IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feficcentem,mentem egy kört ez lett a vége.
Hol vannak a katonák???? Kérdem én szabadon az ismert dal után.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Amúgy ne kárörvendjen a kollega ha magának csak ennyi lenne a nyûgje a driverekkel asszem csapkodná a földhöz a hátsóját😊))
De nem óhajtok elmenni a parttalan vita felé, nekem a VGA zöld más meg azt csinál amit akar ,pont nem érdekel😊)))Proci meg intel😊) Mint alant látható is ugyi.
Mivel moddolható a world, remélem lesznek hozzá ww2-es gépek is majd.
Ha az e,ber full reálra rakja, assziszt nélkül, akkor igen csak kell gépészkedni már a felszálláshoz is! FASZA!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
**--**
A múltkor ledobált a szerver ? Vagy miért lépkedtél ki/be?
Ha majd kell hjilfe szólj ám!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A kábelek szivárványoznak,és most vettem észre( eddig nem volt ilyen) ,hogy a horizont átüt a mûszerfalon ,akkor látszik amikor a földön állok.
Mondjuk a spit IIa -t le lehet lõni csak ez nyugtat.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Red.Tails.2012.1080p.BluRay.x264-SECTOR7
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Különben meg csak offlány röppenek,valahogy nem szeretem a szervereket.Öregszem😮)
Az biztos, szimulátor nem adja az érzést!
Még sok ilyet!!!
Nagyon jó, nagyon hangulatos felvétel!
Köszönet érte!
Ahogy Soltnak, nekem is Góbét volt szerencsém repülni. Az iskolakör hosszúfalán kontárkodtam bele a gép irányításába, de már az is nagyon nagy élmény volt. Rögtön a leszállás után meg egy Gawron jobb ülésében ülve vontattunk fel egy vitorlázót. Itt nem kaptam meg a botot, ennek ellenére óriási, s feledhetetlen élmény volt.
www.smart-bus.hu
De még így is hullámvasút volt az egész 😊))
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
amúgy az iron sky hatalmas, belenéztem.. persze nem vették túl komolyan magukat az látszik...
GOOBY, pls
Egyébként a védelem alatta van, többen panaszkodtak rá, hogy össze-vissza hord! 😊
www.smart-bus.hu
Amire te gondolsz, az az Iron Front (a 2. vh-s játék) és nincs benne FADE mivel nem a BI adta ki, és az csak az õ tulajdonukban van. A motort megvették, de a védelmet nem
www.smart-bus.hu
le is szedem...kiváncsi vagyok mit alkottak
GOOBY, pls
zsíííír
172-est volt szerencsém kipróbálni nekem is 😊nekem is bejött..

GOOBY, pls
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
2012.03.30 as a legujabb R2.68
Nálam digitálisan vannak a hangszórók csatlakoztatva és a füles a szokáûsos jack csatival és mindig át kell váltanom ha a fülesben akarom hallgatni a hangokat, XP alatt szolt egyszerre mindegyik ugyan ezen a bekötéssel.
Köszönöm.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Késõ délután leszek megint... ha valami nem megy, írj nyugodtan privátot...
www.smart-bus.hu
Érdekes , hogy az elsõ usb mindig is mûködött a házon, de az audió soha(mármint elöl).
Ezt akkor,hogy magyarázzák majd meg az ATV-n ?
A driveren belül van konfigurációs fül, ott még állítsd be, hogy melyik kimenetbe mit dugtál, plusz állítsd át 5.1-re. Alapból szerintem sztereón, vagy 2.1-n van.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Viszont a füles nélkül sem szólnak a hátsók, illetve valami mindig hiányzik.
A házadon nincs mic bemenet? Ha van, azt elvileg rá lehet kötni az alaplapra... ( már, ha tudja ) Akkor hátra mehetne az 5.1, elõre meg bedugod a fülest...
Egyébként, ha van egy kis spórolt pénzed, akkor mindenképpen érdemes venni valami rendes hangkártyát... ég és föld az integrált szarhoz képest! 😊
www.smart-bus.hu