IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nono!! Tisztázzuk ezt Papa!
Az ,hogy nem tudok úgy reppenni vele mint akik ezt magas szinten űzik ,az nem azt jelenti,hogy ne lehetne véleményem róla. Mindazonáltal nem idióta módon kezelem,az a 4-6 óra amit eddig rászántam untig elég ahhoz ,hogy elkezelgetem a drótszamarakat,ha ráfeküdnék kétségem sincs afelől,hogy hamar beverekedném magam a top 10 be ott is.
DE!!!!! Mivel nem tetszik! szar a grafika! fizetős! ,és úgy minden tekintetben messze áll tőlem ,és még sorolhatnám de megkíméllek:)) így nem foglalkozom vele.
Itt is mondanak amúgy véleményt bőven olyanok a CLOD ról akik egy percet sem hatajkodtak online ,én mért ne mondhatnám el a saját véleményemet a ROF ról ,ha már állandóan szóba kerül. Annyit azért konyítok hozzá,hogy meglehessen a saját véleményem asszem.
Azért mert neked a kedvenced (jelzem hála istennek) nekem nem kell ,hogy tessék ,így szerintem nincs is semmi problema:)