IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    A lényeg azon van, hogy, ha nem támogatja, akkor más exe névvel sem kéne, hogy menjen... :) Azon problémázom, hogy ha ebbe a RadeonPro nevezetű programba beillesztem a Launcher.exe-t, akkor nem hajlandó tudomást venni semmilyen kényszerítésről, holott minden más játék (még az NV logósak is) simán futnak alóla... viszont, ha átnevezem, akkor meg megy...

Ergo vagy maga a RadeonPro bugos, vagy a Launcher.exe fájlban van valami kódsor ami, ha más nevet adunk neki, akkor nem aktiválódik, vagy pedig az AMD driverben van valami kódsor, ami a Launcher.exe-t érzékelve tilt minden funkciót!

Ezért írtam neked, hogy "érdekességet" találtam, és az egész még további tesztelésre vár! :)