IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Megvolt az első humán Spit:

***** Damage Caused *****

Plane: SpitfireMkIIa
    ---- Inflicted:
    Engine damage
    Pneumatics compressor failure
    Pneumatics hose perforated
    Engine damage
    Engine damage
    Engine damage
    Machine gun failure
    Machine gun failure
    Machine gun failure
    Machine gun failure
    Machine gun belt broken
    Machine gun belt broken
    Machine gun belt broken
    Machine gun belt broken
    Machine gun line damaged
    Machine gun line damaged
    Machine gun line damaged
    Machine gun line damaged
    Ailerons disabled
    Flaps failure
    Flaps failure
    Flaps failure
    Under carriage damage
    Under carriage damage
    Engine water cooling damage
    Machine gun failure
    Plane: SpitfireMkIIa
    ---- Parts cut off:
    Miscellaneous part
    Right flap
    Right wing
    Right wing
    Right wing
    Right wing
    Right aileron
    Right wing
    Right wing
    Left elevator

**** Stationaries Damaged *****

**** Stationaries Destroyed *****

**** Buildings Destroyed *****

***** Your plane has these damages: *****
    Engine water cooling damage

***** Your plane is missing these parts: *****

Egyébként drámaian javította a földháttérben történő észlelhetőséget, hogy MINDENT levettem low-ra vagy very lowra, ami nem szükséges a harchoz. Csak egy valami maradt very highon, ami az ellenre vonatkozik (most így fejből nem jut eszembe). Így 2-3-4 km-ről már kiszúrom őket és hat switch-csel is tudom követni. Hogy akkor mi a fenének kellett qrva drága videókártya, hát az jó kérdés!

A Spit története meg annyi, hogy valaki beírta, hogy ezren a hajók fölött 3 Spit. Odamentem 5k-n, óvatosan lementem 3-ra és tényleg ott voltak. Elkezdtem csapkodni, az elején elég bénán, lettek négyen, utánam jöttek négyezerig, akkor még épp volt annyi előnyöm, hogy nyílegyenesen emelkedve el tudtam lépni előlük. Nem is követtek, visszamentem megláttam az egyiket kétezren, izgultam mint egy szűzlány, kétszer szarul csaptam, de észre se vett, majd harmadszorra már jó lett, kiszúrt, és épp emelkedésben váltott fordulót tőlem száz méterre, megnyomtam a billentyűt, pont bekapta, és leesett a szárnya.

A haverjai utánam jöttek, jól megkergettek, de néhány jótékony felhő meg a Jóisten segítségével hazaértem. :-)