IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Tegnap ,hogy Tomék elmentek háborúzni,én még maradtam ATAG on egy kicsit,nagy kár,hogy nem vettem tracket,megérte volna .
Eleve megjelentek komplett csapatok a színen (hogy száradna le a kezük) és igencsak megnehezítik a magányos virtualpilot életét.
Összefutottam egy 6 gépes társasággal ,akik igencsak összedolgoztak ,nem győztem kapkodni a fejem. Szerencsére volt némi magassági fölényem ,de nem tudtam úgy rácsapást véghezvinni,hogy ne legyen a seggemben rögtön utána egy elhivatott önjelölt Laca gyilkos. A végén 3 at leszedtem,de nagyon nem volt egyszerű. Aztán örömködtem magamban és otthagytam a maradékot mert már nem tudtam koncentrálni erre valaki megcsapott ,(hál istennek nagy baj nem lett) azt se tudom ki ,mi volt ,úgyhogy hihetetlen gyorsasággal le is szálltam.