IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Közbe kikísérleteztem hogy konkrétan a "T5" gomb felfele, az "E" tûzgomb és a jobb/bal egérgomb fagyassza be. Kipróbáltam egy netrõl letöltött profillal, az meg betöltés után fagyasztotta le egybõl.. Ha nincs profil betöltve mûködik rendesen. Az lehetséges, hogy esetleg nem a driverben vagy a softwareben vagy a gépemben, hanem a joystickban van a hiba?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Na lépek és izzítom a másik masinát. Megyek ATAG-ra.
Mondjuk azt meg lehet fogyelni Mr.X-nél, hogy legtöbbet E-1 el repül. Annak a fegyverzete olyan mint az ostorcsapás. Nem szór, nem rángatja a gépet, stb. Annak ellenére tud valamit, amit mi nem. ( Valszeg programozó a srác XD.)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

LOL. Én már nem foglalkozom vele. Igaz nálam még ez az elsõ win7 telepítés. Amikor kijött megvettem, felraktam. Túlélt 3 lap, 2 videokari és 2 proci cserét. Valszeg nem a legfrisebb, no meg mindenki a családba ezt használja. Nem elég nekik ez a gép, ahonnan most írok. Giga P-45T Ud3LR, E-8500 stb. Valszeg lassunak tûnik. Xd.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Én leszarom:) miért állt le. Az ok nem érdekel ,érdekelje a fejlesztõket.El sem küldöm az 1c nek ,inkább hõbörgök. Ha küldök nekik valamit annak valószínû egy világméretû kitiltás lenne a következménye :XD Még a steamról is.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Figyeljétek a fordulatszámmérõt. Kissé érdekes.
Szívótér nyomás végig 1,3 ata felett

http://www.youtube.com/v/9G5BepZ_J-4&version=3

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Sziasztok! Saitek X52-vel van problémám, egész napomat guglizással töltöttem a megfejtésért de nem találtam semmit, szóval remélem itt valaki tud segíteni. Saitek Smart Technology-val csináltam magamnak profilt, mûködik is rendesen úgy 5 percig aztán valamelyik gomb "beragad", CloD-nál pl a WEP-et talán véletlen benyomtam, a kis LCD-n folyamatosan ki van írva h Boost (WEP) On/Off és semmi más nem mûködik csak a tengelyek. Vszeg nem a játék baja mert ugyanez történik 1946-al is (4.10.1m hsf 5.1-el) sõt böngészõt is próbálgattam a gázkarra épített "egérrel" az is be tudott ragadni (a bal egérgomb) és onnantól nem mûködött semmi. Az SST 7.0.2.7 -es verziójú, a driver meg asszem 6.0.4.1 -es, mind2 elvileg legfrissebb, saitek.com -ról töltöttem le. A CD-n lévõkkel nem próbáltam, mert azzal az SST még ugye 3D-be mutatná a joyt, csak nekem nem mutatja rendesen hanem összevisszatorzítva. Valaki találkozott már hasonlóval, vagy tud rá megoldást?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Nálam is volt valamelyik nap hasonló. Az eseménynaplóban valami MySQL akadást írt. Most nem annál a gépnál vagyok, amin játtszok, de megnézem pontosan az eseménynaplót, hogy mivel állt le.

Her Laca
Na megvolt az elsõ launcher exe leáll a béta óta ,hogy rohadnának meg ,pont kiugrott a spit pilóta bizonyos Manuel és ez a retek meg leáll.
Morcos vagyok.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
leszek kb. 8-tól

www.pumaszallas.hu

mijki
Ja Wohl.<#zavart1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
No itthon vagyok.
Beizzítottam mindent ,este lesz reppenés?:)

Willenbrock
Az FS sorozat leginkább a nagygépes repülésre van kitalálva,ennek megfelelõ a repmodelljük is.

Willenbrock
"A típus megítélése nagyon széles skálán mozgott".Ja a szar és a nagyon szar között kb. :D Ha realisztikus lesz a modell alig lesz esélye a veres pilótának.

"Õszintén szólva az IL-2 repmodelljét valósághûbbnek találtam mint a híres FS2004-ét..."
Az FS sorozat híres a gyenge repmodellrõl. Ott valóban a körítés (ATC, gyönyörû sceneryk, s igen szép gépek) az, ami a rajongók által kedveltté teszi.

Úgy ugatok bele én is,hogy nincs meg a Clod. Ami tapasztalat van az még az IL-2-bõl van az 1946-ig. Jó,hogy felhoztad a repmodell kérdését. Én is ezt szoktam nézni egy szimulátorban elsõsorban. Persze a grafika is számít meg más egyebek,de a repmodell kiemelten fontos szerintem.Amit az IL-2-rõl mondani tudok,az annyi,hogy nagyon tetszett a repmodell,bár teljes összehasonlítási nyilván alapom nincs,mivel igazi motoros géppel sosem hajtottam végre dugóhúzót,fõleg nem második világháborússal, csak vitorlázóval,azzal se túl sokszor,mintegy 20 perdületet,több felszállásból. Az IL-2-ben ettõl függetlenül én is szerettem csak mûrepülni.Próbálgatni,hogy melyik gép,hogy viselkedik.Örömmel tapasztaltam,hogy itt a tanultak szerint bevihetõek a gépek dugóhúzóba.Az meg még nagyobb örömöt jelentett,hogy mûködött a tanultak szerinti kivétel is,sõt voltak gépek amik elképesztõen könnyen kijöttek(pl:Jak-3) és voltak amiknél ellaposodott és küzdeni kellett,de azért ki lehetett hozni (pl:P-39). Ebben azt láttam,hogy a fejlesztõk próbálták nem minden gépre ugyanazt a modellt ráhúzni.Ráadásul ezt próbálták valamennyire hihetõen is tenni,voltak különbségek a gépek között. Például az,hogy a faroknehéz állapothoz közelebb lévõ gépek hajlamosabbak voltak a dugóhúzóra és a laposdugóra is.Õszintén szólva az IL-2 repmodelljét valósághûbbnek találtam mint a híres FS2004-ét,ami egy ideig szintén a gépemen volt.Persze az FS-nek is volt elõnye,ott legalább nem csak az "I" gomb lenyomásával indult a repülõgép. A Clod-ot csak videón láttam. Amit az elején láttam,az tényleg nem volt túl nagy szám repmodell ügyileg. Például a Spit-nek ellõtték a fél bal szárnyát csûrõvel együtt,de neki nem jutott volna eszébe orsózó mozgásba kezdeni,hanem repült szépen vízszintes szárnnyal tovább.Szóval ez tényleg vicces. A késõbbiekben ennyire komoly hibákat nem láttam már. A fejlesztõcsapatban pedig Oleg távozása ellenére is vannak még repülõmérnökök,pilóták.Ez biztató.Ami is,hogy a többiek például, Herr Laca szerint sokat javult a repmodell.Reméljük a még meglévõ hibákat kijavítják,és az IL-2 névhez méltó világszínvonalú,valósághû repmodell áll majd a felhasználók rendelkezésére.A Szu-26-ost meg tényleg kiadhatnák.Azt ígérték bónusz gépnek a Clod-ba,és még sehol sincs,pedig a spanyol válogatott mûrepülõpilótái(Szu-26-al repülnek) is videoüzenetekkel bombázták a fejlesztõket,de úgy látszik,hogy eddig nem sok sikerrel.

Már van.Csak állítottam egy kicsit rajta a conrolsban. Kicsiségre nem adunk,bár csak ez lenne a legnagyobb gond.

Hm..még mindig nincsen a rádiózásnak hangja.Pedig minden hangfal fa*án mûködik a realtech szerint is.

Elvileg eddig is tudtak róla, csak nem sok minden történt! :) Sõt arról is tudnak, hogy a HD6990-n felezõdik az FPS minden indok nélkül. Egy srác jelezte is a fórumon... nagyon még válaszra sem méltatták! :(

Marad a reménykedés...

www.smart-bus.hu

igen-igen. úgy legyen :)

Sanyo
A "grafikus hibák" szerintem ezt is jelentik. Szerintem nem te vagy az egyetlen, aki belefutott, szóval biztosan tudnak róla.

www.pcpilot.hu

Ha már grafikus hiba. Tudsz esetleg arról Sanyo, hogy a mûszerfalon átlátszó horizonttal, és a három kék csíkkal foglalkoznak-e?

www.smart-bus.hu

Sanyo
Lazán fogalmaztam, de a béta után nyilván a steamre kerül a végleges... :)

www.pcpilot.hu

én hivatalosra (steamre) utalást nem éreztem a szövegben, csak a publikus béta tesztre :(

2 hét ;))
attól félek, hogy a mikrolag nem a "performance"-hez hanem a "glitches"-hez tartozik, és küzdenek vele

Ide is, mert sokan segítettetek. "Ja igen sikerült megoldanom a hangproblémámat. Ha kikapcsoltam a front audiót, akkor kapcsolt be!!"<#wilting>

Szóval két hét. Ha jól számolom.
<#alien>
Viszont egy béta 2 kinyomhatnának, marha kíváncsi vagyok a mikrolagra.

Sanyo
Ejj, srácok, ne vesszetek már össze!

Sajnos, nekem még nem volt alkalmam, lehetõségem kipróbálni a CloD-ot, mert a gépem még egy régi õskövület, egymagos procival, de tudom, hogy bármennyire is szidjátok a progit, s olvasom a negatív szájízzel írt véleményeket, mégis szívesen kipróbálnám.
Egyszerûen annyival többet nyújt még így hibásan is az Il2-nél, ami megéri a várakozást, vágyakozást, reményt...

V Domino
Majd ha én minõsítgetlek téged,akkor majd te is megteheted.Addig mellõzzd,mert ez itt nem szokás.

Szerintem közöd nincs a játékhoz,viszont a vélemény,a sipákolás megy ezerrel.Van egy rögeszméd,ha valaki nem ért vele egyet,akkor az hülye.Sajnos ez tipikus mentalitás.

Majd ha tökéletes lesz,értesítünk,addig is köszönjük,hogy emelted a fórum szinvonalát,szevasz.

R.I.P. White Europe

Öcsém! Nyugodjálmárleeee! <#nevetes1>

Minek izgatod magad fel magad mindenen? <#wilting> Megmondtam. Örülj neki hogy Neked megvan, oszt játszál. Nem kell ezen annyit rugózni.

De azért ha megengeded, azért mert nekem nincs meg a játék te meg nem értesz velem egyet, azért hadd mondjam már el a véleményemet a világ nagy kérdéseirõl ha úgy van kedvem <#nevetes1>

Elvégre 7-8 évet csak lenyomtam itt az indexes fórummal együtt is. Senkivel nem volt semmi problémám, de veled már ne haragudj de még is csak sajnálom hogy idejutottam.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Hát én sem lennék ma 15 éves. Ma éppen az a trend amitõl mi annó vagy röhögõ görcsöt kaptunk, vagy ökölbe rándult a kezünk <#nevetes1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Höjjdemááá gyerök! Elveszett fiatalságom<#violent>
Múlt héten elnéztem a helyi becsületsûllyesztõbe ha már itthon vagyok.
(országosan ismert helyt volt anno).
Így harminc évesen megállapíthatom,hogy nem lennék most 18,óriási minõségi különbség van a mai és a 2000-es évek klubbéletében:D

A Béna.

Zpogi
THX<#worship>

Tiesto - lethal_industry

A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!

mijki
Akkor szombat.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Lehet, hogy a szombat nekem is jobb.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Tudtok nekem egy elõadót mondani 16:40-nél?

Köszi

http://www.youtube.com/v/Qg-nIAnUZwE&version=3

VO101Tom
Te csak ne sajnálkozz b+, ha leírod, hogy "én is abban bízom, hogy egyszer csak lesz ebbõl egy tisztességes szimulátor", akkor két hsz múlva ne magyarázd nekem, hogy nem is a játékról beszélsz. Az hogy leszarod a játékot, neked meg sincs, azt sem tudod, hogy Oleg már évek óta nincs a cégnél, azt sem tudod mi van a cloddal, de ezek után osztod itt az észt, meg szidod a PR-t, az megint elárul valamit, de ezért meg én sajnállak téged.

www.pumaszallas.hu

i robot
Jól hangzik! A szombat még jobban!

Her Laca
Én holnap este 8 ra hazaérek.De inkább szombaton lennék repképes.Jó az ötlet Tom tól lehetne menni azon a szerón egy bevetés ha csak ai k ellen is,gyakorlásnak összeszokásnak tökéletes.

VO101Tom
Lehet róla szó, olyan 8-tól fent leszek TS-en.

www.pumaszallas.hu

Svenhassel
Nagyjából meggyógyult a karom szóval én is mennék golyófogónak! :)

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

mijki
Holnap egy nagyobb kötelék összeáll? Az új drivernek hála, már nekem is müködik, voltam ATAG-on is kipróbáltam hogy jó-e.

"Szepy is úgy ír ide, hogy meg sincs neki a clod."

Hiába írok bármit is, úgy látom hozzád valahogy nem jut el. Ez esetben sajnálom. Téged is.

Végszavam a témát illetõen: játszál vele és érezd jól magad. Ennyi.
A játék engem meg nem érdekel. 6 évem volt rá, hogy eldöntsem hogy pont leszarom mi van vele. Ezért sem magát a játékot, hanem azt véleményezem amit már most írok le már majdnem harmadszor. De mégsem. Aki megértette elsõre annak tiszteletem, aki meg még most sem, az úgy járt <#taps>

Her Laca
Na mi van gyerekek?::) Front?

Különben egy szónak is száz a vége,de a tény az tény. Ha én ilyen munka ( félkész) után pénzt mernék kérni lehet csúnyán kiröhögnének:)
Amúgy mint mondtam én imádom ezt a szart, ,ha nem így lenne nem is hõbörögnék. Leonnak van igaza.
Fizettünk érte, ha másra nem is de anyázásra ez feljogosít.:)

LeonSilver
Mostanában ebben a témában ez lesz az utolsó posztom :) Nem akarok veszekedni, fõleg nem egy játék miatt.

Nézd Tom. Ha levarezoltam volna a cuccot, akkor egy qrva szót nem szólnék (megjegyzem "jogom" sem lenne rá) de a pénzemért igen is elvárom, hogy hamut szórjanak a fejükre és megtépkedjék a ruhájukat, mert egy félkész játékot vetettek meg velem! Mondom ezt annak ellenére, hogy NEKEM személy szerint kevés gondom van a játékkal, ami van az is inkább csak "szõrszálhasogatás".

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Zpogi
Én meg azt mondom,nehogy már összevesszetek egy játék miatt! PEACE

Ami nekem feltûnt,hogy szinte mindenkinél más eredményt hoz a patch,és igazából nem is értem,hogy miért,de mindenek elõtt én teljesen újratelepítettem a CloD-ot és töröltem az 1C SoftClub mappát is a dokumentumok mappából,lehet nem mindenki tette ezt meg.

Példának itt van egybõl Savas,szinte teljesen egyforma a gépünk összetétele és mégis rosszabbul mûködik nála mint nálam.

A másik probléma meg szerintem még az,hogy a játékosok nagy része nem nagyon akar kompromisszumot kötni - tisztelet a kivételnek. Mindent max-ra raknak full HD felbontásban és ebbõl nem akarnak lejjebb venni,aztán meg csodálkoznak,hogy nem úgy megy a game ahogy õk azt elképzelték.

Laca,Tom és én a megjelenése óta toljuk online szinte minden este,Laca gépén fut kompromisszumok nélkül,de ahhoz tényleg erõmû kell. Tom és én meg kompromisszumokkal játszunk(pl én 1440x900-as felbontásban) és teljesen játszható volt mindvégig,leszámítva a kisebb hibákat meg a fagyásokat,de azt most orvosolták(már-akinél).

A legjobban nekem is a kommunikáció hiánya fáj,meg az,hogy még be sem fejezték már mással foglalkoznak,de ez utóbbit megértettem,ahogy Tom elmagyarázta: teljesen más cég foglalkozik vele. Ha ez az ára annak,hogy tudják finanszírozni tovább a kedvenc szimulátoromat akkor ennyit megér,remélem így lesz.

Minden szarsága ellenére nekem ez a favorit és amíg nem csinál valaki jobbat addig így is marad.

acidrain

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

A sz@rt meg ne dagasszuk mert értelme nincs. -akinek ez jó, annak öröm, akinek nem, annak nem. Befejeztem. Én majd megnézem a gammát akkor, ha az ofisöl fórumon már nem ír senki egysoros "húdefaszán" kívül semmit.

Idézni csak pontosan(...), szövegértés pedig már megint egyes.