IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy az 1C adja ki és olyan arcok követték el, akik dolgoztak a régin is, az egy dolog. Ha ez a három infó nem állna rendelkezésre, szerintem a többség rá se nézne erre a játékra, de hogy próba után keresne mást az biztos. Ahogy ez az x meg y hasonló témájú szimulátorral történik is, pedig összességében biztosan jobbak, mint a (béta) CloD, csak nem olyan jók mint a régi Il2.
Úgy értem, hogy ez egy „vakteszten” megbukna, és ha fentieket egy pillanatra elfelejtené a fanatikus közösség, akkor csak egy közepes, félkész szimulátor látna és azt mondaná: „ááá ez szar, viszont de jó lenne egy új Il2, fejlettebb mint a régi, a mai technológiákkal, jobb grafikával.”
Remélem az oroszok egyszer rám cáfolnak, de addig is legalább a Su-26 jöhetne. <#schmoll2>#schmoll2>
www.pumaszallas.hu
Vannak hibák, amikkel elvi gond van, nem az, hogy kevesen lennének rá.
www.pumaszallas.hu
Na ezt hívják gyors játékfejlesztésnek! <#taps>#taps>
www.smart-bus.hu
Az 1C publishing alá 30 különbözõ fejlesztõ stúdió tartozik, orosz viszonylatban is nagy kiadónak számít (sõt, a BoM térképeit külsõs cég csinálja). De persze majd mindenki, aki Moszkvában, Londonban vagy Prágában dolgoznak az összes játékukon, majd azok is karba tett kézzel várják, hogy a Maddox Games befejezze a clod engine-t... <#whatever>#whatever>
www.pumaszallas.hu
Hát csak azt szeretném,hogy múkodjon rendesen ez a mi szeretett és igen megbecsült drága Il2-õnk. Utána jöhet az MMO,de már tudom a választ is...:)
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
háát..elvett másfél órát az életembõl...igazából gondoltam hogy nem lesz egy komoly film de amikor az elején már az amcsi ûrhajósokra panzerfausttal és lugerrel lövöldöznek a holdon (ja meg simán autókkal, motorokkal szaladgálnak), akkor gondoltam hogy ez egy z kategóriás alkotás lesz.
GOOBY, pls
köszönöm a bíztató szavakat és külön örülök ha tetszett <#nevetes1>#nevetes1> Igazából félve raktam fel a videót, mert alig bírtam egyenesen tartani a telefont a rázkódás és az izgalom miatt :)) A leszállásnál amit már látattok, már rutinosabb voltam és a szélvédõ "A" oszlopának támasztottam a kezem és úgy tartottam a telefont. Ráadásúl a szél kisebb magasságon leszálláskor már nem is dobált annyira. Szerencsére! :D
Ha tényleg nem baj, akkor bátorkodtam felrakni ugyan arról a repülésrõl készült videócskát alig a felszállást követõen. Itt az látható, ahogy magasságot gyûjtünk és a magassággal a szél is egyre jobban dobál minket. Néha olyan érzésem volt, mintha elhagynám a gyomromat :)) Fura érzés, de utólag már kellemes :))) A videó hirtelen véget ér, mert akkor kaptam meg az irányítást <#nevetes1>#nevetes1>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ez jóó
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
(amúgy el sem indítottam a diot, teljesen leköt a musztáng)
Feficcentem,mentem egy kört ez lett a vége.
Hol vannak a katonák???? Kérdem én szabadon az ismert dal után.
www.smart-bus.hu
Amúgy ne kárörvendjen a kollega ha magának csak ennyi lenne a nyûgje a driverekkel asszem csapkodná a földhöz a hátsóját:)))
De nem óhajtok elmenni a parttalan vita felé, nekem a VGA zöld más meg azt csinál amit akar ,pont nem érdekel:))))Proci meg intel:)) Mint alant látható is ugyi.
Mivel moddolható a world, remélem lesznek hozzá ww2-es gépek is majd.
Ha az e,ber full reálra rakja, assziszt nélkül, akkor igen csak kell gépészkedni már a felszálláshoz is! FASZA!
www.smart-bus.hu
**--**
A múltkor ledobált a szerver ? Vagy miért lépkedtél ki/be?
Ha majd kell hjilfe szólj ám!
A kábelek szivárványoznak,és most vettem észre( eddig nem volt ilyen) ,hogy a horizont átüt a mûszerfalon ,akkor látszik amikor a földön állok.
Mondjuk a spit IIa -t le lehet lõni csak ez nyugtat.
Red.Tails.2012.1080p.BluRay.x264-SECTOR7
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro