IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #61182 Jaaaaj... :) Mi olyat mondtam most Tom, amit eddig nem? :) Idáig arról voltam meggyőződve, hogy az NV keze miatt olyan amilyen... erre azt tapasztalom, hogy még az NV logós (ez ugye hivatalosan nem az) játékok sem szívatnak ennyire, ezért írtam, hogy ez még ezen is túlmutat...
Az NV összeesküvés elmélethez meg annyit, hogy jelenleg 3 NV logós játék van a gépemen, és egyik sem fut normálisan buherálás nélkül... (mondjuk 2 perc baszakodás után legalább már nincs velük gond)
Továbbá van 7 olyan játék, ami elvileg semleges... ebből 6 esetében a telepítésen kívül semmit nem kellett csinálnom a megfelelő működéshez, a maradék 1 pedig a CloD... nekem ez bőven elég infó! :)