IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca

Feficcentem,mentem egy kört ez lett a vége.
Hol vannak a katonák???? Kérdem én szabadon az ismert dal után.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Én mindent elhiszek😊)testvérem. De ha ingyen adnád se kéne az a valami😊) Tudod mi:XD (ne mondjuk ki a nevüket az a biztos)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nem dobált le😊 Csak felbaxtam magam mert nem tudtam,hogy mehetek vissza az ofline küldetésembe,és azt hittem elveszett a dolog ,de rájöttem jó pár perc után😊Azért lépkedtem ki be. Na majd most már bátrabban megyek hétvégére kicsit felhozom a karaktert😊

Ha hiszed ha nem, nekem játékkal grafikai gondom csak ebben a kontár fércmunkában van! Sehol máshol semmi nyûgöm! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nem hiszem. Mindkettõvel csinálja.Mármint az elõzõ driverral is.A patch óta vagyis a beta óta.Elõtte nem volt.
Amúgy ne kárörvendjen a kollega ha magának csak ennyi lenne a nyûgje a driverekkel asszem csapkodná a földhöz a hátsóját😊))
De nem óhajtok elmenni a parttalan vita felé, nekem a VGA zöld más meg azt csinál amit akar ,pont nem érdekel😊)))Proci meg intel😊) Mint alant látható is ugyi.

LeonSilver
Egyébként beruháztam a hülye EDe P-51D mutatványára. Hááát gyerekek, qrva jó!
Mivel moddolható a world, remélem lesznek hozzá ww2-es gépek is majd.
Ha az e,ber full reálra rakja, assziszt nélkül, akkor igen csak kell gépészkedni már a felszálláshoz is! FASZA!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

NV driver! 😄DDDDDDDDDD

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Isten hozott a klubban Herr 😊

**--**

A múltkor ledobált a szerver ? Vagy miért lépkedtél ki/be?
Ha majd kell hjilfe szólj ám!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Rohadjanak meg aszondom. Most is repkedek éppen Atagon,szar ez úgy ahogy van.
A kábelek szivárványoznak,és most vettem észre( eddig nem volt ilyen) ,hogy a horizont átüt a mûszerfalon ,akkor látszik amikor a földön állok.
Mondjuk a spit IIa -t le lehet lõni csak ez nyugtat.

Na neeee,még két hét Laca!!<#gonosz1>

Her Laca
Akkor jövõre ,ismét ugyanitt😊)

mijki
OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Red.Tails.2012.1080p.BluRay.x264-SECTOR7

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Várom a foltot...

Különben meg csak offlány röppenek,valahogy nem szeretem a szervereket.Öregszem😮)
i robot
Állat videó!<#eljen><#taps> Nekem 2 éve volt szerencsém reppeni egy órácskát C-152-esel (G-ENTW), és eléggé leizzadtam a kormányszervek mögött. Sajnos videó nincs róla, de örök élmény. Nagyon fura, (öröm, pánik vegyesen) volt amikor az oktató közölte: Tied az irányítás!
Az biztos, szimulátor nem adja az érzést!

Még sok ilyet!!!

Majdhakijönapatch!!!!<#vigyor>

Her Laca
Ez tök jó.<#eljen> Csak senki nem repül ,vagy csak alig páran közülünk😊

Kedvenc oldalamról egy ide vágó cikk.

Szepy!
Nagyon jó, nagyon hangulatos felvétel!
Köszönet érte!

Ahogy Soltnak, nekem is Góbét volt szerencsém repülni. Az iskolakör hosszúfalán kontárkodtam bele a gép irányításába, de már az is nagyon nagy élmény volt. Rögtön a leszállás után meg egy Gawron jobb ülésében ülve vontattunk fel egy vitorlázót. Itt nem kaptam meg a botot, ennek ellenére óriási, s feledhetetlen élmény volt.

igen, már a kiképzés alatt össze vissza hord az mp40. aztán jól lehordanak, hogy nem tudok célozni 😊

Nekem góbéhoz volt szerencsém... engem is meglepett, hogy mennyire direkt, érzékeny az irányítás... 😊

www.smart-bus.hu

Ami nem megy, azt ne erõltesd...<#mf1>
Kemény vagy 😊 Csak így félkézzel? Én kétmarokra fogtam a botot 😄
De még így is hullámvasút volt az egész 😊))

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

PhantomAss
amúgy jó hogy említed, az iron frontot is meglesem 😊
amúgy az iron sky hatalmas, belenéztem.. persze nem vették túl komolyan magukat az látszik...

GOOBY, pls

Nem figyeltem... 😄

Egyébként a védelem alatta van, többen panaszkodtak rá, hogy össze-vissza hord! 😊

www.smart-bus.hu

fecska
az Iron Sky az egg film 😊
Amire te gondolsz, az az Iron Front (a 2. vh-s játék) és nincs benne FADE mivel nem a BI adta ki, és az csak az õ tulajdonukban van. A motort megvették, de a védelmet nem

Felesleges... az arma védelme van alatta, össze-vissza fog lõni...

www.smart-bus.hu

PhantomAss
most nézem torrenten fent van az Iron Sky 😄
le is szedem...kiváncsi vagyok mit alkottak

GOOBY, pls

PhantomAss
<#eljen>
zsíííír
172-est volt szerencsém kipróbálni nekem is 😊nekem is bejött..

GOOBY, pls

Elöl akkor sem akarja az igazságot.

Ez meg Zombieland 😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

repvez
És esetleg használj a gyári hangkari drivert ne a giga oldalról:
2012.03.30 as a legujabb R2.68
Oho!!! Köszi megnézem!

repvez
gondolom W7et használsz és realtek hangkarid van.Mert akkor sajnos driverben kell mindig váltogatnod, hogy mikor melyiket akarod hallgatni.Vagy az is lehet hogy driverben le van tiltva az elölapi kimenet ha a hangszóró szól.
Nálam digitálisan vannak a hangszórók csatlakoztatva és a füles a szokáûsos jack csatival és mindig át kell váltanom ha a fülesben akarom hallgatni a hangokat, XP alatt szolt egyszerre mindegyik ugyan ezen a bekötéssel.
Ja a hang az általad leírt módon, nagyon fa*a.

Na...oda is van csatlakoztatva, viszont nem mûködik. Szétszedtem az egész házat és meglepõdve tapasztaltam , hogy be van kötve az audio elöl is(azt hittem , hogy nem) f audio helyen van. Az usb mûködik.

...és mûködik!
Köszönöm.

acidrain
Térképen jobb klikk nyomva tart, bal klikk benyom-elenged, jobb klikk elenged, és kiválasztod a Normal mode-ot. Ezután jónak kell lennie.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Mert azt is külön csatlakoztatni kell az alaplapra. A te lapod esetében ott van a három hátsó kimenet mellett közvetlenül. F_audio néven fut... a házhoz tartozó vezetéket ide kell csatlakoztatni, a manualban benne van, hogy hogyan. ( 26. oldal )

Késõ délután leszek megint... ha valami nem megy, írj nyugodtan privátot...

www.smart-bus.hu

Köszönöm. Kaja után neki állok.
Érdekes , hogy az elsõ usb mindig is mûködött a házon, de az audió soha(mármint elöl).

Eddig mindenhonnan azt lehetett hallani, hogy csak a magyar lehet rasszista.
Ezt akkor,hogy magyarázzák majd meg az ATV-n ?
No elvileg a rózsaszín a center, és a mély. A kék a két hátsó, a zöld pedig az elsõ kettõ. Ha így dugod össze, akkor a giga honlapjáról elérhetõ driverrel így mûködnie kell az 5.1-nek.

A driveren belül van konfigurációs fül, ott még állítsd be, hogy melyik kimenetbe mit dugtál, plusz állítsd át 5.1-re. Alapból szerintem sztereón, vagy 2.1-n van.

www.smart-bus.hu

Köszi!

A giga honlapján 2011 júliusi van fent... ha nem ez van fent, akkor cseréld. Addig átnézem a manualt...

www.smart-bus.hu

Csak elég régit találtam, de igen a legfrissebb.

Legfrissebb audio driver van fent?

www.smart-bus.hu

Gigabyt 880 gm d2h

Milyen alaplapod van?

www.smart-bus.hu

Ja épp azt nézem miért is nem mûkszik a ház elején a fülesnek való csatlakozás.
Viszont a füles nélkül sem szólnak a hátsók, illetve valami mindig hiányzik.

Szerintem nem. Vagy ez, vagy az. Ilyet csak akkor tudsz csinálni, ha a 3 kimenet mellet van még egy negyedik ami csak mic bemenet, de ugye a füles akkor sem fog szólni, csak a mikrofon része fog mûködni.

A házadon nincs mic bemenet? Ha van, azt elvileg rá lehet kötni az alaplapra... ( már, ha tudja ) Akkor hátra mehetne az 5.1, elõre meg bedugod a fülest...

Egyébként, ha van egy kis spórolt pénzed, akkor mindenképpen érdemes venni valami rendes hangkártyát... ég és föld az integrált szarhoz képest! 😊

www.smart-bus.hu