IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszi: e-mail: [email protected]
[email protected]
www.pcpilot.hu
Azt hittem,van valami okosság,de akkor tévedtem.
R.I.P. White Europe
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Be vannak gombra állítva a különbözõ %-ok?Mert nekem úgy sz.rt se csinál.
R.I.P. White Europe
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Mondjuk azt meg lehet fogyelni Mr.X-nél, hogy legtöbbet E-1 el repül. Annak a fegyverzete olyan mint az ostorcsapás. Nem szór, nem rángatja a gépet, stb. Annak ellenére tud valamit, amit mi nem. ( Valszeg programozó a srác XD.)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Szívótér nyomás végig 1,3 ata felett
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Morcos vagyok.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Beizzítottam mindent ,este lesz reppenés?😊
Az FS sorozat híres a gyenge repmodellrõl. Ott valóban a körítés (ATC, gyönyörû sceneryk, s igen szép gépek) az, ami a rajongók által kedveltté teszi.
Marad a reménykedés...
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
attól félek, hogy a mikrolag nem a "performance"-hez hanem a "glitches"-hez tartozik, és küzdenek vele
<#alien>#alien>
Viszont egy béta 2 kinyomhatnának, marha kíváncsi vagyok a mikrolagra.
www.pcpilot.hu
Sajnos, nekem még nem volt alkalmam, lehetõségem kipróbálni a CloD-ot, mert a gépem még egy régi õskövület, egymagos procival, de tudom, hogy bármennyire is szidjátok a progit, s olvasom a negatív szájízzel írt véleményeket, mégis szívesen kipróbálnám.
Egyszerûen annyival többet nyújt még így hibásan is az Il2-nél, ami megéri a várakozást, vágyakozást, reményt...
Szerintem közöd nincs a játékhoz,viszont a vélemény,a sipákolás megy ezerrel.Van egy rögeszméd,ha valaki nem ért vele egyet,akkor az hülye.Sajnos ez tipikus mentalitás.
Majd ha tökéletes lesz,értesítünk,addig is köszönjük,hogy emelted a fórum szinvonalát,szevasz.
R.I.P. White Europe
Minek izgatod magad fel magad mindenen? <#wilting>#wilting> Megmondtam. Örülj neki hogy Neked megvan, oszt játszál. Nem kell ezen annyit rugózni.
De azért ha megengeded, azért mert nekem nincs meg a játék te meg nem értesz velem egyet, azért hadd mondjam már el a véleményemet a világ nagy kérdéseirõl ha úgy van kedvem <#nevetes1>#nevetes1>
Elvégre 7-8 évet csak lenyomtam itt az indexes fórummal együtt is. Senkivel nem volt semmi problémám, de veled már ne haragudj de még is csak sajnálom hogy idejutottam.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Múlt héten elnéztem a helyi becsületsûllyesztõbe ha már itthon vagyok.
(országosan ismert helyt volt anno).
Így harminc évesen megállapíthatom,hogy nem lennék most 18,óriási minõségi különbség van a mai és a 2000-es évek klubbéletében😄
A Béna.
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pumaszallas.hu