IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Egy kis segítséget szeretnék kérni!
    A Clodban mikor én kezelem teljesen a motort (cem) akkor baloldalt lent vannak azok a kis visszajelzők, a piros és talán M betű van rajta az mit jelez vissza eddig még nem sikerült mozgásra bírnom. Más, a fej mozgást mivel tudom beállitani az megy, hogy jobbra, balra, föl, és lenéz, én azt szeretném ami az IL2 46'-ban a 4.11 patch-ben is megtalálható, hogy előre nézek és tudom mozgatni a fejem jobbra balra de közben előre nézek. remélem érthető voltam. Nekem nincs TrackIr-em, és tehát jó lenne ha gtudnám oldani. Esetleg nincs valakinek a beállitások leforditva magyarra, angolból nem igazán vagyok penge és elég nehezen látom át, a sok beállitás között, hogy hogyis kellenne.
    Ja és tényleg működik ahogy Laca mondta ha magasban vagyok és nem forgolódok, hanem csak lecsapok és húzok vissza a magasba sokkal jobb a túlélisi arányom, csak jobban kellenne céloznom.