IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én leszedtem a 4.11.1-et és újra pakoltam a játékot a 4.10.1-ig, mert az RC4 és a HSFX alatt jóval nagyobb a választék a gépekben, meg gond volt a program indításával is néha, de ezt biztos csak az okozta, hogy a 4.10.1-es verzióra volt kalibrálva a HSFX és UP3 RC4-is.
VO101Tom
Köszi 😊

www.pumaszallas.hu

Jut eszembe! Gratulálok! 😉

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Nocsak. Le vagyunk baszva. Azonnal mindenki dobja el ami a kezébe van, és rohamtempóban adjatok hassanhárom kollégának valami megoldást a nyûgjére, mert mi lesz, ha ezek után nem beszélget velünk?

www.pumaszallas.hu

V Domino
Nyugalom.Nekem is volt,újraraktam és megjavult.Ezt próbáltad?Gondolom,ez annyira nyilvánvaló volt számodra is,hogy ezért én be sem írtam.

Én most speciel a launcher exe hibával küzdok,mert 10 percenként leáll,de elõször megpróbálom egyedül megoldani,aztán ha végképp nem sikerül,na majd akkor kérek segítséget itt.

R.I.P. White Europe

A 90%-nak évek óta nincs fent az IL2 a gépén...

www.smart-bus.hu

F..sza ez a fórum! Tényleg nagyon tetszik! Megtudhatok mindent a fórumozók politikai és világnézetérõl, nemi identitásáról, családi életérõl, nézhetek ilyen-olyan videókat,kimerítõ hozzászólás sorozat van az F1 gumikopásról de ha IL2 1946 patch problémáról kérdezek sz..rik rá mindenki az egy SAVAST leszámítva. Nem hiszem el, hogy senki nem találkozott olyannal, hogy patchelés után nem indult a játék. Ha valaki tudná a megoldást kérem tudassa, aztán boldogan társalgok vele a fent említett témákról!
Her Laca
Valami van,mert pl E1 nél ha túlpörgettem mert nem figyeltem a PP re akkor hirtelen leállt a moci,vagyis ledadogott.Aztán ahogy helyesbítettem helyreállt a dolog.Mondjuk volt,hogy húztam a vazelint de én nem vettem észre ,hogy a motor rosszabbul ment volna. A hõfokok sem változtak,bár lehet nem víz hanem üzemanyag volt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Hátha érdekel valakit:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hátha érdekel valakit.

Eladó egy, szeptember 22-ig garanciális (iPon) Asus Xonar DX PCI-E hangkütyü.

Dobozban, garpapírral, számlájával, összes bizbaszával.

Á.: 10k + posta
Persze ha valaki eljön érte Szombathelyre, akkor a posta ugrott 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor érkezik a végleges patch, amit majd a steam automatikusan felrak. Sajna a béta patch kinyirja az én játékomat, pedig már mindent megprobáltam, 3X újratelepítés, system integrity check, config ini, stb.
Valószínüleg nem én rontom el, az eddigi patch-ek bétáit is felraktam, annak idején, azokkal nem volt gond.

VO101Tom
Ezt kellene majd tesztelni, hogy az E-1, E-3, E-4 között van-e teljesítménykülönbség. Meg a sérüléseket, a hûtõ kihyukadás tényleg hajtómûhibát okoz-e, meg ilyesmik.

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Na most jövök a Gerserver vagy valami ilyesmirõl,volt E4-es is meg Spit 2-es is és ez az E4 valami überállat lett. Esélyük sem nagyon volt a vereseknek,úgy leemeled mint a pinty,kicsit lelkiismeret furdalásom is lett miattuk <#zavart1>.

éRDEKES DOGOT VETTEM ÉSZRE. bíZTOS MEGFIGYELTE AZ AKI(már nem írom újra) szokott single-t tesztelni, hogy néha leesik az fps látható ok nélkül. Nem az összes térképen amúgy. Na, ha ilyenkor kilépek winbe és vissza, csodák csodája rendbe jön. Fps-re fordítva:13-30 között, kilépés után ugyanott 75!!! Ja hát ugye béta. Bár ez régen is volt, csak nem mertem kilépni, mert fagyott.

Her Laca
Ja piros téglalap nekem is van😊 Mondjuk mûködik rendesen😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Persze Tom, nem is ezzel van gond! Én azt a sírást nem szeretem, amikor egy gép vagy akármi jó (jobb) mint egy másik, és akkor meg a sírás, hogy nerfeljék a másikat vagy a másik kedvenc szavam a balace.. MMO-kban ez a leggyakrabban használt szó 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

fecska
XD

Her Laca
Az úgy van ,hogy gyakorolni kell jó sokat,és ha már jól lõsz ,jól repülsz,akkor jön a bízol magadba ,te vagy az istenkirály ,non plusz ultra,giga mega ász, az univerzum legjobbja stb. Na ha ezt elhiteted magaddal akkor sikeres leszel😊 Ha netán lelõnek akkor magyarázatot kell találni ,én olyankor rögtön csalásra gyanakszom😊)Mert egyébként hogy?😊
Szóval hozzáállás kérdése asszem ez az egész😊

Mondjuk az sem árt ha ügyes kollegákkal repül az ember ,sok mindent el lehet lesni .

Itten van Mijki példának😊 Mondjuk sem lõni ,sem repülni nem tud még jól ,de önbizalma az rettentõen túlteng XD És ez a lényeg.
Bocs Miki 😊)

Willenbrock
Ezt az Osprey-t minél gyakrabban le kéne lövöldözni hogy érezze a törõdést,egy idõ után talán rájönne hogy benne van a hiba nem annyira a gépekben.Én pl belátom hogy sokat kéne fejlõdnöm mert elég gyenge vagyok.Il2-ben is a túlélés elég jól ment de gyõzelmet elég ritkán értem el,ász már nem leszek abba beletörõdtem 😊

Ez is megvolt, a hiba továbbra is fenn áll szûz Softclub mappával is. 😞 Integrity check után 30 file csere és v1.5, patch másolás után hiba és v1.6. Ja és a videó elé betett egy piros téglalapot, ennyi a változás.
Videokártya beállításokat is visszatettetem alapra, stb, szóval a béta nálam megölte a gammát.
Megvárom a végleges peccset, hátha. Köszönöm a segítséget.

Ha csak úgy nem! - ma is tanultam valamit. 😊 Rágugliztam a motorra, hát nem egy faék az biztos.

Zpogi
Még azt próbáld meg,hogy a dokumentumok mappából kimásolod az 1C SoftClub mappát és így az elsõ indításnál újra rakja(hátha a conf.ini-ben van valami varia). Ha így elindul akkor visszamásolgatod a confuser.ini-t,a User.ini-t meg a "neved".ini-t már ha van ilyened.

Ha nem akarod elveszíteni a conf.ini beállításaidat hasonlítsd össze a két conf.ini-t és írogasd át a régi beállításokat az újba,csak tesztelgesd,és ha elõjön ez a hiba újra akkor majd tudod,hogy mi okozza.

Svenhassel
Ez egy teljesen bevett szokás, amúgy sem gyakori mostanában a vízpumpa meghibásodás. Egyébként az a JTD motor elég jó kis szerkezet fõleg ahhoz képest, hogy olasz. Nekünk is volt egy Doblónk ugyan azzal a motorral és egy szíjfeszítõ tárcsán kívül semmit sem kellett cserélni rajta.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Köszi! A béta okozza, ki is cserél 30 file-t de ezek a béta részei, mert ha újból bemásolom, megint ugyanaz a hiba. Azért megnézem, hogy helyreállított bétával mit csinál...<#violent>

Hát az hogy miért oda tette az olasz, lévén gyenge láncszem és a vezérlést összekócolni nem jó (az idézõjel lemaradt).

Her Laca
Mi a vicces ezen? Egy 1.9 es dízel motor. Azt hittem,hogy a sima ékszíj hajtja és ki tudom egyszerûen cserélni,de vezérlést nem akarok megbontani. Mindegy is felhívtam egy szerelõ ismerõsömet aztán majd a héten valamikor megcsinálja. Még jó ,hogy van egy pár jármû a családban.
Na menek keltre😊 Lakik valaki Nyíregyházán?

Zpogi
Ha a beta Patch okozza akkor van.

Elindítod a Steam-et -> Játékok -> Játékkönyvtár megnézése -> jobb klikk a CoD-ra -> Tulajdonságok -> Helyi fájlok fül -> Játékfájlok épségének ellenõrzése.

Ha nem a patch okozta akkor is meg próbálhatod ezt,de ha ez sem segít én nem tudok más megoldást.

Van bármilyen Steam opció amivel megspórolom az újratelepítést/letöltést?
Nagy fekete kockák vannak minden 3d-s megjelenítés helyén, és az nvidia cp is sírt valamiért...

Az viccesen hangzik. Milyen motor ez?

Her Laca
Na megbontottam a vezérmû szíj burkolatát,persze ,hogy az Olasz oda tette a vízpumpát,de úgy hogy fingom nincs hogyan lehet hozzáférni.
Vezérléshez nem szívesen nyúlnék,most vakarózom. Az a baj,hogy a családi vassal nem szívesen megyek melózni,úgy hogy kell kerítenem valami szerelõ félét itt a környéken.

"Ja, az IL2-t el lehet sajnos felejteni. "
Én két gyermekes tapasztalattal a hátam mögött mondhatom, hogy nem olyan vészes ez a dolog. Olyan apa vagyok, aki kiveszi a részét a dolgokból, s felkelek a feleségemmel együtt, ha valami gond van valamelyik gyerkõccel, de így is, pár hét után már újra Il2-õztem.
Persze, volt olyan, hogy felsírt a kicsi, s épp repültem, de ilyenkor vagy megy az ember, s nem foglalkozik a géppel (ergo felõlem le is zuhanhat), vagy szól a feleségem, hogy maradjak csak, s csak akkor menjek, ha valamit segíteni kell.
Amikor meg már a kicsi átalussza az éjszakát Tom, onnantól kezdve, lefektetés után, már nem lesz gond a szabadidõvel. 😊

VO101Tom
Köszönöm 😊

Clod Grafika szarabb (textúra hibák). Fagyni is fagyogat ugyanúgy, a többi nagyon gépfüggõ. Az új FM viszont tetszik, szerintem sokkal jobb.

www.pumaszallas.hu

Ó a szent peccs! Mivel nagy anyázás nincs teszek egy próbát én is, majd leírom, hogy javult-e valamit gyenge vason.
Gratula Tom! 😉

Svenhassel
Szinte biztos, hogy a szíj hajtja, csak az a kérdés, hogy hozzá lehet-e férni anélkül, hogy nagyon megbontod. Na meg a vizet is engedd le mielõtt elkezded.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

A típust nem ismerem, de ...kövesd le az ékszíjat, ott lesz az, plusz vízcsövek is mennek oda jó esetben. 😊 Azért nézd meg a szíjat is, sok típusnál együtt kell cserélni a kettõt.

Keress egy olyan szíjtárcsát, amilyen az új alkatrészen van.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Emberek!
Vízpumpát kell cserélnem a Doblómon. Hol a retekben van ,csak nem a vezérmûszíj hajtja? Tököm ki van már rég dolgoznom kéne,most megvettem az alkatrészt ,de sehol sem találok képet róla a neten ,hol is van.
Két csavar fogja😊 csak nem egy ördöngösség kicserélni a cuccot😊
Látott már ilyet valaki?

DonZorro
Köszi Laca!!! <#worship>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Her Laca

Her Laca

Her Laca

szekelyland
Gratula, Tom!

Mind kétgyerekes apuka, mondom: Nem kell megijedni, nem olyan vészes!
Engem sose ébresztettek fel éjjel sírással...
mert arra már totál hulla voltam. Ja, az IL2-t el lehet sajnos felejteni.
És elõre még relatíve könnyû, mert napközben is, amíg õk alszanak, tudsz keveset pihenni. Késõbb majd nappal se tudsz majd.
De csakugyan olyan mint a katonaság - késõbb visszaemlékezve szépnek tûnik majd.

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

DonZorro
Laca Mester a botkormányodnak és pedálodnak milyen beállításai vannak a játékban? Értem ez alatt a deadzone és egyéb funkciókat.
Kis húzásnál nagyon ugrál a gép. Vagy ez normális??? Nehéz így célozni vele...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Her Laca
Én ha reppenek mostanában már csak azt teszem elõtérbe,hogy ne halljak meg. Persze szeretek eredményes is lenni,de soha nem kockáztatok.
Kicsit idõigényes egy elfoglaltság ,de egy teli tankkal átlag 2-3 gépet csak le lövök felszállásonként (van hogy többet),az is igaz ,hogy ez minimum fél óra ,de inkább több.
Én elvagyok így ,ha alacsonyabbra keverednék ,inkább elhúzok és szépen visszakapaszkodom a jó 5K-m ra. Az a biztos. Dogoljanak az arra rátermett legények😊

VO101Tom
Múltkor ez az Osprey gyerek elkezdte fejtegetni, hogy a szimulátor szemlélet mennyire megbukott ennél a játéknál, mert a tapasztalt német pilóták kihasználják a gépeik elõnyeit, magasról energiafölénybõl támadnak, és nem mennek bele a forduló harcba. Ezért az angolok sokkal kevesebb gépet lõnek, mint amennyit kellene nekik (!! mivan?), ezért Luthieréknek meg kellene fontolni, hogy a szimulátor szemlélet helyett kicsit kiegyensúlyozottabb repmodellt csináljanak (napersze). Megmondták neki, hoyg Ok, a németek a bombázok mellett maradnak, ha õk szép 9 gépes V alakzatban lesznek hajlandóak közlekedni a légtérben 😊 Másik idióta topikja arról szólt, hogy -épp a BnZ-vel, meg a 109-es trimmel foglalkozott - csakis a történelmi hûség miatt természetesen - , hogy kellene olyan Stamina csík (erõnlét), mint a kalandjátékokban, ami nagy túlterhelésnél elkezdene fogyni, így a BnZ-oló németek egyre kevésbé tudnák feltépni a gépet. Erre írtam neki, hogy remek ötlet, a BnZ amúgy sem nagyon stresszes, trimmelve fel kell húzom néha a gépet, de alapvetõen nem nehéz. Az állandóan fordulózó Spitekben viszont tényleg jó lenne, ha elfogyna a stamina. Azóta nem hozta fel a témát a gyökér 😊 Egyébként ugyanez az Osprey nyafogott Kurfurst 100 oktánosa miatt, és õ indította az a kanadai meghekkelt PP tiketet is. Igaz az a mondás, a legnagyobb baj akkor van, ha a hülyeség lelkesedéssel párosul 😊 Aki lelövi ATAG-on, az vendégem egy sörre <#zavart1>

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Még az tetszik az Atagon,hogy néha nehezményezik,miért hagyom faképnél õket amikor 3 an vannak én meg egyedül. Miért vagyok gyáva?😊)
Volt már ,hogy feltették a kérdést. Múltkor is összeakadtam három hurkánnyal, de volt sebesség fölényem ,így az egyiket jól meg tudtam lõni no a másik kettõ rám szabadut ,,lõtték a seggem mögötti levegõt bõszen,erre én leborítottam. Az okosabb hagyott békén ,a vér istván meg jött elhivatottan utánam. Konstatálva,hogy már csak egyedül van ,szépen aprólékosan kidolgoztam némi magassági elõnyt osztán sanyi😊
Na voltam én ott minden ,gyáva nyúl meg mifene.Mert õ dogolni akar.
Én meg nem😊

Her Laca
Na most ha szigorúan vennénk ,mit is kellene csinálni az angliai csata idején és összevetnénk azzal,hogyan is repülnek a veres kollegák,biza még szomorúbb sors várna rájuk.
Nekünk vadászoknak a bombázókat kellene kísérni,nekik meg lelõni õket.
Jó párszor kísérgettem bombereket ,hát nem volt ritka ,hogy csokorszám lõttem le mögülük a spiteket, hurrikat.Pedig csak egyedül voltam kíséret.
Ha lett volna eszük lazán leköthetett volna egy vagy két gép és szépen leszedik a bombázókat. De nem ,csak jöttek mint a légy a kakira.
De volt ,hogy kísértek õk bombert ,és annyira komolyan vették a dolgot,hogy midõn megtámadtam elõször a kíséretet ,akkor is szorosan a bombázóik mellett maradtak. Taktikailag borzasztóak ez tény. A német oldalon okosabban repülnek ahogy néztem.
De persze volt olyan is amikor jó arcok összeálltak vereseknél,és biza el kellett húznom a belem ,mert nem tudtam mit kezdeni velük.

Zpogi
Tegnap is össze-össze dolgozgattunk hárman(Safi,Tom és én),oszt vezettük is a statot 😊

Múltkor spit-be kényszerültünk Tommal,nem olyan szar az,ugyan úgy hullottak,viszont a hurkány na az tényleg szar.

Az a baj,hogy ritka az olyan veres kolléga aki mást is tud mint a konstans fordulózás.

Her Laca
Az a baj ,hogy az átlag játékosok tudatáig nem jut el,hogy az emberi tényezõ az fontosabb mint a technikai. Persze az is fontos . Ha megnézzük ,annó igen kevesen voltak kimagasló képességû pilóták, ugye a németeknél volt több de ennek is megvan az oka.Kineveltek ,kiválogattak egy profi pilóták alkotta csapatot ,hosszú évekig tréningezték õket stb ,stb.Mire elkezdõdött a haddelhad ezek beértek.
De a háború végére már nekik is csak a töltelék maradt ,mivel nem volt idõ kicsiszolni a tehetségeket.
No a játékban is ugyan ez látszik.
Kik is a legeredményesebbek? (pár kivétel biztos akad)
Azok akik hosszú éveket töltöttek el Il2 vel.
Egyszerûen taktikailag jobbak ,meg végül is minden téren. Jobban lõnek,jobban átlátják a helyzeteket,jobban kezelik a vasat.
Nem is hallod a régrõl ismert neveket hõbörögni egyik oldalon sem.
Én így látom a dolgot.

VO101Tom
Attól kapok idegbajt, amikor írják, a fórumon, hogy "hát õ évek óta olvassa a könyveket, és a játékban nem úgy viselkedik a Spit, nem jön át neki az, amit a könyben olvas...".
Az meg sem fordul az kis csökevényes agyában, hogy talán azért, mert a nagyfaterjáék tudtak repülni, õ meg nem tud :/

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Látod ezt nem tudom. Amikor én bementem be tudtam ülni E4 be igaz csak a hátsó déli reptéren volt,de elõtte való este minden hol lehetett találni.
Gondolom térkép függõ vagy mi. Minden esetre ha van Spit II akkor E4 nek is lennie kell úgy gondolom.Aztán a fene se tudja mit okoskodnak ki a veres kollegák. Lehet ,hogy a standart gép a G50 es lesz egy idõ után 😊)
Persze megértem én õket ,nem felemelõ érzés kiszolgáltatottnak lenni ,de mint mondottam egyszer egy ficaknak ,hogy mit tehetünk mi arról,hogy a germán mérnökök nem karburátoros mocit csináltak😊)
Meg különben is tanuljanak meg repülni ,és harcolni az adott technikávál,álljanak párba,vagy nagyobb kötelékekbe,és úgy használják a gépeket ahogy az az adottságainak megfelelõ.Jellemzõen azok rínak akik ügyetlenek mint tudjuk.