IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #61170 Egy fejlesztés normál esetben úgy történik, hogy mindkét gyártó termékeire felkészítik az engine-t, ugyanis a programozóknak elvileg hulla mindegy, hogy a programjuk min fut, az ő érdekük elvileg az, hogy minél több darabot adjanak el a programjukból! A keretrendszer adott, a gyártók termékei ismertek, segítséget pedig mindkét fél nyújt, hiszen az ő érdekük az, hogy a termékeik jól fogyjanak... Minden körülmény adott ahhoz, hogy gyártó specifikus hibák tartósan és tömegesen ne legyenek...
Ha adott program az egyik gyártó kártyáin szinte hibátlan, a másikén meg hemzseg a hibáktól, akkor az ember két dologra gondolhat,
1.: A gyártó a szar.
2.: A programozó valamit elcseszett, hiszen a programját nem készítette fel kellőképpen.
Az első verzióra akkor gondol az ember, ha rendszeresen találkozik ezzel a gonddal, és a programok jó részében ezt tapasztalja. A második verzióra pedig akkor gondol, amikor elvétve találkozik ezzel, és többségében azt tapasztalja, hogy gyártó specifikus hibák nélkül, vagy minimális és rövid ideig fennálló hibával jelennek meg programok...
Én személy szerint ennyi és ilyen hosszan fennálló gyártóspecifikus hibával kizárólag a CloD-ban találkoztam, tehát számomra teljesen logikus következtetés az, hogy elbasztak valamit, de alaposan... hogy most ez véletlen, vagy szándékos, az számomra gyakorlatilag mindegy.
Ez már az NV-n is túlmutat, mivel még az NV logós játékok esetében sincs ennyi nyűgöm... mindegyikkel van valami gond, de ezek pár perc alatt orvosolhatóak, ha az ember képben van, a java részük pedig az NV logó ellenére NV-n is jelentkezik, tehát még az az érzés sem merül fel az emberben, hogy az AMD-s kártyája okán van megszívatva...
Összegezve tehát a lényeg az, hogy a CloD minden ilyen tekintetben egyedülálló, ergo fel sem merül bennem, hogy a hiba az AMD háza táján lenne... nem vagyok fanatikus AMD hívő, szó nélkül cserélnék NV-re, ha azt tapasztalnám, hogy máshol is rendszeresen szívatva vagyok csak azért, mert AMD kártyám van... ezt viszont csak itt tapasztalom, és ez zavar a legjobban.
Azt hittem, hogy az fps feleződés, a kék csíkok és a többi után a végére értem a dolognak, több év után végre használható... még az sem zavarna, ha át kell neveznem az exe-t az élsimításért...
Erre most ahogy tesztelgetem találtam újabb bugot... High beállításon London felett 65-80 fps-t kapok... ha felteszem very high-ra, akkor leesik 35-re... :) Feltételezem ekkora esés NV-n nincs... :)
A lényeg az, hogy nekem egyelőre megint megy a sarokba... majd előveszem, ha valami modder csapat nekiesik esetleg, vagy, ha átváltok majd GTX780-ra... :)