IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ma reggel nem voltam ideges amúgy,lemegyek ,mondom megyek dolgomra ,letakarítom a havat ,beülök autóba ,indítok,és csak forog a motor ,semmi durr ,puff. Na a jó édes anyádat gondoltam,ez a hála,hogy tegnap kiporszívóztalak. Telefon izibe egyik szerelőnek. Mondja ki kell olvasni a hibakódot,de csak délután ér rá. Telefon másiknak. Mondja,tuti sortrafó,vegyek egyet. Telefon harmadiknak. Tuti vezérlés azonnal jön és már viszi is ,holnapra kész potom 70 ezerért.
Telefon cimbimnek ,amolyan macgyver forma,aszongya főtengely jeladó,tisztítsam meg. Na lehatolok másik haverhoz boltba ,ő adott egy új sortrafót ,ki se kellett fizetnem,mondta ha nem az a baj hozzam vissza nyugodtan. Haza vele ,betesz semmi. Na mondom jeladó. 3 perc kint volt megtisztítom ,na meg a gyertyákat is mert kapott benyát rendesen addig,és láss csodát autó megy. Régi trafó vissza ,autó megy.
Hív a szerelő,kérdi mikor jöjjön 10 ért rádugja a pc-t.
Mondom neki ,kösz megoldottam,cimbi álmából fölkelve kisgatyában megaszonta a tutit:) És levettek volna a szakemberek ahogy nézem a dolgot:)