IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Nem az FXAA-n van a lényeg mesterem... :)

A program úgy működik, hogy betallózod a xy játék exe fájlját, és akkor onnantól csomó mindent kezdhetsz vele. Monitorozás, vsync, fps fixálás, élsimítás, CF profil, és még 1000 dolog... Gyakorlatilag olyan mint az NV inspector.

Na már most azoknál a játékoknál amelyek valamiben hiányt szenvednek, ezzel lehet(ne) orvosolni...

A CloD esetében viszont hiába tallózom be az exe fájlt, semmit nem kezd vele. Tehát nem csak az FXAA nem működik, hanem az égvilágon semmi... még az fps-t sem tudom kiíratni vele. ( csak akkor, ha átnevezem)

Hogy most ez mi miatt van, azt nem tudom... :)

Nyilván ez nem létfontosságú kérdés, csak én szeretek babrálni ilyenekkel... :) Idegesít, hogy miért nem megy... no meg azért amikor átnevezem, FXAA-val lényegesen szebb... :)