IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az eseménynaplóban ezt találtam.
A hibát okozó alkalmazás neve: Launcher.exe_Launcher, verzió: 1.0.0.0, idõbélyeg: 0x4d6e3d08
A hibát okozó modul neve: core.dll, verzió: 0.0.0.0, idõbélyeg: 0x4fae6631
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x000ed964
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0xc34
A hibát okozó alkalmazás indításának idõpontja: 0x01cd44e1cfa4221d
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: d:\steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\Launcher.exe

A hibát okozó modul elérési útja: d:\steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\parts\core\core.dll

Jelentés azonosítója: c8427dee-b0d7-11e1-b405-1c6f65c566b2

Figyelemmel a különálló sorra. Ez a dll, pedig a pöccsel jött , talán a hotfix-el. Valami ütközhet a STEAM-mel. Szerény meglátásom szerint.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Hali!
Nálatok is megy ez a xar launcher.exe leállás a CoD-ban?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

LeonSilver
<#eljen><#eljen><#worship><#worship>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

<#taps><#nevetes1>

www.smart-bus.hu

Her Laca
:) Át is írtam a nevem a steamen:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

V Domino
Szippantom én is szigorúan.<#email>

R.I.P. White Europe

Na de Her LacAI!!! Milyen béta állapot? Alfa, kérlek alássan... alfa... :DD

Na jó csak gonoszkodom... én nem próbáltam, nem mondok véleményt. :)

@Tom: Asztalra ledobás, csontra fagyás, kampány bugok, ilyenek. Nemrég jött hozzá valami 2GB+ tapasz, állítólag azzal egy fokkal jobb lett, de a fagyások megvannak...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Aha:) Na az Arma sem fogott meg igazán akkor ez sem fog.Jó múltkor megvettem ezt a Red faxomtudja mit az is olyan II. VH-s valami,Gidáék nyomják vele. Asszem 2x játszottam vele ,rá kellett jönnöm öreg vagyok én már ehhez. 1m rõl sem találtam el semmit:) El is ajándékoztam a szomszéd kis srácnak izibe.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Ez egy Arma 2 MOD-nak indult, aztán teljes játékként kiadott 2. világháborús játék. Én most pár órája bent vagyok egy városfoglalgatós pályán, nekem nincs bajom vele.

Solt. Mire panaszkodnak?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ez is egy orosz vagy szláv csoda? Gondolom erõs béta állapotban:XD
Komolyan mondom lassan eljutok odáig,hogy nem veszek meg egy játékot sem ,mert átbaxnak vele. Pedig én nem vagyok híve a wareznek egyáltalán.

A topikjában azok is szidják akiknek eredeti van... mondjuk, ha abból indulok ki, hogy arma milyen állapotban volt megjelenéskor, akkor nem csodálkozom rajta...

Engem érdekelne, de megvárom milyen lesz pár tapasz után... még egyszer nem visznek be az erdõbe! :D

Addig ott a RO2 ( másik kalap szar volt megjelenéskor ), mára egész jól helyrepofozták...

www.smart-bus.hu

Zpogi
Hát a virágboltban :)

VO101Tom
Hol hol hol? :)

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nekem Steames van meg, a feltört változatban állítólag rengeteg a bug.

www.pumaszallas.hu

Sanyo

www.pcpilot.hu

PhantomAss
az iron front fizetõs?

GOOBY, pls

Zpogi
Tölthetõ az Aerofly Fs :)

Vogel
Egy kis beszámoló a mai napomról: Ma a Jak-52-esekhez voltunk rendelve mi mûszakiak. Végre merevszárnyú! De a gép körüljárása elõtt ismerkedés a dokumentációval. Hát az nem kispálya, illik tudni oroszul, románul, angolul és magyarul is. Rengeteg a papír, és a digitális anyag. Másfél óra dokumentum ízelítõ után végre a gép! Épp egy gép jött. Ismétlõen szemrevételezték, majd megtöltötték az erre rendszeresített kocsiról vételezett marmonkannákból :) Utána megtekintettük közelebbrõl. Motorburkolat lekap, és megtekintettük a szívét a gépnek. Jól átrágtuk a rendszereket, utána körbejártuk a sárkányt. Egyébként sokkal jobban otthon éreztem itt magam, mint a helikoptereknél, szinte újat nem hallottam elhangzani :) Utána fülkeismeret. Nna itt is kiismertem mindent. Végig mentünk az inditási procedúrán egészen az utolsó gomb nyomásáig. De megnyomtam volna azt' uzsgyi :D Egyébként sokat kell gépészkedni raja repülés közben. Többet, mint a meszán. Sok hûtõzsalu van, és figyelni kell a hõmérséklet mutatókat is.
Egyébként mára Mi-24-es ígértek, de azt elvitte John McClane :/

VO101Tom
/off
tesztelgettem ezt az Iron Frontot, szerintem qrvajó, az Armához képest több dologban fejlõdött (jármûvek sérülés, fegyverek), nagyon sok mindenben ugyanaz (tehát jó), a repülõgépek FM-je szar, de az mindig is az volt. Akinek az Arma series bejött, ez is tetszeni fog. Itt megveszi valaki?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Lefordítottam:)
"tehát ez nem érdekel már."
Érdekes az orosz ,mert meglövöldöztem,majd keringtünk egyet ,aztán elfûtöttem,mert még volt egy kis energia többletem. Utánam eredt ,de persze nem ért utol,majd a marha váltott egy bomberre. Persze hogy visszafordulta,jóóóól meglõttem ,a krapek belerántott egy akkorát ,hogy már nem tudta kivenni a dugóból. Rögtön nem érdekes már:)))

Ja igazad van Lacusch.
Gondolom nehezményezi ,hogy nem boboztam vele:)) Nem baj megtanulja ezt is.

Kb. "Így már nem érdekes"
(De lehet, hogy tévedek)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Aktuális veres sztár az Atagon ,ezt írta miután lelõttem.
"==Maison: так не интересно уже.."
Mi a retket jelent?

Her Laca
No most már launcher exe mûködése leállt üzenet akkor is jött amikor töltött be az ATAG ra.:) Ez egyre jobb:)

LeonSilver
http://www.youtube.com/v/lhIJXvGs5Sk&version=3

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca

VO101Tom
Nem, már minden ok. A fél napos telefonálgatást és szaladgálást leszámítva :)

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Már miért tennék én ilyet:) Fõleg veled? Meg amúgy is. Remélem nincs nagyobb kár azért.

VO101Tom
Laca, fogadjunk, hogy tegnap megátkoztál! Ne is tagadd! :)

Este ülök a gép mellet, hallottam egy pattanást a gépház felõl. Nézek oda, semmi. Mondom biztos rosszul hallottam. Kis idõ múlva egy nagy csörömpölés, majd két másodperc múlva a gép és a monitor is kikapcsol. Na, ennek fele sem tréfa, leszedem a ház oldalát, hát nem letört az alaplapi, hûtõborda tartó keret? Ott hintázott az egész borda, meg a ventillátor a videokártyámon. :/ Qrvaélet, ilyen szart külön kapni sem lehet, egész délelõtt szaladgáltam a PC bontókban, hogy ne kelljen új alaplapot vennem. Kb a 10. üzletben, budán kemény 700 Ft-ért lehetett kapni. Most lesem a pasztázás és a felfogatás jó-e, de egyenlõre pöpec 26 fokos a proci...

www.pumaszallas.hu

PLackó
Ha jól láttam ez csak egy fórumtag spekulativ hozzászólása, hogy valószinû csak ennyi mondanak holnap, ha lesz is bármilyen tényközlés.

PhantomAss
nem jön be a noob a munkahelyi gépen...sõt otthon sem mindig

GOOBY, pls

LeonSilver
http://noob.hu:8080/

Ezt használd vazze.

PhantomAss

GOOBY, pls

"The testing is going well with only one small issue left. We are going to focus on fixing this problem as soon as possible and will do an internal test next friday, so if everything goes well we will have more news the friday after 2 fridays from now on."
LeonSilver
uff

PhantomAss
én is fizettem érte, nem is keveset (50€ volt a steamen a megjelenés napján)
de én megoldottam a dolgot, letöröltem és nem játszom vele
majd ha kijön a tapasz, és mindenki el lesz ájulva hogy milyen jó játék lett, semmi bug, stb, akkor én is felrakom
addig meg várok pár évet :(
megértelek Laca hogy nem tetszik a helyzet, de nem tudsz mit csinálni sajnos...
tartok tõle hogy olyan játék már sosem lesz mint az il2

GOOBY, pls

Her Laca
Különben egy dolgot tudnának tenni amivel tompíthatnák az ellenérzésemet.
A következõ (már ha lesz) részt kedvezményes áron ,hanem ingyen kéne adniuk azoknak akik a megjelenésekor teljes árat fizettek a Clod ért.
Persze tudom,hogy ez hiú ábránd ,de ez lenne a korrekt szerintem.

Her Laca
A mai világban ez a fajta hozzáállás szerintem megengedhetetlen. Mármint amit az 1C csinál. Kiadták, mert az ubi baxtatta õket,szar lett,ok megértem.
Bár ha szakemberek akkor kétségeim vannak a tudásukkal kapcsolatban teszem hozzá. De egy év eltelt,és fogy a turelem legalábbis az enyém. Ergo legalább kellene egy konkrét dátum amit mondanak,ehelyett csak maszatolnak,meg kifogásokat gyártanak. Csakhogy a magyarázatokból kezd elég lenni. És nem is nagyon érdekel. Tényleg csak az a szerencsélyük,hogy nincs más a piacon,de részemrõl õk elrugták a pöttyös labdát mint már mondtam. Ha nem csesztetik õket ezek képesek még egy évig elhúzni ha nem kettõig ez szent meggyõzõdésem amúgy.

1. A sima 4.11.1-es mappában levõ il2fb.exe-vel elindul a sima játék.
( Sanyó tegnap jelezte, hogy útban van a 4.12-es patch. )

2. Az UP3 mappában levõ il2fb.exe-vel bejön egy "Game selector", ahol a fenti
fül lenyitásával állítsad be az UP3RC4-et, így indul az UP3RC4 mod.

3. A HSFX mappában levõ il2fb.exe-vel egybõl indul a HSFX 5.01 mod.

Biztos hideg van ott. Azért fagy. Drága a gáz manapság. XD

VO101Tom
Laca. Ebben teljesen igazad van. Ezt tökéletes állapotban kellett volna kiadniuk tavaly, és nem csak most kalapálni, hogy egyáltalán kiadható állapotba jusson. Hiába van nagyon sok jó dolog benne, néhány idegesítõ bug megmaradt, és én is qrvára remélem, hogy hamarosan végre készen lesz. Ezzel teljesen egyetértek, és ezt most minden szarkazmus nélkül mondom.

Az, hogy mégis elqrták, ez nekünk is és nekik is hatalmas szívás. Nekik is sok pénzbe került (és sokba is fog), hatalmas presztízsveszteség, és már több mint egy éves utómunkán vannak túl. És attól függetlenül, hogy ez a beta már fényévekre van a tavaly májusi állapotoktól, még mindig nem 100-as, de azt is többször, világosan elmondták, hogy NEM fognak dátumokat, és deadline-okat mondani, mert nem fogják kiadni, amíg nincs kész. Mivel azt sem tudják, melyik hiba meddig szívatja még õket, ezért nincs határidõ sem. Ezzel mondjuk elvben egyet is értek, ha már itt tartunk, a dátum másodlagos. A lehetõ legnagyobb hülyeség lenne elsietni, és egy szart kiadni...

De ha te úgy érzed, hogy mégis szükséges verni az asztalt "miazhogymégnincskész" topikokkal ahelyett, hogy mondjuk elküldd nekik a crash fileokat (amit ugye múltkor mondtál, hogy csakazértsem), akkor hajrá. Biztos hamarabb kitalálják, hogy mitõl fagy a géped.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ja.Most fejeztünk be egy melót,határidõre.
Szerinted érdekelt bárkit is,hogy hogy oldjuk meg? És nem félig kész,mert azért nem fizetnek mostanság:)

Her Laca
Tom. Asszem ezen már túl vagyunk:)
Én nem értek a programozáshoz,sem a grafikához,ÉN csak vásárló lennék. Ergó szakmaiságot feltételezni rólam butaság lenne. Haértenék hozzá csinálnék én rep szimet. Ellenben pénzt fizetem a termékért mint tudod,és csak annyit kérdeznék ( szakmaiságon kívül) ,hogy ha már elnyaralták,elették,elköltötték a pénzemet, akkor talán egy év után megcsinálnák e amiért fizettünk. Persze csak akkor ha nem nagy probléma:) Istenért sem szeretném ha gondot jelentene ez nekik.

VO101Tom
Ó, a szokásos rinyálás az megy természetesen, vannak sokan, akik képtelenek felfogni, hogy egy hibakeresés az csúszhat, egy hiba kijavítása nem mindig sikerül elsõre, és az sem garantált, hogy közben nem futsz bele másba. Van aki ezt sértésnek veszi, mi több, szándékos idõhúzásnak. Ami szerintem faszság, de persze ez ne tartson vissza, biztos tudnak helyet szorítani a te hõbörgésednek is, a szakmaiság, vagy hozzáértés egyébként sem feltétel, a lényeg, hogy véleményed legyen <#alien>. Majd linkeld be azért ha írsz, kíváncsi leszek rá :)

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ja megint három, azaz 3 ,pontosan HÁROM ,spit IIa ment a levesbe.
Úgy látszik vagy innom kell ,vagy felbosszantani magam.

Her Laca
Nincs anyázás???:XD Figyelj engem:) Gondolkozom ,hogy írok a fórumukra egy cirkalmasat. A moszkvai nénikéjüket nekik.

VO101Tom
Régen volt dátum. Ha csúsztak, a fórumon oldalakat anyáztak tele. így nincs dátum, nincs csúszás, nincs anyázás. Simple.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
A kulcsszó a leghamarabb. A legkésõbbi idõpontot nem mondták? Mert ugyi az lehet 2 hét is akár ,vagy 2 év .Dögöljenek éhen aszondom.
Már unom,a damilos kábeleket ,unom,hogy kivettek a bétában egy csomó mindent ,ha meg visszarakom a hivatalosat azon senki sem repked.
most van egy hetem erre baxhatom a rezet . Na kipuffogtam magam.
Nem baj Atag egy felszállás 2 spit 1 hurkány 3 bomber.

VO101Tom
Én "két hétrõl" sem olvastam hivatalos helyrõl, csak mondom... 1-én annyit írt BlackSix, hogy leghamarabb 8-án mehet belsõ tesztre az újabb csomag, ami ha megfelel, akkor rövidesen public beta lesz.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Rohadt Clodot megcsinálják már végre rendesen? Van valami hírecske a két héten kívül?