IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ja, és mi van az nvidia össeesküvéssel? Hogy azok fizetnek le minden játékgyártót, hogy programozzanak szart az amd-re?
"1.: A gyártó a szar.
2.: A programozó valamit elcseszett, hiszen a programját nem készítette fel kellőképpen.
Az első verzióra akkor gondol az ember, ha rendszeresen találkozik ezzel a gonddal, és a programok jó részében ezt tapasztalja. A második verzióra pedig akkor gondol, amikor elvétve találkozik ezzel, és többségében azt tapasztalja, hogy gyártó specifikus hibák nélkül, vagy minimális és rövid ideig fennálló hibával jelennek meg programok...
Én személy szerint ennyi és ilyen hosszan fennálló gyártóspecifikus hibával kizárólag a CloD-ban találkoztam,..."
"Ez már az NV-n is túlmutat, mivel még az NV logós játékok esetében sincs ennyi nyűgöm... mindegyikkel van valami gond, de ezek pár perc alatt orvosolhatóak, ha az ember képben van, a java részük pedig az NV logó ellenére NV-n is jelentkezik, tehát még az az érzés sem merül fel az emberben, hogy az AMD-s kártyája okán van megszívatva..."
"nem vagyok fanatikus AMD hívő, szó nélkül cserélnék NV-re, ha azt tapasztalnám, hogy máshol is rendszeresen szívatva vagyok csak azért, mert AMD kártyám van... ezt viszont csak itt tapasztalom, és ez zavar a legjobban. "
Nocsak. Akkor most van nvidia összeesküvés, vagy nincs?