IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fel nem merül benned,hogy a hardverben ,vagy a driverben van a buktató?
Azon lovagolunk itt már jó ideje,hogy nem tudsz FXAA-t rátenni ,de mint kiderült a játék maga nem támogatja, az AMD sem támogatja (hiszen van saját fejlesztése) ,(ellenben az NV driverból megoldja) ,neked külső program használata kell ami nem hivatalos ,plusz exe átnevezés.
A végén kilyukadunk oda,hogy az amúgy sem játszott játékot ,mellőzni fogod azért mert szerinted nem megfelelő az élsimítás. Lássuk be ,(minden tiszteletem mellett) hogy neked tök mind1 milyen a cucc ,úgysem játszanál vele,valami kifogás mindig lenne. Ez nem baj mindenkinek saját dolga mivel szórakozik,de ha szeretnéd a játékot a szimulátort akkor nem hiszem,hogy pár rece tartana vissza.
Mindamellett a tény megint csak tény marad,a ratyion valamiért nem a kedvence ezen szimeknek,hogy miért azt nem tudom de nem is érdekel ,de az összegyűjtött adatok szerint az ,hogy nem tud megfelelő élsimítást produkálni számomra nem a fejlesztők hanyagságát jelzi. Az ,hogy olyat akarsz csináltatni egy hardverrel amit elvileg nem is tud ,az számomra mást jelent. Na meg ,hogy leesik az fps 35 ha fullra teszed?:) És? N Nem lehet ez is a hardver vagy a driver számlájára írható dolog? Tudom én ,hogy fejlett meg előre mutató,meg occo ,de akkor is csak 35 az az fps:)
Nekem 50 az alja. Pedig szarabb mint tudjuk:)
És mán megint igazam volt:) Na béke és már megint megoldottunk valamit.