IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #62054 UP3 :
Ki lett próbálva, ezért írtam. Az Ultra 1.9 GB, ha meg külön rakod fel, akkor 4,3 GB a frissítés mérete. Itt is meg lehet csinálni, hogy a patch-eket egy üres mappába csomagolni, az eredeti játékot meg telepítés után el kell menteni "szűz" alapnak és akkor már csak másolni kell, ami gyorsabb, mint a telepítés és akkor elég gyorsan lehet megoldani az újratelepítést+felpatchelést. Arról nem is beszélve, hogyha olyan verziót mentünk el, amin már minden be van állítva ( billentyű stb. ) akkor az újramásolás után már egyből használhatjuk a játékot, nem kell molyolni vele, mint egy újratelepítés után.
HSFX :
Rossz helyre csomagol a telepítő. Az elején én is így jártam, hogy kidobált indításkor, aztán kaptam az ötletet, hogy egy üres mappába csomagoljak és azt másoljam a főmappába, így már működik rendesen.