IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Ha a kákán is csomót keresnék, akkor lángolna a topik! :D Az elmúlt napokban annyit elhangzott, hogy a CloD grafikája milyen csodás... mivel sokáig nem tudtam használni, ezért erre nem is reagáltam, mert én is így emlékeztem rá...

Azért tettem be a képeket, mert engem is meglepett, hogy ilyen... nem erre emlékeztem... :S Az élsimítás hiányára emlékeztem, de erre nem... persze lehet, hogy az elejétől ilyen, csak az idő szépíti meg... :)

Az FSX-s példa azért durva... :) Ennyire azért nem vagyok szőrszálhasogató... :)

Egyébként nekem a hangsúly inkább a kiegyensúlyozottságon van... tehát inkább akkor legyen kevesebb földi objektum, de az mindig maradjon 3D-s amíg látom, és ne kapjon ocsmány textúrát tőlem pár méterre. (ez utóbbi ArmA2-s jellemző)

Ha rajtam múlna, akkor az optimális játék úgy nézne ki és olyan hangmotorja lenne mint a BF3-nak, minimum DCS szintű lenne a szimuláció, és lenne benne full dinamikus kampány mint a Falconban... :)