IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A hurkány jó nagyon,hogy mitől meg nem mondom,de ezek valamit tudnak ,vagy rájöttek az ziher. Most találkoztam egyel alólam jött ,magasabbra emelt ,és még utánam is fordult majd meg is lőtt. Volt anyázás (tőlem) fojt a hűtő ,levittem ollózva ,hál istennek innen már nem talált el,aztán olajos lettem,erre mérgemben valahogy utána rántottam és még belelőttem. Nem mondok semmi vádolót ,hiszen nem láttam honnan indította a támadást ,lehet felettem volt ,és csak alám csúszott amikor találkoztunk,minden esetre agilis egy vas ez értő kezekben. A csúcsmagasságát ,már ami itten van neki meg bolondok lennének nem kihasználni ,csak így tudván ,hogy ez egy hiba nem igazán fair a játék.