IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sidewinder
    Az IL-2-ben több kampányt is végigvittem orosz típusokkal és bizony nagyon vártam azt,hogy végre Jak-ba ülhessek. A LaGG-ot és a MiG-et sem szerettem,elég gyakran lelőttek vele,mondjuk kezdő voltam,de azért a Jak-1-el már sokkal jobban teljesítettem.Ezt pedig nem azért írom mert a Jak-3 a kedvenc második világháborús gépem,hanem mert így így volt. Nem egyszer lelőttek a németek amikor MiG-gel vagy LaGG-al voltam. A MiG-et másra viszont szerettem. Jó volt csak úgy quick missionben műrepülni vele.Igen agybeteg manőverekre volt képes,és a P-39-hez hasonlóan hajlamos volt a lapos dugóra. Amiből igen nehéz volt kihozni. A LaGG pedig szintén nem volt egy csodamasina a szimulátorban. A manőverezőképessége nem volt valami jó,egyedül az ágyús változatot kedveltem egy kicsit. A La-5 és 7 már jobban sikerült gépek voltak,de azok sem voltak a kedvenceim,pedig Kozsedub is azzal érte el amit elért. Szóval nem mondanám,hogy abszolút semmi ne jött volna vissza a szimulátorban belőle. Az I-16-osnál is például megvolt az amit lehetett olvasni a cikkekben a gépről,vagyis ideges volt,ha nagyon tépkedted akkor jött a lapos dugó,és ha alacsonyan jött,akkor annyi volt. Szemben a kezes bárányként viselkedő testvérével,a Csajkával.Az IL-2-ből igazán inkább egy Black Shark szintű gépkiszolgálás hiányzott,persze a 46 is több éves már,de ami ennél fájóbb,hogy úgy néz ki,hogy a következő IL-2-ből is hiányozni fog.