IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    OFF

Jó hogy beleszóltál

Én telefonon néztem és most monitoron már én is látom, de bevallom, eddig nem ismertem ezt az órát a haditengerészet eddig nálam kimaradt. Inkább a repülős órákat és az egyéb katonai márkákat ismerem fel jobban

Akkor amit még is ellehet mondani, hogy ha katonai modell, akkor az nem a gagyi kategória. Lehet, hogy nem egy prémium kategóriás Ulysse-Nardin szerkezet van benne, de biztos hogy valami tisztességes megbízható órácska.

Viszont a haditengerészetben meg úgy általában a hajózásban kronométert használnak. Ezek rendkívül pontos és megbízható szerkezetek. Olyannyira, hogy még sok kvarc órával is felveszik a versenyt pontosságban és ez óriási nagy szó! Még ma is használják őket a navigációhoz a modern gps és egyébb berendezések mellett és nem csupán hagyomány tiszteletből! Hanem azért, mert mivel mechanikusak nem kell beléjük elem sem egyébb áramforrás. Igaz már csak amolyan back up műszer, de a beállításáért és működtetéséért külön személy felelős minden hajón, akinek kizárólagos joga van, mert kulccsal van elzárva!

Akit érdekel annak itt egy kis olvasni való :)