IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
A "legkésõbbet" kihagyták:)) Bár igaz lenne ,és valóban javítanák a sok szart.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Az ilyen rinyagépeket csak kiröhögni tudom.
Viszont beugrott, hogy lehet reménykedni, mert hosszú idõ óta, most elõször adtak konkrét napot az oroszok.Igaz "legelõbb szerda'...mégis kicsit reménykeltõ.

Her Laca
Na Atagoltam. Szereztem ellenséget bizonyos AN felipe nevût.
Lelõttem a társát aztán vele bobóztam de jött a harmadik a századjukból. Elfûtöttem, Utánam jött,nem ért utól,levált rólam én vissza fordultam ,kicsi bobó jóóóóóóóóól meglõttem ,még forogtunk aztán leléptem . Utánam jött erre az AA lelövi. Na én voltam minden,nob,amatör ,tipikus náci pilóta:)
Mondom neki ,tesókám te meghaltál ,én élek,mi a gond. Mi az ,hogy nem dogolok vele,mert mi csak ezt tudjuk,meg az emil indítása az könnyû és õk sokkal jobbak . Mondom,ok ha ez megnyugtat,te vagy a jobb ,ámde én még élek:) Na erre mondta ,hogy majd a köv patchben már jobb lesz a spiti.
Mert sokkal gyorsabb lesz mint az emil. Szóval harcolni nem kell megtanulni ,csak sírni a jobb gépekért.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A világtörténelem érdekes epizódja.
Kábeles internetszolgáltatónál a MAC adress alapján azonosítják a felhasználót, ez alapján engedik használni az internetet.
Ha új gép van direktben rákötve a modemre, nem fog stimmelni a MAC.

Ha van router, arra be lehet állítani az elõfizetéshez tartozó MAC-et és ezután a routerre csatlakozott bármilyen gépen lehet netezni.
Her Laca
Alkoholista és közben nagy tudású ember rengeteg van. Én vagy egy tucat ilyet ismerek. Ahogy Gyula barátom (aki hasonló ) szokta mondani mikor megkérdezzük miért piál és rombolja az agysejtjeit " bõven van mibõl Lacikám, hál istennek még marad is" Már a sejtekre gondolván:)))
De ez a legtöbbször magánéleti problémára vezethetõ vissza sajnos ahogy én látom.

Nem.<#vigyor>De ha igen,akkor is ezt írnám..

"Két probléma van vele. Alkoholista. de komolyan, nem középszerûen.
És nem fejezte be az egyetemet!!!!!!Már nem is fogja 40 felett. Ja, a cégek tudják."

Véletlenül nem építészmérnök lenne az illetõ?
Nekem is van egy ilyen ismerõsöm, akire tökéletesen ráillenek az általad leírtak.

szekelyland
A modembe hiába dugod be direktbe a laptopot. Vagy routeren keresztül kell és a routerbe be kell tápláld a csatlakozás adatait (pl statikus IP vagy ha pppoe rendszerû szolgáltatás, akkor a felhasználó - jelszó kombót kell betáplálni.)
Ha direktbe akarod használni, akkor két lehetõség van: ha pppoe vagy sima statikus ip a szolgáltató, akkor a hálózatibeállításoknál kell beállítsd manuális ip-re vagy az internetcsatlakozásnál kell betenni a felhasználó-jelszó kombót. Egyes szolgáltatók (legalábbis nálunk, roma romániában) beprogramozzák a felhasználó MAC címét a modembe, hogy csakis az az egy gép tudjon csatlakozni arról a modemrõl Mondjuk a MAC-et egy jobb router le tudja klónozni.

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Talált Ju-87-es.

Egy kis fórum idézet :

"...1940-ben Augusztusában már Kinában bevetették probaként az elsõ A6M2 " Zero " vadászrepülöszázadot nagy sikerrel a szovjet gyártmányú I-16 és I-15-õs vadászrepülõgépek ellen . Ott probálták ki elöször a nagy hatótávolságú ledobható póttankos támadásokat is . Az akkori A6M2 jópár tulajdonságában jobb volt mint a BF-109E4 . Hatótávolsága , forduloképessége forduloképessge jobb volt , sebessége 20 Km/h-val lassab volt gyorsulása rosszabb volt a német tipusnál ( emelkedõképességnek még utána kell néznem azt nemtudom pontosan) . Azért ne felejtsük el hogy a BF-109E4-ben már volt öntömitõ üzemanyagtartály , pilotaülés hatulról páncélozva volt , rádióadovevõ stb , volt egy pár nem elhanyagolható elõnye a japán szamuráj harcos repülögéppel szemben . A szövetségesek nagy szerencséjére a németek meg a japánok soha nem müködtek normálisan eggyüt a fegyverzet fejlesztésekbe . PL: a japán Ki-46 kétmotoros felderitõ gépet mindenáron meg akarta szerezni a háború elején a Luftwaffe de nem adták el nekik a licenc jogot a japcsik . A németek technologiai támogatásként adtak a japcsiknak el He-100-ast megvizsgálni de ez nem kellet nekik . Érdekes modon ennek ellenére a He-100-as sárkányszerkezete a Ki-61-esnél visszaköszönt és ebbe a tipusba Bf-109E4-es motor átalakitott verzióját rakták ( alacsony magasságu légiharcra ) ötvözték a két tipust 1943 tavaszán kicsit késön megjelent a frontokon amikor már jobb teljesitményû jenki F4U Corsair és P-38 tipusok repkedni kezdtek . Érdekessége még a Ki-61-esnek hogy ennek a tipusnak kb 300 példányába épitették bele a 800 db MG-151/20 mm-es németektõl kapott gépágyut . 1943-ban aztán rájöttek hogy jobban kéne haverkodni mert különben veszitenek mert már rosszabul is ált a háború . A németek küldtek 1943 közepén egy akkor uj tipust egy FW-190A5-öst doksival mindennel eggyüt a gép sárkányszerkezetét nem használták fel de japánosan átalakitott motorja és gépágyuja ( MG-151 licenc ) a Ki-84 " Hayate " tipusban köszönt vissza amit elõször 1944 nyarának legvégén vetették be Kinában . Küldtek a késöbbiekben 88-as légvédelmi ágyu tervrajzot , Me-262 , PzIV doksit stb-it de ez már nem sokat változtatott a háború kimenetelén ..."

A tanár/diák témához :

A gyerkõcök egyházi suliba járnak és ott kötelezõ viselniük az egyenköpenyt, amire az iskola emblémája van ráhímezve. Szerintem is jó dolog, én még középiskolába is simán elõírnám.
Tavaly voltam a lányomékkal a kétnapos osztálykiránduláson. A végére igen csak megsajnáltam a fiatal tanár néniket, hogy igazából nincs a kezükben fegyelmezési lehetõség. A gyerekek folyamatosan feszegették a jóérzés határait, tudván, hogy igazából nem lehet komoly következménye a dolognak. Mondjuk nálam is próbálkoztak, aztán mikor mondtam nekik, de úgy, hogy el is higgyék, hogy nyakleves lesz a vége, akkor visszavettek egy kicsit. A szülõ szidhatja a tanárt, de én azt láttam a két nap alatt, hogy bizony nagyon durván el vannak eresztve és fõleg a lányok.
Két csoporttal volt a fõ gond. Az egyik, az elvált szülõ gyereke, ahol az anyuka keze közül kicsúszik az irányítás, nincs fater, akitõl azért még tart a kicsi, meg a gazdag szülõ gyereke, aki meg mindent megkap otthon, csak hagyja már békén a szülõket élvezni a milcsiket és nem ismeri a NEM szó értelmét.

Szuperbenzin a briteknél
acidrain
Bazi Joe eligazítást tart. " A türelem meghozza a rózsáját! "Haláli! :)

http://www.youtube.com/v/bAXlnDPmd5U&version=3

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Na ez valószínû mert van egy másik ugyanijen modem itthon( volt egyvitám velük és újat hoztak) na avval nincs netem ha csatlaloztatom e helyett. Mostmár értem miért:)

Na megyek ATAG-ra

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Akkor Leon77-megoldása lesz a nyerõ.

VO101Tom
Akkor az már valami új cucc lehet, aminél a router tárolja a kapcsolódási adatokat. Nekem még olyannal volt dolgom, amikor a gép tárolta, a router "csak" csatlakozott.

www.pumaszallas.hu

V43 1105
Fel persze.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Te a hálókari meghajtóprogramját feltelepítetted? Nem csak a WiFi-t?

Her Laca
Valszeg ez lesz a megoldás amit te mondasz.

Her Laca
Tom:) Lofaxt. Nekem T-s kábel van oszt soha nem kellett neki semmi. Mikor kihozták a modemet a ficak betelefonált élesítették oszt sanyi. Be se volt kapcsolva a gépem. Elmentek bekapcsoltam és mûködött.

VO101Tom
Biztos van, az mindegyikhez kell.

www.pumaszallas.hu

Kelleni fog hozzá. Be kell állítani az otthoni netkapcsolatát, lévén eddig routeren keresztül ment, másik szolgáltatóról, nálad. Úgyhogy javallott az új internetkapcsolat létrehozása opció. :)

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

V43 1105
Nem tudom, mondtam neki esetleg keresse meg a szerzõdést, nézzen bele hátha ott szerepel valami azonosító, jelszó ami alapján el lehetne indulni ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Esetleg, még olyan lehet,hogy a netszolgáltatód kioszt a gépnek 1 másik ip-t. Fel kellene hívni,hogy egyáltalán látják-e bent a gépet.
Nem ismerem az invitelt, de nem kér az felhasználónevet és jelszót? Mint a t-homos?

VO101Tom
Frászt, konfigolni azt is kell :) Csak annyi a különbség, hogy nem kell betárcsázni, indul a gép, akkor azonnal kapcsolódik a hálózatra is. De a gépen be kell hogy állítva legyen azonosító, meg jelszó is mikor elõször mész a netre (az ok, utána soha többet nincs dolgod vele)...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Kábelnél nincs semmi hókuszpók,bedugod mûködik.Elméletileg:

V43 1105
Kábeles , Invitel által biztosított netrõl használná otthonról. Windows 7 itt települt fel rá nálam, nem kábelen csatlakoztam netre, hanem routeren keresztül, tehát a saját levédett wifi hálózatomon mentem fel netre. Aztán hazavitte, és bedugta volna a netet a gépbe, oszt semmi ..

LeonSilver
KI kell venni a vizbül a zokszigént, meer az ellen nem véd ;)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Elkéstem Xd.

Nos a net-kábwel, bedug. IE megnyít-ezközök-internetbeállítások-kapcsolatok-helyi hálózat-automatikus észlelésbe pipa. Majd bezár, és újra megnyít.
1./Milyen net-en van az asszonypajtás? ( mármint a kábeles)
2./Hol telepítetted?
3./Minek telepítettél hálózatot?
3./Ha telepítetted, nem adtál-e meg korlátozást?
4./ Router-en van-e a feleséged, vagy csak modemen?
5,/Esetleg Wi-Fi-t levédted-e?

VO101Tom
Teljesen más helyrõl próbál netezni, akkor az elõfizetõi adatok is mások lesznek (sõt, routernél ugye nem is szabad beállítani csatlakozási adatokat a gépen, mert azt a router maga tárolja).

www.pumaszallas.hu

Tom megoldására voksolok. :)

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

Her Laca
Ja most nézem nincs is router:>)))) Akkor a modem a gáz.

VO101Tom
Ha routered van, akkor a netre csatlakozás adatait a router tárolja. Név jelszó, satöbbi. Ha kiveszed a routert, akkor ez a beállítás hiányozni fog. Tehát neki otthoni internetkapcsolat adatait kellene ellenõriznie, hogy az stimmel-e (vezérlõpult, csatlakozás a hálózathoz, vagy mifene alatt)...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
De szerintem a routerrel lesz baj.Ott kell keresgélni,a redset megoldja asszem.

Her Laca
win7 nél ilyen, de még másmilyen hálózati problémával nem találkoztam. Futtassátok le a hálózat javítását,vagy úlra rakni a háló kártya driverét.Vagy a routert reseteljétek le van a hátulján egy lik egy tollal nyomva tartod pár másodpercig.Valamelyik megoldja sxerintem.

V43 1105
Asszonypajtás vett egy Asus laptopot.. elhozta, felraktam rá Win7-et, routerrõl neteztem telepítgettem ami kellett programokat. Hazavitte a gépet, router még nincs, de úgy gondolta, hogy a net kábelt csak dugná, azt netezne addig .. itt jött a pofira esés. DHCP hibát dobott neki a gép, de ötletem sincs mit lehetne vele kezdeni, két screent linkelek, hátha segít :

Her Laca
Mi a problem?

V43 1105
Urak, valaki ért itt valaki Win7 hálózattal kapcsolatos problémáihoz?

VO101Tom
Mivel van gondod?

www.pumaszallas.hu

Na ja. Ez azért kicsit más történet. Amúgy is ha egy szakmai szál is van a rendszerben, az egészen más. Nekem is van egy mérnök ismerõsöm, nagyon jól keres, kapkodnak érte a cégek(sokáig nem is szerzõdött állandóra) és nagyon komoly tekintély a saját szegmensében. Direkt nem írok konkrétan.
Két probléma van vele. Alkoholista.<#fejvakaras> de komolyan, nem középszerûen.
És nem fejezte be az egyetemet!!!!!!Már nem is fogja 40 felett. Ja, a cégek tudják.

Pl. nekem a tanszékvezetõm. Õ alulról kezdte, reppent a srác IL-10-el, MIG-15-17-19 - el. 6 általánosa volt, amikor bevonúlt, akkor végezte a +2-t, majd érettségi és kint a SZU-ban tisztképzõ-hajózó suli. Na õ nagy csávó volt.

<#vigyor2>Gondoltam, hogy nem elszigetelt eset.

LeonSilver
Ja. És a zpk majdnem szívrohamot kapott, mert ezek "éles" térképek voltak, amit nem lehetett eldobni ergo megnemtörténtté tenni a mestermûvet.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
De. Az egyiken sokat röhögtünk, mert még térképet sem tudott rajzolni :D Hadnagyot "csináltak" belõle, szdpk lett belõle. Zászlóalj blokkon megtervezte faszán a támadást, védekezést mindent. Csak éppen a lövészárkokat, mûszaki zárat a Rohonci úti 10 emeletes házakra rajzolta :D

Off:

Rohadás excel táblával, függvényekkel nincs valaki képben? Cafatokra bassza az idegrendszerem! :D

www.smart-bus.hu

De kíváncsi lennék a szövegére! Fõleg a messzernél.

Her Laca
http://www.youtube.com/v/qWy0NASC-B0&version=3