IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ezeket az üzeneteket testre tudod szabni, nekem pl egy külön balakba írja ki mindentől függetlenül a jobb alsó ficakban, engem ott nem zavar.
A pilótát érő erőhatások hiánya azóta gond, amióta számítógépes játékokat kitalálták. A golyót kitenni viszont szerintem nem jó ötlet. Egyrészt sokkal érzékenyebb mint amit az ülésen érzel (ezért is van a mai napig a valódi gépekben ugye :), ha kiteszed, az ugyanannyira "unreal". Még a Condorban sincs kirakva, pedig az vitorlázó szimulátor. Másrészt meg légi harcban úgysincs időd a golyóval foglalkozni, vagy megy rutinból a csúszásmentes forduló, vagy nem. Én pl a sebességmérő miatt sokkal többet nézem a műszerfalat mint a golyó miatt.