IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na akkor frankó. Én is gondolkoztam már rajta, hogy érdemesebb lenne inkább a gyári peccseket rakosgatni inkább egyenként, minden esetben.
Ki lehetne deríteni hogy egyenértékűek -e, csak ezt az ultra peccset ki kéne pakolni egy külön mappába, meg a gyáriakat is egy másikba. Utána meg összehasonlítani a kettőt. Lehet meg is csinálom majd, mert kíváncsi vagyok.
Más: gondolom nálad megy a DBW is akkor.
Nálam a főmenüből mindig kidobál memória címzés hibára hivatkozva. Tök mindegy, hogy az 1916, vagy a sima DBW aktív -e az új Selectorban.
UP3 RC4-re raktam és van ez az új Selector exe. Ebben választottam ki a leírás szerint, mentés után lauch-al. Előtte a JSGME jobb oldalát kiürítettem természetesen.
A #DBW és a #DBW_1916-os mappák nálam tuti, hogy a főmenüben voltak.
Majd kipróbálom ahogy írtad, bár lehet amit találtam linket az már jól fogja berakni ezeket a fontos mappákat.
A JSGME mappában miket kell a DBW-nek aktiválni egyébként, ha kell egyáltalán?