IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hát én ha erősen fordulni akkarok, akkor teljesen oldalra döntöm a gépet, és a magassági kormánnyal besegítek, sztem úgy jobban lehet fordulni, mintha kicsit dönteném meg, és oldalkormányozgatnék. Célzásnál sincs gond hogy nincs oldalkormány, ott a szuper joystickommal van baj, mivel a magassági kormányt, elég durván rángatva tudom kezelni(mert ilyen a joy, szétvan használva :)), így függőleges irányban szoktam mellélőni, oldalirányban ritkán. Meg a joystickomon nincs oldalkormány sem, mivel 8 éve, még nemnagyon raktak az ilyen 4 gombos cuccokra oldalkormányt :) szerencse hogy van rajta gázkar, bár azis a beállított helyzettől függően +-20%-ot tud ugrálni :). Amikor volt oldalkormányos joystickom (ez 4 hónapig tartó szuper genius f23u volt), akkor próbáltam besegíteni oldalkormányozással, de inkább rosszabb volt mint jobb.