IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Szerintem sokat segítene, ha odaírnátok, ha a valós életből vett dolgokról akartok beszélgetni, vagy a játékról. Én a játékról beszélek, ti meg jöttök az életből vett példákkal, amivel alapvetően semmi gond nincs, csak hát ugye két dologoról beszélünk közben :) A JÁTÉKBAN a felhők alacsony kis pamacsok (felhőalap olyan 1000-1500-on szokott lenni), amikbe belerepülve elkezd rázni a gép, és nem hagyja abba. Ez hülyeség, nem indokolja semmi. Ilyen napsütéses augusztusi időben jegesedés nincs 1000 méteren a kumuluszokban. De mivel ezek nincsenek miden szerveren, csak alacsonyan vannak és csak kis pamacsok, ezért nem foglalkozunk velük, kikerüljük és kész. A komplex, pontos meteorológiának a folytatásban kellett volna érkeznie, ami el lett kaszálva.

Nem akarok meteorba nagyon belefolyni, én is rég tanultam már, de a száraz adiabatikus hőmérsékleti gradiens az kb 1 fok/100 méter. Ez a hőcserementes változás, a termikek emelkedésekor kell ezzel számolni. Miután a termik eléri a harmatpontot, és a kondenzáció miatt a látens hő felszabadul, onnantól nedves hőmérsékleti gradienssel kell számolni, ami kevesebb mint 1, de az a 0,65 fok/100 m amit mondtok, az a troposzféra hőmérsékleti rétegződésének sokéves átlag gradiense. A feláramlások és a felhőkön kívüli levegőt számolják azzal.