IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Törötlem én is azonnal 😊
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
http://www.il2bugtracker.com/issues/195
www.pumaszallas.hu
Intel® Core™ i7-950 Processor
8 GB Corsair DDR3 1600
ASUS P6X58D-E premium alaplap, rengeteg tunning lehetossel
Sapphire 6970 2GB Battlefield 2 Special Editon videokartya
2x1TB HDD (Hitachi+Samsung)
Gigabyte 850W Odin GT modularis tap
+ ajandekba 1 Thermaltake Xaser VI Super Tower ez itt!
Sajna nem erek ra ra egyesevel eladni, ugyhogy csak egyutt megy, vagy marad itthon. Az ara viszont jutanyos lesz, akit erdekel, privat levelben lecci,
Azt viszont szét kell szedni, ha a 109-esrõl van szó, abban ne legyen 110-es, annak külön témát kell nyitni. Ha az N hajtómû lenne csak a lényeg, akkor mehetne együtt.
www.pumaszallas.hu
Amúgy sokak szerint nem csak a véletlen mûve a "szopóág". Meg az is érdekes, hogy csak a valódi pénzért vett lõszerrel lehet 60-65% felé növelni a gyõzelmi arányaid. 😄
De lehetne írni még a sebzés nélküli átütéseket, lövéseket elnyelõ modulokról...stb.
Illetve a 7.1-es javítással állításuk szerint egy bug miatt sokkal kevesebb pénzt kapunk a csatákért. 7.2-ra ígérték a javítását, de csak még inkább csökkentették a hatos szintû tankok bevételét... Meg az is érdekes, hogy a mostani verzióban sokkal gyakrabban gyulladnak ki a gépezetek. Több sérülés -> Több javítási költség -> Kevesebb nettó jövedelem a csatákból -> Több prémium játékos -> Több pénz a Wargamingnek...
Ki van ez találva, de nagyon.
Szóval aki szeretne fasza meszákat az menjen és lájkolja 😄
http://www.il2bugtracker.com/issues/200
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Inkább nem is idegesítem magam vele.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nálam is egy napot bírt ki.
Épp a héten mesélte egyik haverom (õ sokat WoT-ozott), hogy olyan rendszer van benne (azt' lehet csak urban legend), hogy a progi nézi, hogy mennyi játékot nyertél vagy vesztettél, megnézi, hogy a nagy átlagba benne vagy-e, és ennek alapján kioszt extra sérülést vagy sebzést. Magyarán aki qrva jól játszik, az is szívjon néha, legalább annyira, hogy vegye megfelé az extra cuccokat :/
www.pumaszallas.hu
Tolcsetek le a klienst, azutan magyar ido szerint kb este 9 kor be lehet lepni, szerintem addig csatoljak a Battle.net acc hoz.
Mostanmar tenyleg 1000 bocs a sok off miatt.
Sorry a káromkodásért,de ez nagyon felbaszta az agyamat!
Viszont egyelore meg nem tudtam belepni, a klienst mar telepitettem.
Ma kuldtek a meghivot, akit erdekel hamar be tud jutni.
Bocs az OFF miatt.
A Messza és a Fóka közötti különbségeket tekintve, az emelkedést leszámítva, nálam a Fóka meggyõzõbb, bár a Fóka meg jobban gyorsul, süllyed, orsózik. Míg a Messza egy törékeny vadászgép volt a Fókához képest és az ettõl eltérõ feladatok alkalmazása, csak szükségmegoldás volt, addig a Fókát komolyabban hozzáigazították a különféle felhasználáshoz. Hab a tortán a torpedó és az 1800 kg-os bomba szállítása is, ami már bombázó kategória, többek között, miatt is a Phantomhoz hasonlítottam.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
http://ktsorens.tihlde.org/flyvrak/axis-2.html
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Jelen verzió vége""Ja..NEM örülünk!!!!""<#duma>#duma><#duma>#duma>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.