IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Ja és a mûhorizont,a szimulátorokban az segít legtöbbet pl felhõben átrepüléskor.

Willenbrock
Gondolom kitrimmelik elõtte a gépet,vagy azt is rádbízták? Ezeket a mai kisgépeket is állandóan trimmelgetni kell motor fordulatszámhoz,benzin tömegéhez és magassághoz igazítva,vagy automatán történik? Szimulátorban a variométert,iránytût,sebességet,fordulatszámot,olaj-vízhõmérsékletet szoktam leginkább figyelni,valóságban is ezek a lényegesek?

Ja, hát nem is ezzel az MMO-val van a baj. A legnagyobb aljasság ezzel a játékkal kapcsolatban (CloD), hogy „Il2 Sturmovik blabla” lett a neve.
Hogy az 1C adja ki és olyan arcok követték el, akik dolgoztak a régin is, az egy dolog. Ha ez a három infó nem állna rendelkezésre, szerintem a többség rá se nézne erre a játékra, de hogy próba után keresne mást az biztos. Ahogy ez az x meg y hasonló témájú szimulátorral történik is, pedig összességében biztosan jobbak, mint a (béta) CloD, csak nem olyan jók mint a régi Il2.
Úgy értem, hogy ez egy „vakteszten” megbukna, és ha fentieket egy pillanatra elfelejtené a fanatikus közösség, akkor csak egy közepes, félkész szimulátor látna és azt mondaná: „ááá ez szar, viszont de jó lenne egy új Il2, fejlettebb mint a régi, a mai technológiákkal, jobb grafikával.”
Remélem az oroszok egyszer rám cáfolnak, de addig is legalább a Su-26 jöhetne. <#schmoll2>

VO101Tom
A clodról megjelenésétõl azt mondták, hogy (részben) azért szívnak ennyit ezzel a programozással, mert nem egy átdolgozott il-2-t készítenek, hanem egy engine-t, amit több, más játékhoz is használni tudnak majd évekig (Ahogy az il-2 engine-el is készült stratégiai játék, meg minden más szar :) ). Ez miatt van a modulos rendszer, a vezethetõ földi egyságek, stb. Egy MMO szerintem beleillik ebbe, a nagyobb tömegeknek szóló fizetõs csítekkel (bocs, mikrotranzakciós upgradekkel) tápolt, online alapú játékoknak úgyis nagy sikere van mostanában. Nincs is ezzel baj, amíg lesz egy CloD féle, hardcore szimulátor is.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Jó is lenne, ha csak ennyibõl állna :)
Vannak hibák, amikkel elvi gond van, nem az, hogy kevesen lennének rá.

www.pumaszallas.hu

Köszi!

Akkor most már teszik érteni a tankot, a vonatot és a légvédelmet? <#rolleyes> Ha már szimulátornak nem sikerült... Lehet hogyha akkor jobban fogadja a közönség, már akkor bevallják, hogy lesz egy ilyen is. Nem próbáltam, de gondolom ha lebutítjuk a szimulátor funkciókat a menübõl nullára, és hozzáadjuk a tankot stb., akkor a nagyja meg is van!
Na ezt hívják gyors játékfejlesztésnek! <#taps>

vagy inkább mind rávethetnék magukat a clodra :))) 2 hét alatt meg is lenne!

Zpogi
Ez egy nagyon jó videó Sanyó,köszönet érte.

VO101Tom
Látom :)

www.pumaszallas.hu

Egyenlõség jelet tettem az 1C meg a CloD közé hirtelen felindulásból! Ki vagyok hegyezve már rájuk... pöcs ki van má... :D

www.smart-bus.hu

VO101Tom
De, van.

Az 1C publishing alá 30 különbözõ fejlesztõ stúdió tartozik, orosz viszonylatban is nagy kiadónak számít (sõt, a BoM térképeit külsõs cég csinálja). De persze majd mindenki, aki Moszkvában, Londonban vagy Prágában dolgoznak az összes játékukon, majd azok is karba tett kézzel várják, hogy a Maddox Games befejezze a clod engine-t... <#whatever>

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Lentebb írtam,a második linken,a 304.oldaltól.

VO101Tom
Ok, de hol? :)

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Rosszul fogalmaztam :)

Nem hivatalosan,csak írt róla,tehát nem tagadta.

VO101Tom
Hol nyilatkozott? Azt nem olvastam.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Blacksix is nyilatkozott már róla(a második linken a 304. oldaltól).

Hát csak azt szeretném,hogy múkodjon rendesen ez a mi szeretett és igen megbecsült drága Il2-õnk. Utána jöhet az MMO,de már tudom a választ is...:)

Ha igaz, akkor kurvára gusztustalan húzás egészen addig, amíg a jelenlegi szarjuk nincs rendben! Nem hiszem, hogy olyan erõforrás túltengésben leledzenének, ami indokolna párhuzamos fejlesztéseket! Ennyi erõvel a pofánkba is köphetnének... már, ha igaz a hír ugye...

www.smart-bus.hu

<#eljen>
VO101Tom
Mi bajod van ezzel? Mármint ha igaz ugye, mert egyenlõre csak a pletyka megy.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
1-2 héten belül az 1C bejelent valami új online MMO szimulátort!!??

Most mi a fax van?! Még ezt a sz@rt sem fejezték be...

LINK1

LINK2

PhantomAss
nah megnéztem az Iron Sky nevû filmet
háát..elvett másfél órát az életembõl...igazából gondoltam hogy nem lesz egy komoly film de amikor az elején már az amcsi ûrhajósokra panzerfausttal és lugerrel lövöldöznek a holdon (ja meg simán autókkal, motorokkal szaladgálnak), akkor gondoltam hogy ez egy z kategóriás alkotás lesz.

volt egy jelenet amin röhögtem, a Hitler utolsó 6 napjából ismert rész amikor Hitler dührohamot kap és mindenkit kiküld a szobából, itt is megcsinálták, csak itt egy csaj (az usa elnöknõjének a tanácsadója) küldi ki az embereket

GOOBY, pls

Köszi, megpróbálom!

Köszi szépen.
Sanyo
75%-kon minden tengely,gáz ersze 100%-k.Holtjáték 0%-kon.
Hm inkább egy conrols joy érzékenység állítást rakhatnál be!<#wave>

X52 Clod profil Ha valakit érdekel.
Kferro, I robot,

köszönöm a bíztató szavakat és külön örülök ha tetszett <#nevetes1> Igazából félve raktam fel a videót, mert alig bírtam egyenesen tartani a telefont a rázkódás és az izgalom miatt :)) A leszállásnál amit már látattok, már rutinosabb voltam és a szélvédõ "A" oszlopának támasztottam a kezem és úgy tartottam a telefont. Ráadásúl a szél kisebb magasságon leszálláskor már nem is dobált annyira. Szerencsére! :D

Ha tényleg nem baj, akkor bátorkodtam felrakni ugyan arról a repülésrõl készült videócskát alig a felszállást követõen. Itt az látható, ahogy magasságot gyûjtünk és a magassággal a szél is egyre jobban dobál minket. Néha olyan érzésem volt, mintha elhagynám a gyomromat :)) Fura érzés, de utólag már kellemes :))) A videó hirtelen véget ér, mert akkor kaptam meg az irányítást <#nevetes1>

http://www.youtube.com/v/Ewi1q985t_4&version=3

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
http://www.youtube.com/v/2sK3cloquDo&version=3

Ez jóó

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

:DD

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Reménykedtem, de szerintem az iaro teljesen befuccsolt :(

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Rákattintottam a nevedre ,meg a faxom se tudja még mit csináltam oszt egyszer csak ott teremtem. Aztán mentünk mentünk majd jóóóóóóóóól meghótam:))

LeonSilver
Használd EZT Laca.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Egyáltalán Te lehettél már ott, akkor? Vagy hogy volt ez? Vagy partyba szinte akárhova be lehet szüttyenni??

(amúgy el sem indítottam a diot, teljesen leköt a musztáng)

Her Laca
Mi a retekért nem lehet normálisan képet tölteni?:)

Her Laca

Her Laca

Feficcentem,mentem egy kört ez lett a vége.
Hol vannak a katonák???? Kérdem én szabadon az ismert dal után.
http://www.youtube.com/v/rwaRSrS_Ga4&version=3

Her Laca
Én mindent elhiszek:))testvérem. De ha ingyen adnád se kéne az a valami:)) Tudod mi:XD (ne mondjuk ki a nevüket az a biztos)

Her Laca
Nem dobált le:) Csak felbaxtam magam mert nem tudtam,hogy mehetek vissza az ofline küldetésembe,és azt hittem elveszett a dolog ,de rájöttem jó pár perc után:)Azért lépkedtem ki be. Na majd most már bátrabban megyek hétvégére kicsit felhozom a karaktert:)

Ha hiszed ha nem, nekem játékkal grafikai gondom csak ebben a kontár fércmunkában van! Sehol máshol semmi nyûgöm! :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nem hiszem. Mindkettõvel csinálja.Mármint az elõzõ driverral is.A patch óta vagyis a beta óta.Elõtte nem volt.
Amúgy ne kárörvendjen a kollega ha magának csak ennyi lenne a nyûgje a driverekkel asszem csapkodná a földhöz a hátsóját:)))
De nem óhajtok elmenni a parttalan vita felé, nekem a VGA zöld más meg azt csinál amit akar ,pont nem érdekel:))))Proci meg intel:)) Mint alant látható is ugyi.

LeonSilver
Egyébként beruháztam a hülye EDe P-51D mutatványára. Hááát gyerekek, qrva jó!
Mivel moddolható a world, remélem lesznek hozzá ww2-es gépek is majd.
Ha az e,ber full reálra rakja, assziszt nélkül, akkor igen csak kell gépészkedni már a felszálláshoz is! FASZA!

NV driver! :DDDDDDDDDDD

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Isten hozott a klubban Herr :)

**--**

A múltkor ledobált a szerver ? Vagy miért lépkedtél ki/be?
Ha majd kell hjilfe szólj ám!

Her Laca
Rohadjanak meg aszondom. Most is repkedek éppen Atagon,szar ez úgy ahogy van.
A kábelek szivárványoznak,és most vettem észre( eddig nem volt ilyen) ,hogy a horizont átüt a mûszerfalon ,akkor látszik amikor a földön állok.
Mondjuk a spit IIa -t le lehet lõni csak ez nyugtat.

Na neeee,még két hét Laca!!<#gonosz1>

Her Laca
Akkor jövõre ,ismét ugyanitt:))

mijki
OFF:

Red.Tails.2012.1080p.BluRay.x264-SECTOR7

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro