IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Mondjuk azt meg lehet fogyelni Mr.X-nél, hogy legtöbbet E-1 el repül. Annak a fegyverzete olyan mint az ostorcsapás. Nem szór, nem rángatja a gépet, stb. Annak ellenére tud valamit, amit mi nem. ( Valszeg programozó a srác XD.)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szívótér nyomás végig 1,3 ata felett
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Morcos vagyok.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Beizzítottam mindent ,este lesz reppenés?:)
Az FS sorozat híres a gyenge repmodellrõl. Ott valóban a körítés (ATC, gyönyörû sceneryk, s igen szép gépek) az, ami a rajongók által kedveltté teszi.
Marad a reménykedés...
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
attól félek, hogy a mikrolag nem a "performance"-hez hanem a "glitches"-hez tartozik, és küzdenek vele
<#alien>#alien>
Viszont egy béta 2 kinyomhatnának, marha kíváncsi vagyok a mikrolagra.
Sajnos, nekem még nem volt alkalmam, lehetõségem kipróbálni a CloD-ot, mert a gépem még egy régi õskövület, egymagos procival, de tudom, hogy bármennyire is szidjátok a progit, s olvasom a negatív szájízzel írt véleményeket, mégis szívesen kipróbálnám.
Egyszerûen annyival többet nyújt még így hibásan is az Il2-nél, ami megéri a várakozást, vágyakozást, reményt...
Szerintem közöd nincs a játékhoz,viszont a vélemény,a sipákolás megy ezerrel.Van egy rögeszméd,ha valaki nem ért vele egyet,akkor az hülye.Sajnos ez tipikus mentalitás.
Majd ha tökéletes lesz,értesítünk,addig is köszönjük,hogy emelted a fórum szinvonalát,szevasz.
R.I.P. White Europe
Minek izgatod magad fel magad mindenen? <#wilting>#wilting> Megmondtam. Örülj neki hogy Neked megvan, oszt játszál. Nem kell ezen annyit rugózni.
De azért ha megengeded, azért mert nekem nincs meg a játék te meg nem értesz velem egyet, azért hadd mondjam már el a véleményemet a világ nagy kérdéseirõl ha úgy van kedvem <#nevetes1>#nevetes1>
Elvégre 7-8 évet csak lenyomtam itt az indexes fórummal együtt is. Senkivel nem volt semmi problémám, de veled már ne haragudj de még is csak sajnálom hogy idejutottam.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Múlt héten elnéztem a helyi becsületsûllyesztõbe ha már itthon vagyok.
(országosan ismert helyt volt anno).
Így harminc évesen megállapíthatom,hogy nem lennék most 18,óriási minõségi különbség van a mai és a 2000-es évek klubbéletében:D
A Béna.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Köszi
www.pumaszallas.hu
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Hiába írok bármit is, úgy látom hozzád valahogy nem jut el. Ez esetben sajnálom. Téged is.
Végszavam a témát illetõen: játszál vele és érezd jól magad. Ennyi.
A játék engem meg nem érdekel. 6 évem volt rá, hogy eldöntsem hogy pont leszarom mi van vele. Ezért sem magát a játékot, hanem azt véleményezem amit már most írok le már majdnem harmadszor. De mégsem. Aki megértette elsõre annak tiszteletem, aki meg még most sem, az úgy járt <#taps>#taps>
Különben egy szónak is száz a vége,de a tény az tény. Ha én ilyen munka ( félkész) után pénzt mernék kérni lehet csúnyán kiröhögnének:)
Amúgy mint mondtam én imádom ezt a szart, ,ha nem így lenne nem is hõbörögnék. Leonnak van igaza.
Fizettünk érte, ha másra nem is de anyázásra ez feljogosít.:)
Nézd Tom. Ha levarezoltam volna a cuccot, akkor egy qrva szót nem szólnék (megjegyzem "jogom" sem lenne rá) de a pénzemért igen is elvárom, hogy hamut szórjanak a fejükre és megtépkedjék a ruhájukat, mert egy félkész játékot vetettek meg velem! Mondom ezt annak ellenére, hogy NEKEM személy szerint kevés gondom van a játékkal, ami van az is inkább csak "szõrszálhasogatás".
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ami nekem feltûnt,hogy szinte mindenkinél más eredményt hoz a patch,és igazából nem is értem,hogy miért,de mindenek elõtt én teljesen újratelepítettem a CloD-ot és töröltem az 1C SoftClub mappát is a dokumentumok mappából,lehet nem mindenki tette ezt meg.
Példának itt van egybõl Savas,szinte teljesen egyforma a gépünk összetétele és mégis rosszabbul mûködik nála mint nálam.
A másik probléma meg szerintem még az,hogy a játékosok nagy része nem nagyon akar kompromisszumot kötni - tisztelet a kivételnek. Mindent max-ra raknak full HD felbontásban és ebbõl nem akarnak lejjebb venni,aztán meg csodálkoznak,hogy nem úgy megy a game ahogy õk azt elképzelték.
Laca,Tom és én a megjelenése óta toljuk online szinte minden este,Laca gépén fut kompromisszumok nélkül,de ahhoz tényleg erõmû kell. Tom és én meg kompromisszumokkal játszunk(pl én 1440x900-as felbontásban) és teljesen játszható volt mindvégig,leszámítva a kisebb hibákat meg a fagyásokat,de azt most orvosolták(már-akinél).
A legjobban nekem is a kommunikáció hiánya fáj,meg az,hogy még be sem fejezték már mással foglalkoznak,de ez utóbbit megértettem,ahogy Tom elmagyarázta: teljesen más cég foglalkozik vele. Ha ez az ára annak,hogy tudják finanszírozni tovább a kedvenc szimulátoromat akkor ennyit megér,remélem így lesz.
Minden szarsága ellenére nekem ez a favorit és amíg nem csinál valaki jobbat addig így is marad.