IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Egyrészt minek nézel engem?:) Csak teli üzemanyaggal repülök,,és minimum 4 ellenfél ellen. Ez alap.Sose értettem ezt az üzemanyag mizériát,bár tudom,hogy miért csinálják,de én nem 10 perceket repkedek pl ha CLOD ban felszállok akkor egy röppenés addig tart amíg ki nem fogy a nafta,vagy nem sérülök. Lőszer hál istennek van benne ,és lévén ügyi vagyok egy küldi sokszor 4-6-8 gépet jelent. Na most 30% üzemanyaggal ugye ez necces lenne,és mivel megszoktam így a ROF ban is így reppentem.A vér Istvánok nem érdekelnek dog szervereken ,mert az max arra jó,hogy megtanuld kezelni a vasat ,ezért kell a nagy térkép ,és feladatok.
    Mindamellett nekem pont elég volt a ROF az elkövetkező fél évre ,inkább megyek ATAG ra az a biztos:)))Most is 3 spit meg egy hurkány ellen harcoltam és biza a végére már remegett a kezem ,nagyon kellett összpontosítani mert rafináltak voltak de csak visszavonulásra kényszerültek 3 gépüket amortizáltam le ,bár igaz leszálltak. Mondjuk nagykala már nem volt nekem,mert előtte 3 spitet ,meg 2 bombert lőttem:)