IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #61175 Nem Laca, és leírtam, hogy miért nem merül fel bennem az AMD ludassága. :)
Nem a rece tart vissza, ezt is leírtam... ha átnevezem, akkor működik, tehát még recés sem lenne... kis variálás után működik az FXAA, tehát nem várok el olyat amit nem tud a hardver! :)
Összességében van jelenleg elegem belőle... miután megírtam a hszt-t, megint visszamentem tesztelni, mondom jó lesz nekem az a high beállítás is... erre most meg azt vettem észre szintén London felett, hogy pár másodpercenként laggol egy nagyot! :D
Ez volt most a végső kegyelem döfés... most én vagyok úgy mint te voltál párszor, hogy elegem van belőle, ami remélem majd elmúlik! :)
Ha kifogást keresnék, és amúgy sem játszanék vele, akkor nem szenvedtem volna ennyit vele... az a helyzet, hogy van más ami valóban örömet okoz, és nem csak bosszant! :)
Tudomásul veszem, hogy ez az NV-t jobban szereti, de ezt nem tekintem az AMD hibájának. Ez a fejlesztők bakija a véleményem szerint, amit én nem vagyok hajlandó a vételáron felül még azzal is tolerálni, hogy 30000.- forinttal drágábban vegyem meg a gyengébb hardvert! :)
Ha olyan szinten ez lenne a kedvencem mint nektek, akkor még nagy duzzogva és a szám szélét harapdálva talán zsebbe nyúlnék, de mivel nekem ez nem életforma úgy mint nektek, így csak emiatt a játék miatt nem vagyok hajlandó zsebbe nyúlni! :)