IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
"Emlékszem, amikor Góbéztam, ott is volt letakart műszerfal feladat."
Akkor arra is emlékszel biztosan, hogy azt mondták, ha a magasságmérő vagy a sebességmérő tönkremegy az vészhelyzet, és azonnal le kell szállni! ;)
A blip switch előnyét nem látom még, azt tudom, hogy mire jó, de én légi harcnál nagyon ritkán veszem le a gázt. De nem is problémázok rajta sokat, a D VII-ben nincs forgó motor :)
A Dr.I-nél ha nem léptem majdnem tökig a bal fordulóban, akkor amikor húztam a botot, az orra kitört felfelé, és már dugózott is. Van arról video, vagy leírás, hogy aki jó vele, az hogy repüli pedál nélkül?
Nagyon régen én már repültem a roffal, a báta teszter csapatban is benne voltunk vagy két hétig, de akkor nem tetszett meg (érdekes, az "állandóan fejlődő" rofban azóta nem csinálták meg, hogy a vonat füstje ne tűnjön el, amikor nem rá nézel :D ). Amikor ingyenes lett az alapcucc, akkor is tettem egy próbát, de valamiért akkor sem maradt fent, most a BoS kapcsán harmadszorra installáltam, de most az il2 fórumon osztogattak csomó ingyengépet is (Egy komplett ICE, egy Alba D.III, Brandenburg W12, Fokker DVIIF, DVIII-at szereztem be), most már csak azért sem törölhetem le, ha már azokra rátettem a koszos mancsom :D