IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sanyix
    Nahát kipróbáltam a rabbithunt-ot... Elég jó küldetés, főleg ha meg lehetne bízni az ai-kban. először összetalálkozom a 3 fókával, 2-t lelövök, egyet a társam. Aztán felszáll kettő. Jó magasról rámegyek az elsőre, másodikra ráküldöm a társam. Elsőbe bele pár lövedék (gagyi megymagköpödőből néha sok kell) próbál lerázni, de nem tud, egyszercsak a második fóka elkezd rám lőni, a társam pedig valahol a közeledő bombázóknál sétarepül. Jó sikerült kikerülnöm. Rámegyek a második fókára bosszúból. Mondom már úgyis ottvan pár p-51 meg a társam. Elkezdem lőni a fókát, egyik vízszintes vezérsikja repül le, folyik az üzemanyag, füstölög a motorja, már az utolsó lövéseket kellett bevinnem, erre hátulról a másik fóka elkezd rám lőni, csak az volt a gond, hogy meglepődtem és egy hirtelen mozdulattal akartam kikerülni a lövedékeket (ez a szuper joystickom meg még rátett egy lapáttal, mivel alapból rángatva lehet vele repülni), és ez a fémdarab dugóhúzóba került, és persze már alacsonyan voltam. Nahát ennyire lehet bízni az aikban, legközelebb nem követem el ezt a hibát. Nameg a p-47-esre tényleg kell rudder, mer összevissza szédeleg (ezen a joyon meg nincs). Eddig sem szerettem az amcsi gépeket, bár ez a p47 bivalyerős de nagyon szédeleg, és szokás szerint könnyen dugóba kerül. Úgyhogy maradok a Bf-109 meg Fw190 meg Ki-84-nél :D
    Amúgy jókis küldetés, főleg multi coopban lehet jó :)