IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Én most speciel a launcher exe hibával küzdok,mert 10 percenként leáll,de elõször megpróbálom egyedül megoldani,aztán ha végképp nem sikerül,na majd akkor kérek segítséget itt.
R.I.P. White Europe
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eladó egy, szeptember 22-ig garanciális (iPon) Asus Xonar DX PCI-E hangkütyü.
Dobozban, garpapírral, számlájával, összes bizbaszával.
Á.: 10k + posta
Persze ha valaki eljön érte Szombathelyre, akkor a posta ugrott 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Valószínüleg nem én rontom el, az eddigi patch-ek bétáit is felraktam, annak idején, azokkal nem volt gond.
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szóval hozzáállás kérdése asszem ez az egész😊
Mondjuk az sem árt ha ügyes kollegákkal repül az ember ,sok mindent el lehet lesni .
Itten van Mijki példának😊 Mondjuk sem lõni ,sem repülni nem tud még jól ,de önbizalma az rettentõen túlteng XD És ez a lényeg.
Bocs Miki 😊)
Videokártya beállításokat is visszatettetem alapra, stb, szóval a béta nálam megölte a gammát.
Megvárom a végleges peccset, hátha. Köszönöm a segítséget.
Ha nem akarod elveszíteni a conf.ini beállításaidat hasonlítsd össze a két conf.ini-t és írogasd át a régi beállításokat az újba,csak tesztelgesd,és ha elõjön ez a hiba újra akkor majd tudod,hogy mi okozza.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Na menek keltre😊 Lakik valaki Nyíregyházán?
Elindítod a Steam-et -> Játékok -> Játékkönyvtár megnézése -> jobb klikk a CoD-ra -> Tulajdonságok -> Helyi fájlok fül -> Játékfájlok épségének ellenõrzése.
Ha nem a patch okozta akkor is meg próbálhatod ezt,de ha ez sem segít én nem tudok más megoldást.
Nagy fekete kockák vannak minden 3d-s megjelenítés helyén, és az nvidia cp is sírt valamiért...
Vezérléshez nem szívesen nyúlnék,most vakarózom. Az a baj,hogy a családi vassal nem szívesen megyek melózni,úgy hogy kell kerítenem valami szerelõ félét itt a környéken.
Én két gyermekes tapasztalattal a hátam mögött mondhatom, hogy nem olyan vészes ez a dolog. Olyan apa vagyok, aki kiveszi a részét a dolgokból, s felkelek a feleségemmel együtt, ha valami gond van valamelyik gyerkõccel, de így is, pár hét után már újra Il2-õztem.
Persze, volt olyan, hogy felsírt a kicsi, s épp repültem, de ilyenkor vagy megy az ember, s nem foglalkozik a géppel (ergo felõlem le is zuhanhat), vagy szól a feleségem, hogy maradjak csak, s csak akkor menjek, ha valamit segíteni kell.
Amikor meg már a kicsi átalussza az éjszakát Tom, onnantól kezdve, lefektetés után, már nem lesz gond a szabadidõvel. 😊
Clod Grafika szarabb (textúra hibák). Fagyni is fagyogat ugyanúgy, a többi nagyon gépfüggõ. Az új FM viszont tetszik, szerintem sokkal jobb.
www.pumaszallas.hu
Gratula Tom! 😉
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Vízpumpát kell cserélnem a Doblómon. Hol a retekben van ,csak nem a vezérmûszíj hajtja? Tököm ki van már rég dolgoznom kéne,most megvettem az alkatrészt ,de sehol sem találok képet róla a neten ,hol is van.
Két csavar fogja😊 csak nem egy ördöngösség kicserélni a cuccot😊
Látott már ilyet valaki?
Mind kétgyerekes apuka, mondom: Nem kell megijedni, nem olyan vészes!
Engem sose ébresztettek fel éjjel sírással...
mert arra már totál hulla voltam. Ja, az IL2-t el lehet sajnos felejteni.
És elõre még relatíve könnyû, mert napközben is, amíg õk alszanak, tudsz keveset pihenni. Késõbb majd nappal se tudsz majd.
De csakugyan olyan mint a katonaság - késõbb visszaemlékezve szépnek tûnik majd.
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Kis húzásnál nagyon ugrál a gép. Vagy ez normális??? Nehéz így célozni vele...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Kicsit idõigényes egy elfoglaltság ,de egy teli tankkal átlag 2-3 gépet csak le lövök felszállásonként (van hogy többet),az is igaz ,hogy ez minimum fél óra ,de inkább több.
Én elvagyok így ,ha alacsonyabbra keverednék ,inkább elhúzok és szépen visszakapaszkodom a jó 5K-m ra. Az a biztos. Dogoljanak az arra rátermett legények😊
www.pumaszallas.hu
Volt már ,hogy feltették a kérdést. Múltkor is összeakadtam három hurkánnyal, de volt sebesség fölényem ,így az egyiket jól meg tudtam lõni no a másik kettõ rám szabadut ,,lõtték a seggem mögötti levegõt bõszen,erre én leborítottam. Az okosabb hagyott békén ,a vér istván meg jött elhivatottan utánam. Konstatálva,hogy már csak egyedül van ,szépen aprólékosan kidolgoztam némi magassági elõnyt osztán sanyi😊
Na voltam én ott minden ,gyáva nyúl meg mifene.Mert õ dogolni akar.
Én meg nem😊
Nekünk vadászoknak a bombázókat kellene kísérni,nekik meg lelõni õket.
Jó párszor kísérgettem bombereket ,hát nem volt ritka ,hogy csokorszám lõttem le mögülük a spiteket, hurrikat.Pedig csak egyedül voltam kíséret.
Ha lett volna eszük lazán leköthetett volna egy vagy két gép és szépen leszedik a bombázókat. De nem ,csak jöttek mint a légy a kakira.
De volt ,hogy kísértek õk bombert ,és annyira komolyan vették a dolgot,hogy midõn megtámadtam elõször a kíséretet ,akkor is szorosan a bombázóik mellett maradtak. Taktikailag borzasztóak ez tény. A német oldalon okosabban repülnek ahogy néztem.
De persze volt olyan is amikor jó arcok összeálltak vereseknél,és biza el kellett húznom a belem ,mert nem tudtam mit kezdeni velük.
Múltkor spit-be kényszerültünk Tommal,nem olyan szar az,ugyan úgy hullottak,viszont a hurkány na az tényleg szar.
Az a baj,hogy ritka az olyan veres kolléga aki mást is tud mint a konstans fordulózás.
De a háború végére már nekik is csak a töltelék maradt ,mivel nem volt idõ kicsiszolni a tehetségeket.
No a játékban is ugyan ez látszik.
Kik is a legeredményesebbek? (pár kivétel biztos akad)
Azok akik hosszú éveket töltöttek el Il2 vel.
Egyszerûen taktikailag jobbak ,meg végül is minden téren. Jobban lõnek,jobban átlátják a helyzeteket,jobban kezelik a vasat.
Nem is hallod a régrõl ismert neveket hõbörögni egyik oldalon sem.
Én így látom a dolgot.
Az meg sem fordul az kis csökevényes agyában, hogy talán azért, mert a nagyfaterjáék tudtak repülni, õ meg nem tud :/
www.pumaszallas.hu
Gondolom térkép függõ vagy mi. Minden esetre ha van Spit II akkor E4 nek is lennie kell úgy gondolom.Aztán a fene se tudja mit okoskodnak ki a veres kollegák. Lehet ,hogy a standart gép a G50 es lesz egy idõ után 😊)
Persze megértem én õket ,nem felemelõ érzés kiszolgáltatottnak lenni ,de mint mondottam egyszer egy ficaknak ,hogy mit tehetünk mi arról,hogy a germán mérnökök nem karburátoros mocit csináltak😊)
Meg különben is tanuljanak meg repülni ,és harcolni az adott technikávál,álljanak párba,vagy nagyobb kötelékekbe,és úgy használják a gépeket ahogy az az adottságainak megfelelõ.Jellemzõen azok rínak akik ügyetlenek mint tudjuk.