IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tisztában vagyok vele, csak a piszkálása kb szart sem ér! A lényegi tuning a szorzó emelésével történik. 😉

www.smart-bus.hu

mijki
Pár kép az esti viharról:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

forrás: Idõkép.hu

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Word ügyében annyi történt, hogy ha a kép formátumát a "körbefuttatás szöveggel egy sorban"-ról átállítom pl. négyzetesre, akkor megjelenik nyomtatási nézetben is a kép.
Zpogi
Tegnap fent voltam a Repkán és ott volt No.501 Robo,tök jókat dogoltunk,ha véletelenül 1v1-be összeakadtunk.
Viszont egyszer sem tudtam lelõni<#whatever>,csak meglõni,pedig csak millimétereken múlott...na de majd legközelebb.

Ment PÜ.
V43 1105
Elsõ linken a motorburkolatra és a szárny alsó részeire felvitt sárga nagyon tetszik <#taps>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Spitfire + Db 601 combo.

Német Spitfire.

V43 1105
Megteszed, hogy mutatsz egy print screent ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Szerintem, a kép is a filmhez kapcsolódik.

Más. A word-ben (2007, a nyomtatási nézetben "eltûnt" egy csomó kép, csak a helye van meg, viszont "olvasás teljes képernyõn" nézetben látszanak a képek.
Mi állítódhatott el, mert egyenlõre nem jövök rá? Kösz.
V43 1105
Utóbbit azt hiszem a háború után is még gyártották, talán Spanyolországban (?) valamint szerepelt belõle jó pár darab az Angliai csata címû filmben is..

Sõt, itt - ott még ma is repül egy - kettõ :

Spitfire + DB 601 combo

"...Azt azért csinálták a németek, hogy 'direktbe' tudják összehasonlítani a Spitfire aerodinamikáját a Me-109-ével. Hogy ne a motor teljesítménye döntsön, fogtak egy zsákmányolt Spit-et és kicserélték a hajtómûvet a saját szabvány Daimler-Benz erõforrásra. Aztán jöhettek a tesztek.
Valószínûleg nem gyõzte meg õket az eredmény, mert maradtak a Me-109-nél..."

Messerschmitt Bf109G + Rolls-Royce Merlin combo
LeonSilver!
Most jut eszembe. Futtass már le egy mem-tesztet. Valamelyik nap itt írtam,hogy xaraxik a launcher.exe. A fiam mondja,hogy baszakodik az ArmA is. Az (nem röhög) IE is rendszeresen összeomlik. Na mondom vírus, vagy megint szar a CoD. Már mindent megcsináltam, sem vírus, sem más gond, csak egy mem teszt futtatás maradt hátra. Nos az egyik 4 Gb.-os modul, induláskor már hibák tümkelegét produkálta. Kivettem és láss csodát, megy rendesen minden. ( igaz érezhetõ a hiánya, de majd pótolva lesz a héten.) Csak egy tipp.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Tudud mit?
Lökd ki azt a xart, tegyél bele 1 ALS-200-at oszt csókolom. Ja, hogy az ISA slotos? Levágod a felesleges lábakat. XD

Komolyan. Esetleg az nem lehet,hogy rossz a kari? Vagy ütközik valamivel?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

US Army

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
945 - A tiszthelyettesnek van egy írógépe az asztalán, amin napi jelentéseket készít.
2005 - Mindenkinek van internethozzáférése, és azon csodálkoznak, hogy semmilyen munkát nem fejeznek be.

1945 - Szép lányokat festettünk a repülõgépekre, hogy az otthonra emlékeztessen.
2005 - Valódi lányokat raknak a pilótafülkébe.

1945 - A barátnõd otthon azért imádkozott, hogy élve hazakerülj.
2005 - A barátnõd ugyanabban a lövészárokban van, mint te, és azért imádkozik, hogy a condom rendesen mûködjön.

1945 - Ha leittad magad, a haverjaid visszavittek a barakba, hogy kialud magad.
2005 - Ha leittad magad, bevágnak a rehabba, és tönkreteszik a karriered.

1945 - Megtanítottak arra, hogy kell célozni és az ellenséget lelõni.
2005 - Megszórsz egy bokrot 500 lövedékkel, a nélkül, hogy bárkit is eltalálnál, majd visszavonulsz, mert kifogytál a lõszerbõl.

1945 - A kulacsod fémbõl készült, és kávét vagy forró csokoládét meg tudtad melegíteni benne a tûz fölött.
2005 - A kulacsod mûanyagból készült, tehát semmit sem tudsz megmelegíteni benne, és a tartalma valahogy mindig olyan mûanyagízû.

1945 - A tisztek elhivatott katonák elsõ sorban, és tisztelettel bánnak mindenkivel.
2005 - A tisztek elsõ sorban politikusok, és csak talpnyalással lehet náluk bármit is elérni.

1945 - Mindent begyûjtöttek az ellenségrõl, majd analizálták õket.
2005 - Mindenkinek begyûjtik a vizeletét, majd analizálják õket.

1945 - Ha valamit nem csináltál jól, a Fõtörzs magánfogdára küldött, amíg meg nem emberelted magad.
2005 - Ha valamit nem csináltál jól, felvezetik a kartonodra, és életed végéig elkisér.

1945 - A kitüntetéseket hõsöknek adták, akik saját életük kockáztatásával mások életét mentették meg.
2005 - A kitüntetéseket azok kapják, akik a harctértõl messze, a fõhadiszálláson dolgoztak.

1945 - Egy barakban aludtál, mint egy katona.
2005 - Egy lakószobában alszol, mint egy kollégista srác.

1945 - A kantinban étkeztél, ami ingyenes volt, és annyit ehettél, amennyi beléd fért.
2005 - Egy ebédlõben étkezel, ahol meg kell fizetned minden szelet kenyeret és minden kenés vajat, és jobb, ha nem eszel túl sokat.

1945 - Legyõztük a legerõsebb nemzeteket a Földön, mint Németország és Japán.
2005 - Tétován botladozunk Irakban, rettegve egy maréknyi gerillától.

1945 - Ha pihenni akartál, elmentél a kantinba, csocsóztál, cigiztél és sört ittál.
2005 - Ha pihenni akarsz, elmehetsz a közösségi szobába csocsózni.

1945 - Ha egy pofa sört akartál, és dumálni valakivel, elmentél a tiszthelyettesek vagy a tisztek klubjába.
2005 - A sör 2 dollár 75 centbe kerül neked, tagsági kártya kötelezõ, és valaki figyel, hogy mennyit iszol.

1945 - Barterkedtél, ha nem volt elég pénzed valamire.
2005 - Ha olcsón akarsz valamihez hozzájutni, elmész a Wal-Martba.

1945 - Az ellenséget fel lehetett ismerni a Náci sisakjukról.
2005 - Náci sisakot hordunk.

1945 - Az ellenséget "Fricceknek" és "Japcsiknak" hívtuk, mivel rüheltük õket.
2005 - Az ellenséget "szembenálló félnek" vagy "agresszornak" nevezük, mivel nem akarjuk megsérteni õket.

1945 - Gyõzelemnek azt hívtuk, ha az ellenség a lábainknál hevert, és a fegyverei ócskavasként füstölögtek körülöttünk a harctéren.
2005 - Gyõzelem az, amikor az ellenség hivatalosan bocsánatot kér.

1945 - A parancsnok a saját seggét viszi a vásárra, hogy megvédje az emberei életét.
2005 - A parancsnok az emberei seggét viszi vásárra, hogy megóvja a sajátját.

1945 - A csatákat olyan tábornokok tervezték és vezették végig, akik mögött már sok fontos gyõzelem állt.
2005 - A csatákat politikusok tervezik, és folyamatosan mellébeszélnek.

1945 - A szabadságért harcolunk, és a haza elszántan hisz a gyõzelemben.
2005 - Fogalmunk sincs mi a fenéért harcolunk, és a kormány szociális érzékenységrõl papol.

1945 - Nem akartál kilépni a seregbõl, és eszedbe nem jutott a civil élet.
2005 - Nem tudsz másra gondolni, csak hogy kilépj a seregbõl, és visszamenj a civil életbe.
LeonSilver
Nem, nem alaplapi (X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro) 😉 és igen, le van tiltva.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

i72600K-s a procim. Annak ellenére itt is lehet a frekit piszkálni. Igaz nem olyan értékben mint a korábi E sorozatuaknál, de a BLCK-t lehet egy bizonyos mértékig emelni.
LeonSilver!
Alaplapi hangkarival is csinálja? Esetleg az alaplapi le van tíltva a BIOS-ban? Lehet ha nincs, akkor ütközik a kettõ. Ez is egy lehetõség.

LeonSilver
Kössz srácok, hogy próbáltok segíteni! Jó az embernek ha vannak ilyen ösmerõsei. De 😊
Azért nem vagyok ám teljesen laikus 😄 AZ Old Man nevû fasztarisznya még a zsebszámológépével játszott, amikor én a 80Mhz-es 486-os procimat már kemény 100Mhz-en hajtottam 😄
Ezt csak úgy mondom ám, ha van valami ötletetek csak nyomjátok 😉 Megköszönöm!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Tuti, hogy nem mert alap szorzón ma reggel ismételten nem indult el a cucc.

Csökkentett mód, törlöm a hangkártyát, reboot és faszán elindul, megtalálja és felteszi a drivert és utána jó.
Szóval valami más lesz itt.

BE, vagyis szorzózár mentes procinál pont az a lényeg, hogy a mhz értékkel nem kell szarozni... emeled a szorzót, emeled a feszt, oszt meglátod meddig bírja.

Neked gondolom még valami két magos E8400, E8500 van... arra igaz amit mondasz, de ezeknél a szorzózár mentes cuccoknál már nem fsb emeléssel megy a tuning...

www.smart-bus.hu

Nem tudom milyen BE procija van, és mi az a minimális tuning amit említett, de azért mondjuk a 3.8-t szerintem bármelyik tudja...

Ha emeli a szorzót, akkor kell neki egy kis plusz fesz is...

www.smart-bus.hu

A tuning lényege, hogy kisebb szorzó, nagyobb órajel. Pl. 8x300Mhz=2400
6x400Mhz=2400 Nos melyik a gyorsabb? Azért kellene megpiszkálni a frekit. Természetesen megfelelõ hûtéssel. De erre nincs recept. Minden lap és proci maga válogatja. Nálam az enyém ( igaz inteles) 1,212-vel BIOS szerint megy 4200-at 24/7-ben. 1,26 már 4500 Mhz. De van akinek ehhez már kell az 1,3v fölötti érték. Lépésrõl-lépésre kell kitapasztalni.

Szerintem egyszerûen beszívta és nem húzható a proci. Ugyanez a rendszerem van, szorzó állításával egy ideig húzható. 15x-ig bírja, 15,5x-t már nem.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Szerintem instabil a tuning... valami ott nem jó Mester. Ha egy szoftver nem töltõdik be, akkor instabil a géped... mivel csak szorzót emelsz, szerintem egy neki egy kis plusz feszt... hátha...

www.smart-bus.hu

Miért? Kellett volna?
Az elõbb voltam valami vs serveren. Na oda sem megyek többt. Mindenki a PrtScrn-t nyomkodta. Mi értelem volt? Mintha a fizetése múlott volna az eredményen XD.

http://logout.hu/cikk/amd_k10_k10_5_tulhajtasi_utmutato/a_magikus_200mhz_es_a_szorzok_suruje.html

Ezt olvastad már?

Mit emeltél? a frekit, vagy a szorzót? Próbáld az órajelet piszkálni és visszaosztani a RAM-okat. Nem melegszik nagyon az É-i híd? Az is akadály lehet.

Ezek ok, de ezt a többiek nem tudták???

Pl. legyezõ. Felhúzod gyergyába, függõlegesen és amikor még nem kopik teljesen el a sebesség, tehát van még kormányerõ, valamelyik oldalra bal-jobb, leléped. ElméletilegFüggõleges harcforduló. A másik a dogóhúzó XD. Elkopik a sebesség és berugod a pedált. Teljes a siker.

Mik azok a "speciális me 109 manõverek" amiket csak' lábkormánnyal elõ lehet idézni?
"valóságban is végrehajtható manõvereit, amikhez csak az oldalkormány kell."-idézve Sanyo-tól, pcpilot.

LeonSilver
Mivel az órajelet nem piszkálom, így a memóriák normál módon üzemelnek. A BE proci lényege, hogy a szorzó nem lokkolt.
Egyébként GA-MA770 UD3

A lapod pontos tipusát, ha lehet kérni. Talán tudok jobban többet segíteni.

Nos ha giga a lapod, akkor semmi baj.
Van egy olyan opció,hogy vissza kell oszatni a memória szorzót, a memóriák frekvenciájának megfelelõ értékre. Anno egyszer volt AMD-s lapm és belesestem ebbe a hibába. Nem osztottam vissza és mivel a proci húzásakor emelte a memóriák órajelét is, vagy be sem töltött a rendszer, vagy rendszeresen visszaállt a BIOS. ( vagy resetelni kellet XD ) amig rá nem jöttem.

LeonSilver
Giga. De nem azzal van a probláma. Van egy nagyon faszányos hankártyám és nagyon úgy tûnik, hogy a BIOS-ban belõtt, nem túl komoly tuning (BE a proci, szóval hivatalosan tuningolható) miatt a hangkártya drivere nem mûködik megfelelõen. Vagy el sem indul a windóz, vagy nem tölti be a drivert, vagy betölti de nem jól. Ezért kell egy szoftver, amivel akkor állítok csak a szorzón, amikor szükséges.

Milyen lapod van?

Az AMD overdrive nem tudja ezeket? Egyébként a tuning bios-ból az igazi... 😊 Ha az energiagazdálkodás engedélyezve van, akkor alapon úgy is lejjebb veszi a szorzót. Ha meg kevésbé proci igényes játékkal játszol, úgysem tekeri maxra...

Lõdd be 4GHz-re, mellé az energiagazdálkodás, oszt csókolanyádboris... 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Te emberek. Kellene nekem egy olyan szoftver, amivel a winfos betöltõdése után tudom basztatni a professzor órajelét de leginkább a szorzót (lévén BE proci). A legfaszább az lenne ha szoftverekhez külön profilt lehetne csinálni 😊 Van ilyen?

jaaa, hogy vettelwagen?
akkor drukkolok 😊

LeonSilver
Ja. Qrva narancsok...

Her Laca
Foci EB,Forma1,sör,flekken,kinek van idelye repkedni 😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

mijki
Most nézem az elsõ küldetés tegnap volt, (07.08) de mivel a képen Phase 1 van írva lehet még lesz pár küldetés, lehet érdemes lenne megnézni.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki

Renault RS27 RB8.
Bár a B25 öst szívesebben reszelgetném😄

A Béna.

zsír fürtikém! red bull mi? b-25? 😊

Azt hiszem ez mindenkinek tetszeni fog zenei stílustól függetlenül.
Link
Amit 4:20 tól lemûvelnek... arra nem nagyon van szó...
Hétfõn szorítsatok Du. 4tõl megyek állásinterjúra a Red Bull hoz!

A Béna.

V Domino
Legalább annyi elõny lesz,hogy a 100-as benyával jobban fognak égni a vasak,ha beköszön az ember egy sorozattal.😊)(persze tudom,hogy nem,de legyen akkor két oldala az éremnek)

R.I.P. White Europe

A 100 oktános vita arról szólt, hogy véresszájúbb britek szerint csak a 100 oktános változat volt, csak az legyen modellezve.

Kvázi ezzel kivették volna a döntési lehetõséget mindenki (serverhostok) kezébõl, hogy szerintük hogyan is volt a valóságban.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

LeonSilver
http://beczl.tvn.hu/

LeonSilver
Nem. A 21bis a DCS: World modulja lesz.

Szia!
A MIG-21bis-t lehet majd telepíteni a DCS Black Shark-ra?
Én is nagyon várom!

D9

VO101Tom
Én a clod G.50-el vagyok így, sima iskolakörözgetés is annyira melós vele, hogy simán elszórakozok azzal is. 😊

www.pumaszallas.hu