IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Különben meg csak offlány röppenek,valahogy nem szeretem a szervereket.Öregszem😮)
Az biztos, szimulátor nem adja az érzést!
Még sok ilyet!!!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nagyon jó, nagyon hangulatos felvétel!
Köszönet érte!
Ahogy Soltnak, nekem is Góbét volt szerencsém repülni. Az iskolakör hosszúfalán kontárkodtam bele a gép irányításába, de már az is nagyon nagy élmény volt. Rögtön a leszállás után meg egy Gawron jobb ülésében ülve vontattunk fel egy vitorlázót. Itt nem kaptam meg a botot, ennek ellenére óriási, s feledhetetlen élmény volt.
www.smart-bus.hu
De még így is hullámvasút volt az egész 😊))
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
amúgy az iron sky hatalmas, belenéztem.. persze nem vették túl komolyan magukat az látszik...
GOOBY, pls
Egyébként a védelem alatta van, többen panaszkodtak rá, hogy össze-vissza hord! 😊
www.smart-bus.hu
Amire te gondolsz, az az Iron Front (a 2. vh-s játék) és nincs benne FADE mivel nem a BI adta ki, és az csak az õ tulajdonukban van. A motort megvették, de a védelmet nem
www.smart-bus.hu
le is szedem...kiváncsi vagyok mit alkottak
GOOBY, pls
zsíííír
172-est volt szerencsém kipróbálni nekem is 😊nekem is bejött..

GOOBY, pls
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
2012.03.30 as a legujabb R2.68
Nálam digitálisan vannak a hangszórók csatlakoztatva és a füles a szokáûsos jack csatival és mindig át kell váltanom ha a fülesben akarom hallgatni a hangokat, XP alatt szolt egyszerre mindegyik ugyan ezen a bekötéssel.
Köszönöm.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Késõ délután leszek megint... ha valami nem megy, írj nyugodtan privátot...
www.smart-bus.hu
Érdekes , hogy az elsõ usb mindig is mûködött a házon, de az audió soha(mármint elöl).
Ezt akkor,hogy magyarázzák majd meg az ATV-n ?
A driveren belül van konfigurációs fül, ott még állítsd be, hogy melyik kimenetbe mit dugtál, plusz állítsd át 5.1-re. Alapból szerintem sztereón, vagy 2.1-n van.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Viszont a füles nélkül sem szólnak a hátsók, illetve valami mindig hiányzik.
A házadon nincs mic bemenet? Ha van, azt elvileg rá lehet kötni az alaplapra... ( már, ha tudja ) Akkor hátra mehetne az 5.1, elõre meg bedugod a fülest...
Egyébként, ha van egy kis spórolt pénzed, akkor mindenképpen érdemes venni valami rendes hangkártyát... ég és föld az integrált szarhoz képest! 😊
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A problémám az lenne, hogy az Il2 46 ra telepitve vannak az UP pecsek, mûködik rendesen a játék, viszont a napokban az unokaöcsém játszott vele és az M billentyüvel behozta a térképet és ott ugye belehet állitani, hogy mit mutasson a kisablak, térkép nézet vagy akár radarkép. Na õ valami radarképre állitotta és nem lehet visszaállitani térkép módra. Mindig azt a zöld kört mutatja! Nem reagál semmire ennek a méretét tudom csak változtatni, akármilyen gombot használok, tud valaki segíteni?
Én úgy vettem észre a lábkormánynál nagyon kell.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
STEAM-es sturmovik 1946om van 4.11.1-es patch-el.
éles kanyaroknál és áteséskor sûrûn kilép a játék.
találkozott már valamelyikõtök hasonló problémával? nem tudom mi lehet rá a megoldás.
www.smart-bus.hu
Annyit még hozzátennék, hogy kaptam én is fülest ahogy a felvételen is látszik, de nem hallottam, csak a fél fülemre és ha akartam valamit, akkor szinte ordítani kellett a mikrofonba. De élvezetes volt a földi irányítást is figyelni, meg a többi gépben lévõ pilóta rövid de lényegre törõ rádiózását hallgatni. Viszont olyan alapvetõ dolgokra nem figyeltem, hogy pl hány méteren magasan, milyen sebességgel megyünk, milyen az irányunk stb. Amikor nem én vezettem, akkor a táj és a város látványa teljesen lekötött. Amikor meg irányíthattam is, akkor meg a gép reakciót figyeltem minden mozdulatra 😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Igazából a szimulátoros repülésrõl nem igazán esett szó. A haverom nem játszik azt tudom, és az IL2-t sem ismeri talán, de tudja rólam, hogy nagy szimulátoros múlt van mögöttem.
Mivel egyetemen voltunk évfolyamtársak és jó haverok és mivel évek óta nem találkoztunk, inkább egymásról kérdezgettük egymást, és mi másról mint éppen a munkáról beszélgettünk 😊 hogy ki hol, mit és merre dolgozik meg hasonlók 😊
De azt tudom, hogy a repülõs társadalom nem veti meg a szimulátoros szoba pilótát. Ha egy ilyen hátterû emberke jelentkezik, hogy megszeretne tanulni az életben is repülni, azt szívesen veszik, mert kvázi könnyebb dolga akad az oktatónak egy ilyen emberrel, mint azzal a taggal, aki az utcáról szédül be és csak akkor lát gépet közelrõl.
A gond csak akkor lehet, ha a szoba pilóta elhiszi magáról hogy õ már mindent tud a repülésrõl. Szerintem ha valaki ilyen hszemben is van, az elsõ kör után rájön hogy mégsem úgy van 😊)
Én példáúl már az elején nagy tisztelettel és alázattal közeledtem az igazi repülés felé, de még én is nem egyszer meglepõdtem egy két dolgon a levegõben, még egy Góbéban ülve is.