IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom persze hogy még sokan nyomják, engem a mai napig jobban leköt mint a cod
GOOBY, pls
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ez nem "típushiba", valószínûleg egyedi problémával találtad szembe magad.
Sajnos szinte biztos, hogy újratelepítést jelent, bár egy próbát megér a javítás. Azt ellenõrizd le, hogy a 4.09 jó-e, nem eltérõ nyelvi/régióverzióhoz való, (fejbõl nem tudom, melyik paccsok jöttek ki így, és nem otthon vagyok, hogy megnézzem.) Jól lett-é letöltve, nem sérült a fájl, stb.
Nézdd át a Sanyo által megadott oldalt, hátha ott van valami apróság, ami segít.
Ha még mindig nem jó, akkor kicsit pontosíts. Milyen oprendszer, és mit takar a "nem indul". Az exe fut? Elindul a töltõképernyõ? Hol száll el, 5, vagy 90%-nál?
Il2: Artivizslával értek egyet, vashiány miatt "csak" 1946 van nekem is, és bizony sok nevet látok az itteniek közül a szervereken. És az még csak az online, biztos tolják páran off-ban is.
Si vis pacem, para bellum.
www.pcpilot.hu
Ilyen probléma nem volt jellemzõ hibája a játéknak, ha a telepítéskor nem hibázol. Egy újratelepítést javaslok én is, de elõtte a fõmappából töröld a játék után felrakott patch-eket is, mert a játék uninstallere ezeket nem távolítja el, tehát egy extra-szûz üres mappába telepítsél újból.
A patch kicsomagolási útvonalának megadására figyelj, más gond nem nagyon lehet.
Személy szerint pedig nehezményezem, hogy a fórumtémák felsorolásából kihagytad, többek között a katonai szolgálatról, (leány)gyereknevelésrõl, asszonytartásról, húslevesrõl és az iráni helyzetrõl szóló diskurzust, amikhez volt egy nem kevés közöm.<#boxer>#boxer>
PhatomAss : Ha mindenki dobna egy hozzászólást, aki "csak" figyeli a fórumot, lehet, hogy kiderülne, hogy bizony a régi IL2-vel sokan nyomják még!<#fejvakaras>#fejvakaras>
-ez az egyik legjobb fórum sg-n, nyugodtan mondhatom egy baráti társaság. Ezért olvashatsz annyi mindenrõl
-ha nem válaszolunk akkor valszeg nem tudunk segíteni
-az il2 régi játék, szinte senki sem játszik vele. A kollégák cod-dal nyomják. A fórum 670 oldal, mondhatnám hogy olvass vissza de nem teszek ilyet mert azzal nem segítek
-inkább a google-ban keress rá ha tudsz angolul, én most rákerestem és valami hotfix patch-et emlegetnek ami segít. De nem tudom igazából, régen játszottam vele én is
GOOBY, pls
HSFX 5.01 esetében, nem.
1C-n néhány Repkás admin ezt ajnározza, hogy nagy kötelékes fagyásokról küldtek ilyen fileokat, ami után a beta patch már nem fagy akkor. Sajnos ezek a leállások egész egyediek, és ezek a file-ok tartalmazzák a hiba keletkezésének okát, ezért mindegyik értékes lehet.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Én most speciel a launcher exe hibával küzdok,mert 10 percenként leáll,de elõször megpróbálom egyedül megoldani,aztán ha végképp nem sikerül,na majd akkor kérek segítséget itt.
R.I.P. White Europe
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eladó egy, szeptember 22-ig garanciális (iPon) Asus Xonar DX PCI-E hangkütyü.
Dobozban, garpapírral, számlájával, összes bizbaszával.
Á.: 10k + posta
Persze ha valaki eljön érte Szombathelyre, akkor a posta ugrott 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Valószínüleg nem én rontom el, az eddigi patch-ek bétáit is felraktam, annak idején, azokkal nem volt gond.
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szóval hozzáállás kérdése asszem ez az egész😊
Mondjuk az sem árt ha ügyes kollegákkal repül az ember ,sok mindent el lehet lesni .
Itten van Mijki példának😊 Mondjuk sem lõni ,sem repülni nem tud még jól ,de önbizalma az rettentõen túlteng XD És ez a lényeg.
Bocs Miki 😊)
Videokártya beállításokat is visszatettetem alapra, stb, szóval a béta nálam megölte a gammát.
Megvárom a végleges peccset, hátha. Köszönöm a segítséget.
Ha nem akarod elveszíteni a conf.ini beállításaidat hasonlítsd össze a két conf.ini-t és írogasd át a régi beállításokat az újba,csak tesztelgesd,és ha elõjön ez a hiba újra akkor majd tudod,hogy mi okozza.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Na menek keltre😊 Lakik valaki Nyíregyházán?
Elindítod a Steam-et -> Játékok -> Játékkönyvtár megnézése -> jobb klikk a CoD-ra -> Tulajdonságok -> Helyi fájlok fül -> Játékfájlok épségének ellenõrzése.
Ha nem a patch okozta akkor is meg próbálhatod ezt,de ha ez sem segít én nem tudok más megoldást.
Nagy fekete kockák vannak minden 3d-s megjelenítés helyén, és az nvidia cp is sírt valamiért...
Vezérléshez nem szívesen nyúlnék,most vakarózom. Az a baj,hogy a családi vassal nem szívesen megyek melózni,úgy hogy kell kerítenem valami szerelõ félét itt a környéken.
Én két gyermekes tapasztalattal a hátam mögött mondhatom, hogy nem olyan vészes ez a dolog. Olyan apa vagyok, aki kiveszi a részét a dolgokból, s felkelek a feleségemmel együtt, ha valami gond van valamelyik gyerkõccel, de így is, pár hét után már újra Il2-õztem.
Persze, volt olyan, hogy felsírt a kicsi, s épp repültem, de ilyenkor vagy megy az ember, s nem foglalkozik a géppel (ergo felõlem le is zuhanhat), vagy szól a feleségem, hogy maradjak csak, s csak akkor menjek, ha valamit segíteni kell.
Amikor meg már a kicsi átalussza az éjszakát Tom, onnantól kezdve, lefektetés után, már nem lesz gond a szabadidõvel. 😊
Clod Grafika szarabb (textúra hibák). Fagyni is fagyogat ugyanúgy, a többi nagyon gépfüggõ. Az új FM viszont tetszik, szerintem sokkal jobb.
www.pumaszallas.hu
Gratula Tom! 😉
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Vízpumpát kell cserélnem a Doblómon. Hol a retekben van ,csak nem a vezérmûszíj hajtja? Tököm ki van már rég dolgoznom kéne,most megvettem az alkatrészt ,de sehol sem találok képet róla a neten ,hol is van.
Két csavar fogja😊 csak nem egy ördöngösség kicserélni a cuccot😊
Látott már ilyet valaki?