IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Köszi Tom, megtaláltam a hűtő állását jelző pöcköket.

Egyébként vannak furcsaságok még a CloDban. Én pedállal repülök, és a jobb és bal kerékfékeket értelemszerűen a jobb és bal pedálra raktam. Ennek következtében repülés közben, amikor lépegetek, állandóan kiírja nekem, hogy bal fék 53,72,44, stb, százalékon, jobb fék 18,33,62, stb százalékon. Rohadt idegesítő, mert állandóan jönnek ezek a tök érdektelen üzik, miközben a hűtőt meg úgy kell sasolni. Ráadásul a földön amikor fékezek érzem, hogy mennyire nyomom a pedált, tehát tök fölösleges kiírnia.

Sokkal fontosabb lenne, hogy azt a nyomorult golyót állandóan lássa az ember. Valahogy ki kellene tetetni a képernyő valamelyik sarkába. Ha már a realitásról van szó. Azt ugyanis minden pilóta érezte a "legfontosabb műszerén", hogy éppen mennyire csúszik a gép valamelyik irányba, a szimulátorban viszont csak a műszerről kapni erről információt.