IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Először is nyugi! :D

Másodszor nem mondtam, hogy bárki is azt állította volna, hogy hibátlan... Hogy melyik a szebb az ízlés kérdése, azon meg felesleges vitázni... nekem kurvára hiányzik a normális élsimítás, és zavaró a grafikai összképet tekintve az, hogy szinte az orrom előtt váltogatja az objekteket...

A LOD pedig nekem nem újdonság, a távolsága, pontosabban a közelsége viszont igen... ha itt is 5-10km után történne ez meg, egy szót nem szólnék. De jelzem, hogy cfg babrálás nélkül a DCS-ben is zavaró...

Harmadszor pedig egy árva szóval nem mondtam, hogy emiatt fos! Én megértem, hogy a játék neked nagy kedvenc, közel áll a szívedhez, de ettől még megelégszem azzal, ha csak azzal vitázol amit állítok... :) Neked is és nekem is jobb így... :)

( Egyébként a linkelt képen mit kell nézni? Azon nem látok semmi olyat mint amiket én linkeltem... )