IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Pont az a lényeg, hogy még azzal sem tudom előhozni variálás nélkül, holott erre lett kitalálva! :) A gépemen lévő összes játékra minden gond nélkül rá tudok erőltetni bármilyen plusz funkciót... még az NV logós FarCry2, és a Stalker-re is... kivéve a CloD esetében, ahol az exe átnevezése nélkül egyszerűen nem reagál semmire...

Nem hiszem, hogy mezei tiltásról van szó, mert az FXAA-nak pont az a lényege, hogy minimális a gépigénye. Amikor átnevezem az exe-t, és sikerül ráerőltetni, akkor az fps-ben szinte semmi változást nem érzek...

Az ArmA2-be beépített funkció, és gond nélkül megy is...

Egyébként egy szóval nem mondtam, hogy ez az NV sara, csupán mint érdekességet közöltem Lacával, ő meg már összeesküvés elméletként hozta ide! :)))

Írtam PH-n a nagy tudornak, kíváncsi vagyok mit válaszol arra, hogy az indítófájlok hogyan viszonyulnak a driverhez, illetve a saját nevükhöz...