IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • L Viper #62047
    Fú de nagy a katyvasz ezekkel a peccsekkel. ( Még a gyárikkal is.)

IL-2 1946 alap 4.07:
    Az IL-2 1946-ra nagyon jó az, ami a Pumák oldalán van ULTRA patch 4.11.1 néven, ez frankón megy Alap install IL-2 1946-ra. Minden benne van és 4.11m-re peccsel 4.07-ről rögtön, egyben (HSFX 6 használóknak egyszerűsít sokat.)

UP3 RC4:
    Az UP3 oldalon azt írják, hogy az UP3 RC4 tartalmazza az előtte lévő RC2 és RC3 frissítéseket, tehát mehet az UP3 alapra rögtön az RC4. Itt is ugyanezt írják.
    (Nekem is hibátlan)

A HSFX 6 esetében a 6.01 után az Auto Updater 6.017 -ig peccseli, de csak akkor működik, ha van a gépen Microsoft Visual C++. Ezt ki is írja az updater, ha nem jó.
    Ha Updater nélkül akarod a legfrissebre peccselni, akkor itt van legfelül ami kell. Az alap 6.0-ás HSFX-re csak a 6.0 Patch 1 kell és utána mehet a "HSFX History Mod Patch 6.0.11 - 6.0.17" nevezetű. Ez teljes mértékben a legfrissebb és helyettesíti az Auto Updater-t.

A DBW nálam sajnos nem fut, de kipróbálom ahogy írtad, manuális másolgatással. Ebből is van annyi féle letöltés, szerintem nekem is egy olyan volt meg, ami nem jó helyre rakja a főmappákat.

Legutóbb ezt találtam. Ez UP3 RC4-re mehet, a legújabb 1.71-es DBW. Az egyik hozzászóló is azt írja, hogy több kudarca után ez végre működött. Talán ezt fogom én is kipróbálni.