IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Kurfürst #61202 Tom, most hiába mondod azt el ugyanazt újra meg újra, én elsőre elmondtam, hogy probléma micsoda. Nem fogtad föl.
Elmondtam másodszorra, erre se fogtad föl, erre elkezdted magyarázni hogy tkp. hogyan is történt ez valójában (windows betöltéses elmélet, amit ugye nem is láttál, pff.. most ezt nem kommentálnám hogy akkor máskor meg miért jött be, némi config baszkurálással, aero desktop letiltással, reinstallal, gondolom akkor "nem töltött", ugye? ATIval kb. ugyanannyi idő egyébként a töltés szóval erről is ennyit).
Most komolyan el akarod nekem magyarázni hogy tulajdonképpen nem az volt a gondom hogy fekete képernyő jött be random, gyanítom (egyértelműen valami szoftveres, driveres konfliktus miatt, ha a hardwarrel lenne a gond fixen ugyanaz lenne a probléma) hanem az hogy szar volt az FPS a fekete képernyő alatt? :D :D
Egyébként volt nekem piros meg zöld is, totálisan leszarom milyen szinű, most épp a piros volt a jó vétel, külön öröm hogy nem baszakodott a cloddal mint az nvidias cucc. A kérdés meg erre vonatkozott, nvidia meg clod viszonyra, ami simán lehet az 1c sara, de a végeredmény szempontjából TÖKMINDEGY.