta, most elõször adtak konkrét napot az oroszok.Igaz "legelõbb szerda'...mégis kicsit reménykeltõ.
Lelõttem a társát aztán vele bobóztam de jött a harmadik a századjukból. Elfûtöttem, Utánam jött,nem ért utól,levált rólam én vissza fordultam ,kicsi bobó jóóóóóóóóól meglõttem ,még forogtunk aztán leléptem . Utánam jött erre az AA lelövi. Na én voltam minden,nob,amatör ,tipikus náci pilóta:)
Mondom neki ,tesókám te meghaltál ,én élek,mi a gond. Mi az ,hogy nem dogolok vele,mert mi csak ezt tudjuk,meg az emil indítása az könnyû és õk sokkal jobbak . Mondom,ok ha ez megnyugtat,te vagy a jobb ,ámde én még élek:) Na erre mondta ,hogy majd a köv patchben már jobb lesz a spiti.
Mert sokkal gyorsabb lesz mint az emil. Szóval harcolni nem kell megtanulni ,csak sírni a jobb gépekért.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha új gép van direktben rákötve a modemre, nem fog stimmelni a MAC.
Ha van router, arra be lehet állítani az elõfizetéshez tartozó MAC-et és ezután a routerre csatlakozott bármilyen gépen lehet netezni.
De ez a legtöbbször magánéleti problémára vezethetõ vissza sajnos ahogy én látom.
És nem fejezte be az egyetemet!!!!!!Már nem is fogja 40 felett. Ja, a cégek tudják."
Véletlenül nem építészmérnök lenne az illetõ?
Nekem is van egy ilyen ismerõsöm, akire tökéletesen ráillenek az általad leírtak.
Ha direktbe akarod használni, akkor két lehetõség van: ha pppoe vagy sima statikus ip a szolgáltató, akkor a hálózatibeállításoknál kell beállítsd manuális ip-re vagy az internetcsatlakozásnál kell betenni a felhasználó-jelszó kombót. Egyes szolgáltatók (legalábbis nálunk, roma romániában) beprogramozzák a felhasználó MAC címét a modembe, hogy csakis az az egy gép tudjon csatlakozni arról a modemrõl Mondjuk a MAC-et egy jobb router le tudja klónozni.
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Egy kis fórum idézet :
"...1940-ben Augusztusában már Kinában bevetették probaként az elsõ A6M2 " Zero " vadászrepülöszázadot nagy sikerrel a szovjet gyártmányú I-16 és I-15-õs vadászrepülõgépek ellen . Ott probálták ki elöször a nagy hatótávolságú ledobható póttankos támadásokat is . Az akkori A6M2 jópár tulajdonságában jobb volt mint a BF-109E4 . Hatótávolsága , forduloképessége forduloképessge jobb volt , sebessége 20 Km/h-val lassab volt gyorsulása rosszabb volt a német tipusnál ( emelkedõképességnek még utána kell néznem azt nemtudom pontosan) . Azért ne felejtsük el hogy a BF-109E4-ben már volt öntömitõ üzemanyagtartály , pilotaülés hatulról páncélozva volt , rádióadovevõ stb , volt egy pár nem elhanyagolható elõnye a japán szamuráj harcos repülögéppel szemben . A szövetségesek nagy szerencséjére a németek meg a japánok soha nem müködtek normálisan eggyüt a fegyverzet fejlesztésekbe . PL: a japán Ki-46 kétmotoros felderitõ gépet mindenáron meg akarta szerezni a háború elején a Luftwaffe de nem adták el nekik a licenc jogot a japcsik . A németek technologiai támogatásként adtak a japcsiknak el He-100-ast megvizsgálni de ez nem kellet nekik . Érdekes modon ennek ellenére a He-100-as sárkányszerkezete a Ki-61-esnél visszaköszönt és ebbe a tipusba Bf-109E4-es motor átalakitott verzióját rakták ( alacsony magasságu légiharcra ) ötvözték a két tipust 1943 tavaszán kicsit késön megjelent a frontokon amikor már jobb teljesitményû jenki F4U Corsair és P-38 tipusok repkedni kezdtek . Érdekessége még a Ki-61-esnek hogy ennek a tipusnak kb 300 példányába épitették bele a 800 db MG-151/20 mm-es németektõl kapott gépágyut . 1943-ban aztán rájöttek hogy jobban kéne haverkodni mert különben veszitenek mert már rosszabul is ált a háború . A németek küldtek 1943 közepén egy akkor uj tipust egy FW-190A5-öst doksival mindennel eggyüt a gép sárkányszerkezetét nem használták fel de japánosan átalakitott motorja és gépágyuja ( MG-151 licenc ) a Ki-84 " Hayate " tipusban köszönt vissza amit elõször 1944 nyarának legvégén vetették be Kinában . Küldtek a késöbbiekben 88-as légvédelmi ágyu tervrajzot , Me-262 , PzIV doksit stb-it de ez már nem sokat változtatott a háború kimenetelén ..."
A tanár/diák témához :
A gyerkõcök egyházi suliba járnak és ott kötelezõ viselniük az egyenköpenyt, amire az iskola emblémája van ráhímezve. Szerintem is jó dolog, én még középiskolába is simán elõírnám.
Tavaly voltam a lányomékkal a kétnapos osztálykiránduláson. A végére igen csak megsajnáltam a fiatal tanár néniket, hogy igazából nincs a kezükben fegyelmezési lehetõség. A gyerekek folyamatosan feszegették a jóérzés határait, tudván, hogy igazából nem lehet komoly következménye a dolognak. Mondjuk nálam is próbálkoztak, aztán mikor mondtam nekik, de úgy, hogy el is higgyék, hogy nyakleves lesz a vége, akkor visszavettek egy kicsit. A szülõ szidhatja a tanárt, de én azt láttam a két nap alatt, hogy bizony nagyon durván el vannak eresztve és fõleg a lányok.
Két csoporttal volt a fõ gond. Az egyik, az elvált szülõ gyereke, ahol az anyuka keze közül kicsúszik az irányítás, nincs fater, akitõl azért még tart a kicsi, meg a gazdag szülõ gyereke, aki meg mindent megkap otthon, csak hagyja már békén a szülõket élvezni a milcsiket és nem ismeri a NEM szó értelmét.
Szuperbenzin a briteknél
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pumaszallas.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem ismerem az invitelt, de nem kér az felhasználónevet és jelszót? Mint a t-homos?
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
1./Milyen net-en van az asszonypajtás? ( mármint a kábeles)
2./Hol telepítetted?
3./Minek telepítettél hálózatot?
3./Ha telepítetted, nem adtál-e meg korlátozást?
4./ Router-en van-e a feleséged, vagy csak modemen?
5,/Esetleg Wi-Fi-t levédted-e?
www.pumaszallas.hu
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
www.pumaszallas.hu
Két probléma van vele. Alkoholista.<#fejvakaras>#fejvakaras> de komolyan, nem középszerûen.
És nem fejezte be az egyetemet!!!!!!Már nem is fogja 40 felett. Ja, a cégek tudják.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rohadás excel táblával, függvényekkel nincs valaki képben? Cafatokra bassza az idegrendszerem! :D
www.smart-bus.hu